Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Тази същата кола се продаваше през пролетта на 2013 , когато аз търсих моята.
Не ми се вярва да е читава и просто никой да не си е направил труда да отиде до Сливен.
Не ми се вярва да е читава и просто никой да не си е направил труда да отиде до Сливен.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Новобранец,оборудването е описано на немски и английски ,какво не "вдяваш"?
129кс бензин,ръчка,плат, интериорни лайстни в цвят титан мат,мулти спортен кожен волан,сгъваеми огледала,шибедах,пакет пушачи,,отопление предни седалки,сензор дъжд,парктроник,климаттроник,темпомат,лайт пакет(осветление в дръжките на вратите+допълнително интериорно),нави Бизнес,сд чейнджър,Комфорт пакет,излязла е със зимни гуми от завода вместо летни.
129кс бензин,ръчка,плат, интериорни лайстни в цвят титан мат,мулти спортен кожен волан,сгъваеми огледала,шибедах,пакет пушачи,,отопление предни седалки,сензор дъжд,парктроник,климаттроник,темпомат,лайт пакет(осветление в дръжките на вратите+допълнително интериорно),нави Бизнес,сд чейнджър,Комфорт пакет,излязла е със зимни гуми от завода вместо летни.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На Новобранеца май му хареса да му обръщат внимание, сега ще поиска и някой да му я регистрира в КАТ 
Няма така цена за такава кола. Или правиш големия удар, или големия ремонт. Ако обичаш хазарта, ти си.

HackeD написа:Мнение за тази кола?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=63fi81
Няма така цена за такава кола. Или правиш големия удар, или големия ремонт. Ако обичаш хазарта, ти си.
Never mistake motion for action...
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Leon написа:На Новобранеца май му хареса да му обръщат внимание, сега ще поиска и някой да му я регистрира в КАТHackeD написа:Мнение за тази кола?
Има и среден вариант - прилична сделка и само леки ремонти по-колата.

Тази обява съм я пуснал 10-ина страници по-назад, просто като пример колко са паднали цените. В Италия купетата вече си вървят по-толкова (ясно е на всички, че са далеч от перфектни де).
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- novobranec.pz
- Потребител
-
н
Leon, не съм тук за внимание и никой не задължавам да ми тоговаря!
Само за протокола колата е с регистрация в КАТ, така че се успокой
Stankata777, мерси за превода /някои неща ми се изясниха с твоя помощ/ тия дни е купувам, исках само да питам за някои екстри от ВИН-а, но прочетох някои теми и ми се изясни
Мерси на всички отзовали се-ще си чета от тук нататък само, за да не ви натоварвам за внимание
Leon написа:На Новобранеца май му хареса да му обръщат внимание, сега ще поиска и някой да му я регистрира в КАТHackeD написа:Мнение за тази кола?
Leon, не съм тук за внимание и никой не задължавам да ми тоговаря!
Само за протокола колата е с регистрация в КАТ, така че се успокой

Stankata777, мерси за превода /някои неща ми се изясниха с твоя помощ/ тия дни е купувам, исках само да питам за някои екстри от ВИН-а, но прочетох някои теми и ми се изясни

Мерси на всички отзовали се-ще си чета от тук нататък само, за да не ви натоварвам за внимание

- Leon
- старши ентусиаст
-
С риск да прозвучи като заяждане, за което ме извинете, но какво точно не разбра от списъка с екстри, че се наложи да ти го тълкуват? Последните ти няколко мнения са в насока да ти държим ръката и да ти кажем дали да купиш кола и колко е хубава. Мисля, че за тази кола с каквото можехме, помогнахме. Успех с покупката!
- east_warrior
- Потребител
-
за месец и нещо цената е свалена с 7к и вероятно тоя пак ше е на печалба много внимавай да не те качат на черешата
- novobranec.pz
- Потребител
-
Мерси, колега все пак!
За човек, който не е карал БМВ и кола след 2000г не мисля, че под дефолт трябва да знам всички екстри, както някои професионалисти тука...
Но както и да е, форума ми помогна доста
За човек, който не е карал БМВ и кола след 2000г не мисля, че под дефолт трябва да знам всички екстри, както някои професионалисти тука...
Но както и да е, форума ми помогна доста

E90 имат ли леген за резервна гума ?
Питам, защото се замислям ако взема е90 и искам да сложа газ, всички
обяви които видях газта в багажника, но не на мястото на резервната а си е вътре,
което ми се стори странно.
Питам, защото се замислям ако взема е90 и искам да сложа газ, всички
обяви които видях газта в багажника, но не на мястото на резервната а си е вътре,
което ми се стори странно.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Писано е многократно - колите излизат с рънфлет гуми и нямат леген, а едно отделение за багаж, в което трябва много фантазия и рязане да вкараш бутилка. И за да не налазят разбирачите - има Е90 с резервна гума, но е само за Efficient Dynamics колите, на каквато бензинова аз досега не съм попадал... 

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Незнам защо и аз мисля така.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Твърде сте мнителни
,възможни са и двата варианта.На мен също при покупка на строителни материали са ми давали подобни стокови разписки,без касов бон и реално фактуриране,всички знаем защо....Но пък е възможно и да са направили услуга на човека,а след това да са анулирали стоковата,според мен обаче покупката на частите е по скоро реална,на човека като частно лице не му е трябвал особено касов бон и фактура за приспадане на разходите,а фирмата продавач си е спестило ДДС.

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Кво и е реалното филтъра на автомата 130лв и масло 2литра за него