Недоволство от Aladin Foods

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Re: Недоволство от Aladin Foods

Мнение от sobiss » 25 Мар 2014, 18:51

На тия храната им е от най долно качество, ама най най долно.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 25 Мар 2014, 18:53

Втория път, когато поръчахме беше страшен спор, но накрая женската част надделя и ние решихме да се предадем. Не знам колко съм карък и колко рева за всичко, но на никой сигурно няма да му е приятно да яде пица и салама вътре да е с обелката или да си дъвче съчма. Пуснах темата, за да изкажа мнението си, не съм казал "Спирайте да ядете от там". Аз също преди това съм ял от тях няколко пъти, не е имало проблем, но имам чувството, че този адрес е сложен в някакъв черен списък и всеки път се ебават с нас.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 25 Мар 2014, 19:08

И аз съм от Пловдив и това,че храната се приготвя от хора от малцинствата ме спира да ям от тях,няма нужда колегата да снима буса,то само като погледнеш в кухнята и се вижда кой прави пицата,пържи картофките и носи кИфтета за албургера :mhihi: ,по центъра поне касиерките са българки ,в тракия съм виждал и бразилки :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Мар 2014, 20:05

каква беше съчмата - от някой лагер или ловни патрони? :kuku: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Мар 2014, 20:15

Тия фирми павилиони пицарии за дюнери и пици печени пилета и подобни из цялата страна се държат само от араби - сирийци които са точно една мафиотска групировка .Всичките са свързани помежду си с подставени лица.Работил съм в друга сфера на услугите с такива и съм сигурен че качеството на храната им е през оная работа.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Мар 2014, 22:03

То в последните години всичко развалиха. Пиците са по-гадни, дюнерите са по-смотани, бургерите са по-смотани... И не е само при Аладин. Добре, че вече ям на 2-3 месеца :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Мар 2014, 22:49

Аз ви се чудя на ентусиазма да искате да ви подменят поръчката и после това да го ядете. Тва сигурност е било пълно с ебаси секретите и телесни течности :puke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 25 Мар 2014, 23:00

Аз въобще се чудя на хората, които ядат всякаквите сандвичи, кебапчета, пици на парче, еле па дюнери продавани от разни персиици на сергия :?:
Имах приятел, който работеше в Мимас преди време и като знам какви щуротии и гадости е правил с храната, такова нещо в устата си няма да сложа.
Как може да си си вкъщи и да си поръчаш дюнер по телефона :kuku: Само да смигна и жената ще направи баси мусаката :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Мар 2014, 23:01

Това ми напомни на един филм само, че забравих как се казваше..
клиент искаше да му затоплят филийките и върна поръчката да сложат също така и сол и олио..няма да коментирам готвача къде си ги вря, че ми е неудобно :mhihi: :mrgreen: и аз винаги съм го свързвал с това, че ако върнеш поръчката с недоволство, че не е направена като хората..кой знае какво може да сложи вътре :mrgreen:

edit : колегата по долу е показал нещо..подобно :lol: само че там имаше и търкане в подмишниците за..сол нали иска човека :mhihi: :lol: :lol: :puke:

п.с - майтапа настрана, но има толкова много други заведения..щом не сте останали доволни от първия път, въпреки "компенсанцията ( :lol: )", изберете друго..просто е така, да знаете за себе си :)
Последна промяна doomy525 на 25 Мар 2014, 23:56, променена общо 2 пъти
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 25 Мар 2014, 23:28

Ето това е най-малкото, което му се е случило на дюнера ти, след като си правил скандал и си искал да ти донесат нов :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Мар 2014, 23:57

© написа:каква беше съчмата - от някой лагер или ловни патрони? :kuku: :mhihi:

Кофти работа е че се дънят Аладинците ...

Колега снимай съчмата, ще познаем по размера за евентуалния използван патрон. Кой знае може да сте яли дюнер с дивечово месо :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Мар 2014, 1:57

Колега снимай съчмата, ще познаем по размера за евентуалния използван патрон. Кой знае може да сте яли дюнер с дивечово месо

Може и да не е от глиган ...със лупара се бие и друг дивеч - после разфасоване и трупа има да го търсят :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 26 Мар 2014, 10:05

Еб@ти BG-Mama форумът стана тука.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Мар 2014, 14:42

Моля заключете темата!!!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 26 Мар 2014, 16:17

то нали затова е junk food :dunno:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща