ЕДИН АПЕЛ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Окт 2006, 8:30

Явор написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:

ти имаш цял автопарк и щраус, знаеме :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Окт 2006, 10:20

АА тука нема ОФФ топик нее
П.П са по темата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 12 Окт 2006, 10:38

Кво ти дреме кой каде живее ако ти трябва нещо питаш и получаваш отговор.Баси тоя форум да не е адресна книга :idea: --квот си искам тва ше си слагам за адрес тва е неуместна тема.Ае с добро :!:

п.п. И може да ти е тъпо ма на мен си ми е смешно
А ако ти трябва адрес :arrow: ЛС
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Re: ЕДИН АПЕЛ

Мнение от furnata » 12 Окт 2006, 11:26

B U L L I написа:тая дума"апел"ако не я разбирате да обесня ,че ся ще помоля нещо.
прави ми впечатление ,че доста хора в стремежа си да се направят на интересни не попълват или попълват с глупости информацията

И Булли аре пич като постваш тия щуротий ми обясни това"Дон Хуан де Маркофф" и после ще поговорим и за "под кривата круша".Макар че аз го смених за да спазя всеобщото настроение и си написах България ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мфил
Детайли за колата: 120D

Мнение от Evanko » 12 Окт 2006, 11:28

A? :mhihi:
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Окт 2006, 11:39

Slona написа:A? :mhihi:

Ти не се хили ами си обоснови и обясни индивида на аватара :mhihi:

Неказвай, че съм аз щот не съм :mhihi: :mhihi:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 12 Окт 2006, 11:50

Furnata- Тва не е нещо което той си избира, а му е сложено от някой МОД :evil:
Човека си е абсолютно по правилата и си е изпълнил и двете полета така, както форума го изисква :confused:

Не критикувай някой който предполагам не познаваш и не знаеш що за стока е 8)

Човека ти зададе въпрос - не му отговаряй и ти с такъв ;)

П.С.

И аз си играя по правилата ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 12 Окт 2006, 12:03

BMW lover написа:Furnata- Тва не е нещо което той си избира, а му е сложено от някой МОД :evil:
Човека си е абсолютно по правилата и си е изпълнил и двете полета така, както форума го изисква :confused:

П.С.

Ти да не си мислиш че аз сутрин метам боб да си гадая на кой кво и от каде му е сложено.На мен кво не ми е по правилата да не би някаде да пише като условие че трябва да споменаваш точното си местоживеене :?: :?: :roll: А тва за критиката се отнася и за него защото той е цитирал моето "под кривата круша" ма ти да не си некой рефер или си му секретар на Булли.Последното за въпроса ще го подмина ---защото най-добрата отбрана е атаката :idea: Ае жив и здрав и друг път не взимай отношение ако не те засяга лично :idea:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 12 Окт 2006, 12:55

Аз си живея у нас :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 12 Окт 2006, 12:59

Aleks написа:Аз си живея у нас :mhihi: :mhihi:

аааа,а пък аз си мислех друго :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 12 Окт 2006, 13:24

B U L L I написа:тая дума"апел"ако не я разбирате да обесня ,че ся ще помоля нещо.
прави ми впечатление ,че доста хора в стремежа си да се направят на интересни не попълват или попълват с глупости информацията за това ква кола карат и местоживеенето.
тука чета едни глупости дето сега не си ги спомням и няма да ги цитирам освен последния които засякох ,че живеел под кривата круша :mhihi: :mhihi: ми тъпо е не е смешно.

и как да разбера аз кои от къде е?
не ми се правете на анимационни герои,защото часът на истината наближава :evil:

Ако искаш мацките да си напишем и база данните :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аре стига глупости, нямате ли си работа та с това се занимавате. И сподели за този час на истината, че ми се разтрепераха матринките :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 12 Окт 2006, 13:41

Eli написа:Ако искаш мацките да си напишем и база данните :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

МНОГО добра идея :mhihi: :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Окт 2006, 13:56

furnata написа:
BMW lover написа:Furnata- Тва не е нещо което той си избира, а му е сложено от някой МОД :evil:

П.С.

Ти да не си мислиш че аз сутрин метам боб да си гадая на кой кво и от каде му е сложено.На мен кво не ми е по правилата да не би някаде да пише като условие че трябва да споменаваш точното си местоживеене :?: :?: :roll: А тва за критиката се отнася и за него защото той е цитирал моето "под кривата круша" ма ти да не си некой рефер или си му секретар на Булли.Последното за въпроса ще го подмина ---защото най-добрата отбрана е атаката :idea: Ае жив и здрав и друг път не взимай отношение ако не те засяга лично :idea:

Всичко окей с мнението ти, но тона не е много подходящ ;) Смисъла на темата не беше такъв. Принципно Були е прав. Аз лично си сменям само полето кара, за да си разнообразявам малко. Местоживеенето няма какво да го закачам.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от furnata » 12 Окт 2006, 14:19

Иво написа:
furnata написа:

П.С.

Всичко окей с мнението ти, но тона не е много подходящ ;) Смисъла на темата не беше такъв. Принципно Були е прав. Аз лично си сменям само полето кара, за да си разнообразявам малко. Местоживеенето няма какво да го закачам.

Стига бе Иво как разбра какъв ми е тона по текста.Уверявам ви че съм изключително миролюбиво настроен и ако съм обидил някой моля да ме извини (но не мисля така).Никаде в никакви правила не пише че съм длъжен да си пиша местоживеенето чел съм ги неведнъж.Тъпото което ме подразни е определението на колегата "Дон Булли"че видите ли някои се правели на интересни -тва е и то цитирал моето "под кривата круша".Като има ЛС питам що му трябва на човек да пуща теми за тва? И на мене ми е смешно Дон еди кой си ,брата на Монтоя,лелята на Карлсон ама не го коментирам и не го праа на тема --въпрос на личен избор....Нека цитираните колеги не се обиждат споменавам тези никове само за да разясня становището си Благодаря за разбирането.
п.п.Повече нема да пиша по темата ако има нещо на ЛС :arrow:

п.п.1 Това не са караници това е конструктивен спор
Последна промяна furnata на 12 Окт 2006, 14:32, променена общо 1 път
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 12 Окт 2006, 14:29

Абе я се вземете малко "у ръце".Тука напоследък само караници.Така до никъде няма да стигнете!!!От една страна Булли е прав за тея неща, ама все пак всеки може да си сложи каквото си иска !

:arrow: Peace !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата