Шампионска лига-сезон 2013-2014
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014
Въпроса е че Барса са достатъчно добър и голям отбор да се справят с който и да е без помощ...
И другото , което дразни адски мн неутралните фенове - е симулацията, напоследък я овладяха малко и не е толкова грозно, но като цяло са си рибки.
Подобни мачове според мен спорните положения не трябва да се отсъждат, но за това трябва съдия с големи топки
И другото , което дразни адски мн неутралните фенове - е симулацията, напоследък я овладяха малко и не е толкова грозно, но като цяло са си рибки.
Подобни мачове според мен спорните положения не трябва да се отсъждат, но за това трябва съдия с големи топки

Добър подарък ми направиха за рождения ден моите момчета вчера..
Ако мача беше завършил 3-2 с 'дузпата' на Роналдо, щяхте ли пак да ревете срещу съдията? Отговора на тоя въпрос е ясен на всички...

Ако мача беше завършил 3-2 с 'дузпата' на Роналдо, щяхте ли пак да ревете срещу съдията? Отговора на тоя въпрос е ясен на всички...
21/02/08...speechless
без дежурния репертоар за съдята няма как да се мине
аз съм го свикнал и дори не го чета

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
© написа:без дежурния репертоар за съдята няма как да се мине
Е то иначе как да се оправдават, че пръснаха 2 милиарда за селекция последните години, а купи йок.

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Пичове, излиза, че се радвате как се развали мача?

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Как пък все победите на Барса са развалени мачове, а когато са ощетени няма проблем
Една грешно отсъдена дузпа за Барса поради засада, НО и една пропусната, която беше в доста по-ранен етап от мача. По новите правила за дузпи, имаше дузпа за Роналдо,но на Бензема му пропускаха засадите. Ако Меси беше изтървал дузпите, никой нямаше да реве сега. И най-обичам като чуя "то на Реал всеки път им гонят играч". Еми с тея селтаци Рамос и Пепе как да не им гонят. Гледах някакви статистики за Рамос... откакто е в Реал... 19 червени и 180 (!!!!) жълти картона. Пепе и той е същата история, даже е по-див селянин
Как все срещу Барса са незаслужени
А ако съдията беше по-смел с картоните за симулация, и от двата отбора щеше да има изгонени. На моменти ми е много смешно как Роналдо, скачайки за топка, го бута някой буквално 20кг по-лек от него... На спринт вече е друга бира.

Нормално е в мач пълен с провокации съдията да се подведе някъде. Но затова са си виновни самите отбори , как при победа на Барса винаги е виновен съдията
+ това сега интригата се завързва още .. ама май темата беше за ШЛ

+ това сега интригата се завързва още .. ама май темата беше за ШЛ

- TNT
- младши ентусиаст
-
Реал този сезон не са спечелили нито един мач срещу Атлетико и Барса, ама все оправдания и претенции за титла 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Реал този сезон не са спечелили нито един мач срещу Атлетико и Барса, ама все оправдания и претенции за титла
ти за Реал не бери грижа, че ако смехуран беше вдигнал засадата на Неймар, щеше да сте 7 точки назад!
Още поне веднъж ще играем до края на сезона, а и купите се броят през МАЙ, нали знаеш

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Doberman_vas написа:TNT написа:Реал този сезон не са спечелили нито един мач срещу Атлетико и Барса, ама все оправдания и претенции за титла
ти за Реал не бери грижа, че ако смехуран беше вдигнал засадата на Неймар, щеше да сте 7 точки назад!
Още поне веднъж ще играем до края на сезона, а и купите се броят през МАЙ, нали знаеш
Бе той ако и преди това смехуран беше отсъдил нарушение вместо дузпа резултата нямаше да е 3:2 ама тоя факт го спестяваш.
- TNT
- младши ентусиаст
-
А ако "смехуран" беше свирил преди това дузпа на Неймар 
П.П. Изпревариха ме

П.П. Изпревариха ме

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и къв е извода, че смехуран яко се е осрал, ама пак в полза на барса, както винаги

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Просто колкото са свирили за едните, толкова и за другите! Приемете този факт.

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Гледах мача беше уникален,въпреки ,че харесвам барса,от времето на стоичков,тази година ми се изкаше реал да ги понабият
,от няколко години просто не харесвам стила на барса с 40те подавания ,но както се казва въпрос на вкус казало кучето и ...много хубав мач поне интригата остава 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
TNT написа:Просто колкото са свирили за едните, толкова и за другите! Приемете този факт.
еми казваш на черното бяло, шото си с червено-сините очила. Съдийството беше на това ниво за да могат да се оправдаят "грешните" свирения в полза на барса и да могат да кажат "ама грешки имаше в ущърб и на 2-та отбора". Не, свиреше се предимно за барса. Както винаги впрочем.