252 км в час с БМВ
Модератор: Общи модератори
Re: 252 км в час с БМВ
sims написа:
http://youtu.be/NKtb65TkWuc
тоя си кара "малко" с 300км.в трафика и камерата е до него ама не го дават по новините за рекорд и не казват че е идиот в белите страни
Привет Колега.
Ето малко данни за един друг подобен бабаит, дето си беше качил видеото в тубата:
http://www.cbc.ca/news/canada/british-c ... -1.1247616
Той вече няма нито мотор, нито книжка.
Елементарно

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Винаги съм се чудел ако ми се падне Зелена карта, как ли ще превъзмогна това, че като се кача в кола там и ще трябва да съм като скопен.
Бахти травмиращото е само да си го помислиш, каму ли да изпълниш. 70-80 мили макс по магистралите и толкова. Пътуваш от Чикаго до Индианаполис и няколко часа си махате през прозорчето с детето в отсрещната кола.
А Анериканците откъм коли са повечето умствено ограничени. Да караш коли по 4-5-6 хил. кубика, които ти вършат работа ЕДИНСТВЕНО за да си спонсор на бензиностанциите...
Но и там си има хора с тупалки, които си имат начини по пътната мрежа да си карат яко. Просто са малък процент на фона на стадото с "камиони" от 6 хил. кубика.

А Анериканците откъм коли са повечето умствено ограничени. Да караш коли по 4-5-6 хил. кубика, които ти вършат работа ЕДИНСТВЕНО за да си спонсор на бензиностанциите...

Но и там си има хора с тупалки, които си имат начини по пътната мрежа да си карат яко. Просто са малък процент на фона на стадото с "камиони" от 6 хил. кубика.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Там има писти и хиляди мерприятия за които му се кара
И аз карам бързо, но каране с над 200 у нас е меко казано риск ...
Карал съм с 200 бая, карал съм и с 250 ... еми у нас с тия т.нар. магистрали не си е работа ...
А над 200 ако някои има претенций да реагира при проблем ...
успех 

И аз карам бързо, но каране с над 200 у нас е меко казано риск ...
Карал съм с 200 бая, карал съм и с 250 ... еми у нас с тия т.нар. магистрали не си е работа ...
А над 200 ако някои има претенций да реагира при проблем ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега то със 160 си е проблем реакцията, камоли с над 200.
Факт е че на пътя не всичко зависи от нашите умения, ами и от тези на другите участници, колкото по рано го осъзнае всеки шофьор, толкова по добре за всички.
Факт е че на пътя не всичко зависи от нашите умения, ами и от тези на другите участници, колкото по рано го осъзнае всеки шофьор, толкова по добре за всички.

BMW_POWER написа:sims написа:
http://youtu.be/NKtb65TkWuc
тоя си кара "малко" с 300км.в трафика и камерата е до него ама не го дават по новините за рекорд и не казват че е идиот в белите страни
Привет Колега.
Ето малко данни за един друг подобен бабаит, дето си беше качил видеото в тубата:
http://www.cbc.ca/news/canada/british-c ... -1.1247616
Той вече няма нито мотор, нито книжка.
Елементарно
този с мотора кара наистина откачено, с 300 между колите

с над 200 по нашите пътища вече зависиш не от собствените си реакции, а от реакциите на околните
всичко над 180 започва да става все по-опасно в геометрична прогресия
всичко над 180 започва да става все по-опасно в геометрична прогресия
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Е браво- сега пък околните са проблем
Аз ли да се съобразявам с поредния селски късопишковец дето кара като луд и раздава цялата газ въпреки всички закони, ограничения и трагична пътна мрежа
Още малко ще ми кажеш и да му дам път когато аз самият карам с 5-10км/ч над ограничението
Някак ми се струва логично който нарушава да се съобразява с тези дето не нарушават- той да мисли "Може някой да не прецени колко съм бърз- трябва да внимавам", а не трябва аз да си мисля на всяко изпреварване "Тоя отзад може да кара с 200 при ограничение 90"...

