Недоволство от Aladin Foods

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Недоволство от Aladin Foods

Мнение от zazomazo » 26 Мар 2014, 17:07

Абе вие сте изпаднали до там да консумирате храна от тия мърциняри, ама проблема се оказва, че помията пристигала студена.... :dunno:
не мога да си обясня как уважаващ себе си човек е в състояние да го яде тва при положение, че всеки вижда в какви санитарни условия се приготвя храната...

ясно, че вероятно и в ресторантите условията не са много по-различни, но поне не гледаш директно как мърляча пипа с черните си пръсти всичко ...
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Мар 2014, 17:33

Айде само да не съм изпаднал, щеш ли? :winky:

А иначе, от темата се разбра, че никой не си поръчва ядене, не яде дюнери и хапвате само неща, които сте отгледали в двора/мазето си. Няма лошо, и аз т'ва го предпочитам.

Както помолих по-горе, нека се заключи темата ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 26 Мар 2014, 18:11

zazomazo написа:...

Чудя се дали да ти разясня какво точно купуваш от магазина... Май ще пропусна, че има риск после да умреш от глад- няма и един читав продукт в магазина. Това включва и 95% от разните стоки с надпис био, еко и каквото още измислят... В общи линии са единици продуктите дето можеш да купиш и да НЕ са на ниво junk...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2014, 18:19

От въпросните аладин съм си купувал само пилета,бутчета,крила и винаги съм бил доволен.
В последно време обаче открих че във фантастико предлагат печени мариновани пилета и от там вече си купувам.
А това че било мизерно,нямам идея,някой не хапват никъде,където да е по-различно от Риц,като говорим за дюнери и хамбургери,на мимас ми най-харесват.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 26 Мар 2014, 18:29

Но нито една от храните в магазина не си я напъхваш в устата директно след като мърляча е опипал доволно всички съставки със "стерилните" си пръсти, нали?
А същите тези пръсти къде са били минута преди да ти загънат дюнера не се знае.... голяма част от тенекиените павилиони за дюнери вероятно нямат санитарен възел...
Това, което купуваш в магазина поне в голямата си част минава термична обработка или пък се измива преди да го ядеш. :winky:

Иначе яжте квото искате...идеята на поста ми беше, че /образно казано/ позволявате арабина да ви бръкне с пръсти в устата, ама ви тревожи това, че била изстинала храната... :dunno:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Мар 2014, 18:40

Дюнери, Макдоналдс, КФЦ, Аладини и тем подобни лайна даже и за кучета не стават...
Si non confectus, non reficiat.

Аватар

Мнение от F3P » 26 Мар 2014, 19:09

Е.Димитров написа:..печени мариновани пилета...

Да ти обяснявам ли кога месото в магазина се маринова :?: Ще се сетиш ли и защо ти го продават мариновано И печено, а не просто печено :?:

Ти ако мислиш, че в средното ниво заведения е много по-различно откъм хигиената на персонала си в ОГРОМНА грешка :winky: А и когато базовият продукт е пълен боклук е почти без значение кой и как приготвя храната- все ядеш лайна...
Но пък си прав донякъде- съзнателно купуваш говна, а после и се оплакваш що са студени...
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 26 Мар 2014, 19:24

Честно казано в магазините има доста хубави неща, стига да знаете какво и по колко трябва да ядете.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 26 Мар 2014, 19:27

Намирал съм буболечка в порция дюнер, закупена от Аладин. Лошото е, че я бях взел за вкъщи и не ми се връщаше отново в обекта, за да се разправям. Писах в групата им, извиниха се и обещаха да проверят случая /бланкетните реплики/ и развитието на казуса приключи дотам. А пък за закъснението при поръчка - това си е редовен номер. Винаги чакам повече от 45 минути.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Мар 2014, 21:43

F3P написа:

Чудя се дали да ти разясня какво точно купуваш от магазина... Май ще пропусна, че има риск после да умреш от глад- няма и един читав продукт в магазина. Това включва и 95% от разните стоки с надпис био, еко и каквото още измислят... В общи линии са единици продуктите дето можеш да купиш и да НЕ са на ниво junk...

Абсолютно подкрепям! Много тъжно, но е факт, почти всичко е от боклук нагоре, с всякакви хубави съставки вътре..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 26 Мар 2014, 21:59

Сега да видим дали ще познаете от къде е случката.Отивате на ресторант там си поръчвате пържола хубава сочна ,сервират ви две парчета в една порция.Хапвате обаче понеже парчетата са две и порцията е огромна трудно я изяждате,и естествено едно парче остава.Навечеряте се и ви вдигат порцията,и знаете ли какво става после с не изяденото ви парче от порцията.Ами да ви кажа директно, в миялното се взема това парче не изяденото и се обработва на ново на скарата и се дава на следващия.Всяко останало парче хляб се събира и се слага обратно в панер за следващ клиент.Всяка добавка сос като кетчуп или майонеза или там какъвто и да е ,само се допълва до горе колкото е консумирал предишния клиент и пак се дава на друг.Обаче стават и издънки,да речем че някой тъмен балкански субект си е изгасил фаса в соса обаче е прикрил мизерията и тъпите немци след като го сервират на следващия клиент става ШОУ :mhihi: Е кажете ми къде е разликата от БГ ,и немците си ги правят същите мизерии и не говорим за ресторант на чужденци а хубав баварски ресторант в добър баварски хотел
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 26 Мар 2014, 22:10

Хах чета и не мога да повярвам направо как съм жив още :mhihi:
Изведнъж тук всички станаха големи ценители на храна и нейното качество , ама си папкате всички лятото сладолед нали :mhihi: Няма да казвам какво става там през сезона , че ще ви отиде напразно мерака да ядете само "качествена храна" :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 26 Мар 2014, 22:13

don_gori написа:Хах чета и не мога да повярвам направо как съм жив още :mhihi:
Изведнъж тук всички станаха големи ценители на храна и нейното качество , ама си папкате всички лятото сладолед нали :mhihi: Няма да казвам какво става там през сезона , че ще ви отиде напразно мерака да ядете само "качествена храна" :lol:

Сподели де :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 26 Мар 2014, 22:24

Абе може да са гадни Аладинците ама аз чат пат си взимам фалафел дюнер и е много добър,300 пъти по-добър от Мимас...на мимас хем по-скъпи хем по-малки...Аз си взимам Аладин от Мария Луиза там са си араби и си ми харесва как ги правят,но за поръчки още не съм пробвал.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 26 Мар 2014, 23:15

ogata написа:Сподели де :mhihi:

Пред очите ми се е случвало и то неведнъж канта със сладолед пълна да бъде изтървана от товарача в склада и целия сладолед по Хасфалта , познай с какво го събраха и къде го сложиха. В сухата сметана пък многократно се намират доста "външни животински обекти" и познай големия производител през къде му е , че щяло да има една мишина дрисня в 10кг сметана примерно , която ще стане на 30кг сладолед :mhihi:
А тези замразените "плодчета" дето слагат сигурно си ги брал някъде по Англия или по-точно настъпвал , хапвал , плюл и т.н. :mhihi:
Имам още доста примери , които обаче ще спестя по някой съображения за сигурност :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата