Къде е най-опасно да се кара/разхожда?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Къде е най-опасно да се кара/разхожда?!

Мнение от mafia » 12 Окт 2006, 15:23

Вчера през ноща си караме няколко коли спокойничко из Надежда...спряхме на едни дюнери да похапнем...и кво став :shock: Разярени Голфове и Астри на ръчка по тесните улички , Е30 , 190-ки и Жигули пилят по завойте :shock: Даже Баничарките ги пилат по кварталните улички :shock:

Баааххх тая Надежда сички били рАцери бре :shock: Страшната работа...човек да го е страх да влиза в тоя квартал :confused: :shock: :mhihi:
Мойто мнение е , че тва е най-превъзбудения квартал :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Окт 2006, 15:29

Къде набута Е30-ките между баничарките и 190-ките и астри и голфове срам нямаш :lol:
Изображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 12 Окт 2006, 19:45

Къде е най-опасно да се кара ли? Ми в София :mhihi:
Иначе да ти кажа некой луд дето е решил да се самоубива може да те намери навсякъде за да те блъсне, няма значение дали е квартал, населено или не населено място. Да пази господ, щото от таквиз оттърване няма :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Окт 2006, 19:50

1. околовръстното- никакво осветление дупки, идиоти такива неща
2. цариградско шосе- предимно идиоти ;)
и безброй други места, където няма маркировка и пътя е тесен или пък има паркирали коли на платното :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар

Мнение от mafia » 12 Окт 2006, 20:35

Ма в тоя квартал е нещо страшно...се едно сички са гледали досега Бързи и Яростни някъде групово и после са почнали да се разхождат по квартала :shock: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Re: Къде е най-опасно да се кара/разхожда?!

Мнение от THE DUNK MACHINE » 12 Окт 2006, 23:13

mafia написа:Баааххх тая Надежда сички били рАцери бре :shock: Страшната работа...човек да го е страх да влиза в тоя квартал :confused: :shock: :mhihi:
Мойто мнение е , че тва е най-превъзбудения квартал :mhihi:

Да не си попаднал на една електрик зелена астра и оранжев голф 3 нещо си тунинг? :mhihi: Един път си вървя по Ботев и виждам една Е34 с надпис "продава се". Заглеждам я и в същия момент минава един приятел и ми казва абе кво си се загледал по тия БМВ-та - ти си от Надежда - там се карат само бързи голфове и астри :shock: Без майтап Надежда и Люлин, хората които не са от там, ги имат за най-опасните квартали където всички са гангстери и карат голф 2 с яка музика (вече дори не се опитвам да ги разубеждавам, въпреки че не са прави). На мен си ми харесва Надежда, но наистина има много джигити които "летят" по най-неподходящите улички.
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 13 Окт 2006, 0:53

като бяхме деца правихме дупки и бетонирахме метални лостове за такива идиоти, за да не се катерят по тротоара.

онези псуваха и идеха с един чук и рушаха за да си вкарат кочината на тротоара, за да не заобиколят 40м и да я вкарат от улицата!

един куп идиоти се набутаха по този начин на някое добре маркирано желязо. после го къртиха, а ние отново с бетончето на другия ден. имахме около 500 стълба в запас (строителни войски са кеф) и само ги слагахме. накрая се стигна до куките и стана една разправия защото ние бяхме под 18 тогава.

евентуално куките решиха че можем да слагаме блокаж но не там, а на 10 метра по долу за да не се блокира един магазин ако хората купуват големи неща и искат да ги товарят в колите. казаното сторено, преместихме си дупките 10 метра и кварталните идиоти позеленяха но спряха да се занимават.

така че всичко си е въпрос на желание. за люлин не ми се говори.. яко интересно място е...

Аватар

Мнение от mafia » 13 Окт 2006, 14:15

Ааа тия с Голфа и Астрата ги знам :mhihi: Те са мънечки...тоя с Астрата даже май книжка няма още :shock: :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Окт 2006, 16:37

и срещу ехо е опасно :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 13 Окт 2006, 17:04

И по пътя за бояна, четвъртък вечер след 10 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 13 Окт 2006, 19:45

абе каде пак толко се сабрахте от надежда пак аз ни един се нсам виждал от вас у квартало :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар

Мнение от mafia » 13 Окт 2006, 20:25

Никой не е от надежда ;) Мене пари да ми дават в тая част на софия да живея никога :mhihi: Виж на кафенце редовно :mhihi:
...и на дюнери на Ломско или на тостери на Цорко :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 13 Окт 2006, 21:18

mafia написа:Никой не е от надежда ;) Мене пари да ми дават в тая част на софия да живея никога :mhihi: Виж на кафенце редовно :mhihi:
...и на дюнери на Ломско или на тостери на Цорко :mhihi:

оф и слава богу бате 4е едвам се отарваме от тия с е36 316 ките :mhihi: не сазадават добра репутация на квартала на тежките дупета :mhihi:

само маитап нищо ли4но
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 14 Окт 2006, 11:29

mafia написа:Никой не е от надежда

Не си прав :wave: и да ти кажа честно дори да имах парите НЕ бих живял в друга част на София 8)
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 14 Окт 2006, 12:30

аз пък съм живял в надежда, сигурно 50 пъти щяха да ме сгазят.. ама по онова време швържаха Е-23ки и Е-34ки на батките, а не Голфове и Астри. :mhihi: :mhihi: (тва е било преди 10год ;) )
в моя квартал е много опасно, щот ATV'тата се прескачат направо :mhihi: :mhihi: сигурно има 15тина, кат минат покрай къщи слушам оркестър..
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

Следваща

Назад към Извън Темата