Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от nikolae » 08 Апр 2014, 10:25

Така или иначе след някакво време ще и сложа газ и разхода и вървежа ще ме удовлетворява.
Макар, че ако вярвам на данните от този сайт
8.3 s (0-100 km/h) Acceleration 7.0 s (0-100 km/h)
6.5 s (80-120 km/h in 4th gear) Elasticity 7.5 s (80-120 km/h in 4th gear)
едва ли не дизела пак излиза достатъчно припкав.

Да попитам... нито едно ли е90 няма резервна гума или леген за такава?

ентусиаст
Аватар
Кара: -ше G20 320d

Мнение от kraska » 08 Апр 2014, 11:09

Нямат и ако някой твърди че има нека го покаже на снимка. А за газовото......... ще сложиш почти веднага :)

Дизела излиза припкав, защото са еднакво тежки колите и бензина е автомат в твоя случай. При ръчка седан с този двигател и дизела 163 коня не са сравними.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 08 Апр 2014, 11:58

100 пъти сме коментирали,че Е90 нямат леген/резервна гума,защото всички излизат с рънфлет гуми.Единствено изключение правят ЕД моделите заради оборудването им с енерджи сейвър гуми.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от sa6opetkov » 08 Апр 2014, 17:58

Колеги тази много ми грабва окото, някой да я е гледал? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=663cy7
Хубаво ще е и ако колега даде горе/долу представа за харча и сполучлив ли е мотора.

другия избор и по-разумен е това.. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=663cy7

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 08 Апр 2014, 18:11

Първата изглежда подозрително евтина (330i). Или бърза да я продава или някой ще се нахендри здраво. Седалките не са снимани , което или е разсеяност или прикриване на факта ,че не са в добро състояние. USB модулите ги пишат винаги , че са налични , а реално малко имат . Моята като я взимах пишеше ,че има и нямаше като я видях на място и трябваше да се бръкна аз после. Сменени консумативи + читави гуми + каско за 1 година на тази цена звучи нереално .

Втората не е лоша за цената си , но аз свикнах много с автомата и не бих се върнал на ръчка , но естествено теб може тва изобщо да не те притеснява.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от sa6opetkov » 08 Апр 2014, 21:08

Човека, който я продава има още 5,6 бмв-та всички се продават.. по повод предно мое обаждане ми прати снимка отвътре на 1вото купе:
Изображение изглежда перфектна и наистина подозрително евтина странно, че на 1вата снимка панела на барчето е с копче за сваляне на тавана т.е. е от кабрио, сменян е.. разбрах и че е пребоядисвана цялостно, защото била надраскана ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 08 Апр 2014, 22:48

От трите, които гледах на живо до сега тази
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
най-много ми харесва. Кусур, задна дясна врата нещо се отваря/затваря тегаво, предно
дясно стъкло е подменяно и по шофьорската седалка има нещо като петно, една черта
от дънки за 500лв :-)
Нещо по снимките тези задна врата вижда ли ви се странна ?

Продавача не дава рамата на автомобила за да я проверя, докато не се разберем за цената :-)

Препоръчайте някое хубаво Е90 седан/нави наистина :-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Апр 2014, 9:19

sa6opetkov написа:Колеги тази много ми грабва окото, някой да я е гледал? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=663cy7
Хубаво ще е и ако колега даде горе/долу представа за харча и сполучлив ли е мотора.

другия избор и по-разумен е това.. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=663cy7

Разумен избор е на бензиностанцията. В сервиза ще пееш друга песен :winky: Автомата доста скопява бензиновия мотор. Не че не върви, но е дразнещо, просто автоматиците на БМВ не успяват да се оправят с чудесните бензинови мотори и трябва ти да се нагаждаш по поведението им. Иначе бензиновта изглежда перфектно, ако не въртиш много километри, не й се чуди изобщо. Не че другата с тоя салон и произход е лоша, но дизел ще караш като ти дойде време за семейна кола ;) Без друго това са последните бензинови атмосферни шестаци, порадвай се докато има.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 09 Апр 2014, 16:08

sa6opetkov написа:Човека, който я продава има още 5,6 бмв-та всички се продават.. по повод предно мое обаждане ми прати снимка отвътре на 1вото купе:
Изображение изглежда перфектна и наистина подозрително евтина странно, че на 1вата снимка панела на барчето е с копче за сваляне на тавана т.е. е от кабрио, сменян е.. разбрах и че е пребоядисвана цялостно, защото била надраскана ..

Колега,
разковничето се крие именно в снимката, която ти е пратил джамбазина. Загледай се в страничната колонка и ще ме разбереш, иначе казано тази кола е обръщана...а и пазаржишка кола във Враца, не знам... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 09 Апр 2014, 18:11

Ще ходя да гледам тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=66ef1h
вин-а:PS36480

пише, че има Glass roof, electrical + това виждам копчета до плафона а не виждам люка или аз греша нещо?

Струва ли ви се да е имала интервенция отпред в дясно ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d '03
Мечтае да кара: E90 V10 Hartge

Мнение от adko001 » 10 Апр 2014, 11:03

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... 33/bmw-320
Как ви се струва този автомобил? По снимки изглежда, че е в доста прилично състояние, някой ходил ли е да пита каква е цената ? И евентуално има ли някакви "скрити" екстри/кусури/, които не могат да се догледат от снимките?
Благодаря :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Opel :P
Мечтае да кара: M3

Мнение от mralien » 10 Апр 2014, 11:52

adko001 написа:http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936956733/bmw-320
Как ви се струва този автомобил? По снимки изглежда, че е в доста прилично състояние, някой ходил ли е да пита каква е цената ? И евентуално има ли някакви "скрити" екстри/кусури/, които не могат да се догледат от снимките?
Благодаря :bchug:

Имаше цена към 17... май. Странно, че са я свалили цената. Като цяло не ме впечатли особено. Не разбирам почти нищо от дизели, но запали с бял дим, после се изчисти но си миришеше на нафта. Имаше някакви странни мазни капки отпред около двигателя, които се забелязваха на доста места... обяснението беше "че е заводска смазка"... :mrgreen: . Може и да става, но като чуя някакви малоумни обяснения и направо се насочвам към вратата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 10 Апр 2014, 12:27

Имаше въпроси за колата по-напред в темата, обаче не намирам на коя страница. Беше обявена в карс или мобиле. Може и да са изтрили обявата.
Не помня конкретно мнение, но колегата горе я виждал и е прав, че не дразни толкова състоянието, колкото обясненията :)

Колата е при Явор в Мирафиори, който според мен, ги разбира много и ако е имало нещо би трябвало да са го оправили. Освен ако не са я снимали само в неговия сервиз и да са я правили за замажи положение, че да я разкарат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 10 Апр 2014, 12:47

maikooo написа:
sa6opetkov написа:Човека, който я продава има още 5,6 бмв-та всички се продават.. по повод предно мое обаждане ми прати снимка отвътре на 1вото купе:

Колега,
разковничето се крие именно в снимката, която ти е пратил джамбазина. Загледай се в страничната колонка и ще ме разбереш, иначе казано тази кола е обръщана...а и пазаржишка кола във Враца, не знам... :mhihi:

И на мен ми изглежда обръщана.. Не знам този салон и мокет изглеждат като подарени един на друг.. Не вярвам да е поръчана така - ВИН и проверка :yes:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 10 Апр 2014, 13:18

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B ... 33/bmw-320
Последно беше на 15 999 когато имаше цена. Гледам, че е в двора на Мирафиори така че там
ще може да се види колата, но пък стои от много време в интернет... странна работа.
На мене не ми харесва, че не е автомат, няма подгрев, пдц, кожа, дпф и не си струва толкова
парите за нов внос.
За тези пари има по-хубави Е90ки според мене поне на снимки ;-)

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93