Недоволство от Aladin Foods
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Недоволство от Aladin Foods
Здравейте!
В тази тема искам да изкажа недоволството си от фирмата Aladin Foods.
Преди около 2 седмици се събираме компания да хапнем и пийнем, малко лаф и т.н. Решаваме да си поръчаме семейна пица и три дюнера от въпросната фирма Aladin Foods. Като за начало, времето им за доставка е 45мин., яденето ни дойде след ЕДИН час и ПЕТНАДЕСЕТ минути!!! Разбира се, всичко беше изстинало, но се бяхме нагласили, че ще ядем. Един приятел си отхапва от дюнера, при което в устата му попада метална съчма. Звъним веднага в Aladin Foods, за да ги питаме какво се случва и какви са тези неща в храната?!
От там ни отговарят, че ще изпратят шофьор, който да вземе храната и да донесе нова, както и компенсация за случилото се. Казваме си "ок". Следващата доставка учудващо идва след 15мин., всичко топло и без изненади. Разбира се вече ни се беше отяло и хапнахме малко.
В събота се събираме отново и отново решаваме да поръчаме от Aladin Foods. След малко спорове с приятели, най-накрая поръчахме от там. Разбира се, поръчката дойде вече на лимита на времето за доставка, а именно на 40-тата минута, но дойде в срок. Отново сме поръчали същата поръчка, семейна пица - вълча и три дюнера. Започваме да ядем от пицата и в един момент всички започваме да си вадиме обелки от устата. Оказа се, че луканковия салам е нарязан барабар с обелка. Това вече прехвърли всички граници. Звъниме отново, а онази казва "Няма как да ви сменя пицата, вие вече сте яли от нея" при което следва въпроса от нас: "Ние трябва да инспектираме храната пред шофьора, преди да я ядем ли?" след което споменахме, че ако не дойде нова поръчка плюс компенсация от тяхна страна в понеделник ще бъде уведомена КЗП. Онази усети, че не е мястото да се заяжда, а и много добре ни помнеше от случая със съчмата. Каза, че ще изпрати нова поръчка, а на нас отново ни се отяде. Чакахме, чакахме, накрая не издържахте и си поръчахме друга пица от друго място, която дойде дори и преди шофьора на Aladin Foods. Отново след ЕДИН час и ДВАДЕСЕТ минути пристигна шофьор на Aladin Foods, който ни донесе пицата. Казахме му, да си върви и да уведоми колегите си, че в понеделник ще се подаде жалба в КЗП.
Разбира се запазихме пицата с касовият бон и един приятел се зае да отиде в КЗП и да подаде сигнал. Ще пиша по-надолу в темата /ако остане жива/ какво се е случило.
Та, пускам тази тема, за да предупредя всички колеги да внимават от къде си поръчват храна, защото не се знае утре какво може да намерите в нея. Аз лично, повече от Aladin Foods няма да поръчам дори и клечка за зъби!!!
В тази тема искам да изкажа недоволството си от фирмата Aladin Foods.
Преди около 2 седмици се събираме компания да хапнем и пийнем, малко лаф и т.н. Решаваме да си поръчаме семейна пица и три дюнера от въпросната фирма Aladin Foods. Като за начало, времето им за доставка е 45мин., яденето ни дойде след ЕДИН час и ПЕТНАДЕСЕТ минути!!! Разбира се, всичко беше изстинало, но се бяхме нагласили, че ще ядем. Един приятел си отхапва от дюнера, при което в устата му попада метална съчма. Звъним веднага в Aladin Foods, за да ги питаме какво се случва и какви са тези неща в храната?!

В събота се събираме отново и отново решаваме да поръчаме от Aladin Foods. След малко спорове с приятели, най-накрая поръчахме от там. Разбира се, поръчката дойде вече на лимита на времето за доставка, а именно на 40-тата минута, но дойде в срок. Отново сме поръчали същата поръчка, семейна пица - вълча и три дюнера. Започваме да ядем от пицата и в един момент всички започваме да си вадиме обелки от устата. Оказа се, че луканковия салам е нарязан барабар с обелка. Това вече прехвърли всички граници. Звъниме отново, а онази казва "Няма как да ви сменя пицата, вие вече сте яли от нея" при което следва въпроса от нас: "Ние трябва да инспектираме храната пред шофьора, преди да я ядем ли?" след което споменахме, че ако не дойде нова поръчка плюс компенсация от тяхна страна в понеделник ще бъде уведомена КЗП. Онази усети, че не е мястото да се заяжда, а и много добре ни помнеше от случая със съчмата. Каза, че ще изпрати нова поръчка, а на нас отново ни се отяде. Чакахме, чакахме, накрая не издържахте и си поръчахме друга пица от друго място, която дойде дори и преди шофьора на Aladin Foods. Отново след ЕДИН час и ДВАДЕСЕТ минути пристигна шофьор на Aladin Foods, който ни донесе пицата. Казахме му, да си върви и да уведоми колегите си, че в понеделник ще се подаде жалба в КЗП.
Разбира се запазихме пицата с касовият бон и един приятел се зае да отиде в КЗП и да подаде сигнал. Ще пиша по-надолу в темата /ако остане жива/ какво се е случило.
Та, пускам тази тема, за да предупредя всички колеги да внимават от къде си поръчват храна, защото не се знае утре какво може да намерите в нея. Аз лично, повече от Aladin Foods няма да поръчам дори и клечка за зъби!!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Re: Недоволство от Aladin Foods
Намерили сте съчма в дюнера и след няколко дена поръчвате храна пак от същото място? Ми те хората дето я правят са същите 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bioz написа:Намерили сте съчма в дюнера и след няколко дена поръчвате храна пак от същото място? Ми те хората дето я правят са същите
Сериозно?!

Поръчахме след седмица-две, като очаквахме да е просто инцидент, а те се осраха двойно

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Аз лично съм доволен от тях , каквото съм поръчал всичко е доставено моментално - говоря за 15-тина минутки и е топло и вкусно винаги , без изненади вътре
Това говоря за малък град , не за София.

Това говоря за малък град , не за София.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аМи то и да няма опаковъчни остатъци или примеси от тежки метали, пак не попада в групата на хранителните продукти, така че тъкмо повод да се спре 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Аз и мойте приятели сме си поръчвамли доста често от тях. И досега не сме имали такива инциденти. Или си супер карък или си по принцип от вечно недоволните. Но както каза колегата по горе - имате сериозно оплакване и след това пак при тях.............доста странно.
В тея вторите поръчки колко ли вида телесни течности и екскременти е имало, само се чудя 

Не Мы такие, Жизнь такая
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Аз от на жената манджите не ям
камо ли пък от Аладин
. Като ги знам с един бус тук какви ги събират за работа,само братчеди от махалите.Как да им ям от храната,нямат шанс при мен 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
randity написа:bioz написа:Намерили сте съчма в дюнера и след няколко дена поръчвате храна пак от същото място? Ми те хората дето я правят са същите
Сериозно?!![]()
![]()
Поръчахме след седмица-две, като очаквахме да е просто инцидент, а те се осраха двойно
Е и втория път е било само инцидент. Ако бях на ваше място ще пробвам трети

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
По принцип хранат им АКО е приготвена като хората е много вкусна,обаче аз направих грешката да си взема към 4 през ноща дюнер който имаше отвратителен вкус с едни студени твърди картофи и просто вкуса беше отврат...но е нормално явно защото не се въртят продуктите през деня като има навалица и като преседят това е резултата,но въпреки това храната им е много вкусна,просто собственика наема всякакви дебили които му петнят името.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
mfandakov написа:Аз от на жената манджите не ям![]()
камо ли пък от Аладин
. Като ги знам с един бус тук какви ги събират за работа,само братчеди от махалите.Как да им ям от храната,нямат шанс при мен
Колега mfandakov, това което казваш за събирането на хора с буса, не е вярно.
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
ELZAGG написа:mfandakov написа:Аз от на жената манджите не ям![]()
камо ли пък от Аладин
Аз съм от Пловдив и ако искаш мога да ти ги снимам към 5 всяка сутрин какви хора качват в буса за обектите си

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
mfandakov написа:ELZAGG написа:mfandakov написа:Аз от на жената манджите не ям![]()
камо ли пък от Аладин
Аз съм от Пловдив и ако искаш мога да ти ги снимам към 5 всяка сутрин какви хора качват в буса за обектите си
Съжалявам, ако в Пловдив е така.
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
ELZAGG написа:mfandakov написа:ELZAGG написа:mfandakov написа:Аз от на жената манджите не ям![]()
камо ли пък от Аладин
Съжалявам, ако в Пловдив е така.
Ние от Пловдив също съжаляваме

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!