Аз ли да се съобразявам с поредния селски късопишковец дето кара като луд и раздава цялата газ въпреки всички закони, ограничения и трагична пътна мрежа

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Толкова ли е страшно с 200 да се кара
... Не знам какви коли карате и кога карате с 200 (може би не подбирате часовите рамки и трафика, и за това ви е страшно) ама софия-стара загора с 200 съм си се возил с нов второразряден седан на предно и си слушах bon jovi най-спокойно... Лятото на околовръза всяка вечер се кара с 200 и то с 200 щото колите са бавни, ако имаше мустанги и м пауъри повече, щеше гонките да са до 250... Все едно нас да ни снимат как си правим кефа в 12-1 през нощта и после да ми разправяте колко е опасно и некви кенефи с 200+ как били "летяли"...
Повечето 20 годишни мотори в неизвестно състояние си правят 280 и то на околовръза
Няма лошо когато няма трафик на подходящ път да си отпуснеш душата малко колеги... Като цяло простотии не е добре да се правят, но толкова негативно да говорите чак ми се вижда прекалено... По-праведни от папата малко ми прилича това
Малко повече мисъл и няма никога да имате нужда да си представяте ужасии 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
f3p не казвам, че нормалнокаращите трябва да се съобразяват с бързокаращите, а че бързокаращите след определена скорост започват да зависят от реакцията на останалите на пътя
за селските късопишковци дето карат като изоглавени - без коментар...
бояджиев, ако си вдигнал 200, колкото да ги видиш на километража е съвсем друг въпрос!!! защото искам да те видя привечер от пловдив към София да се върнеш с 200. Ама 200 средна скорост, а не за 20 секунди 200, както повечето го разбирате и после - карах си с 200 и си свирках - може, ама през нощта на участъка след първата отбивка за Чирпан
бояджиев, ако си вдигнал 200, колкото да ги видиш на километража е съвсем друг въпрос!!! защото искам да те видя привечер от пловдив към София да се върнеш с 200. Ама 200 средна скорост, а не за 20 секунди 200, както повечето го разбирате и после - карах си с 200 и си свирках - може, ама през нощта на участъка след първата отбивка за Чирпан
Последна промяна Хаос на 18 Апр 2014, 13:43, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
много ми харесва тази типично българска черта - то е забранено, ама аз знам, как се прави, по - добър съм от другите и за мен може....
т'ва лъха от всичките (или повечето) мнения - бих казал, типично по български. докато не започнат да взимат книжки за такива изцепки, няма да се оправим.
т'ва лъха от всичките (или повечето) мнения - бих казал, типично по български. докато не започнат да взимат книжки за такива изцепки, няма да се оправим.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Хаос написа:f3p не казвам, че нормалнокаращите трябва да се съобразяват с бързокаращите, а че бързокаращите след определена скорост започват да зависят от реакцията на останалите на пътя
Е при Пловдив тия 15-тина км. естествено че не съм карал с 200... Обичам се поне малко, но през повечето време си карах така понеже нямаше трафик грам, по борд средната скорост беше към 170, не си спомням точно, тия работи не ги помня, но няма проблеми да се кара по-бързо исках да кажа, стига да се внимава... И с е36тицата съм минавал посока Пловдив с на места 240 и не е имало проблеми

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
е да беше вдигнал с 15тина км отгоре поне да се знае със сигурност че камерите замазват след 260 и няколко :grin:
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
Stoqnov_1979 написа:Да е жив и здрав човека! Преценил е че може да го направи и го е направил! Ако някой не иска да се кара бързо по пътищата, да приемат закон и да ограничат колите с максимална скорост!
автоматично отнесе приза за идиот на месеца.... утре като прецени пак някой подобен малоумник нещо подобно и отнесе твой близък, щот преценката му леееееекинко не е била вярна, дали пак ще пишеш същото, умнико?

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
pimpo написа:vicho написа:pimpo написа:Valve-tronic написа:Искрено се надявам, че никой от коментиращите, нито някой от форума се гордее с малоумието на този невменяем идиот.
Защото вместо 5 дървета може да отсече насрещно движещата се наша кола, в която возим жена си и двете ни деца.
Такива не трябва да ги глобяват с 1000 или 1300 лева, а да остават без книжка доживот. И това е само въпрос на законодателна инициатива.
Позор за марката!!!
+1
Valve-tronic-ците ли не вървят нещо или просто решихте да поспамите? Ако нямате, какво да кажете - не го казвайте на глас (клавиатура). На никой не му се четат сухарски критики
Кой има и кой няма какво да каже нека решат модераторите. Според мен това беше единственото адекватно мнение в тази тема.
А извода за валвтрониците малко ми напомня на оня виц:
- Имаш ли си у вас рибки?
- Не
- Значи си пе*ераст
Ако за някой е въпрос на гордост да си има такава снимка вкъщи на стената, за мен не е! Това единствено показва двете гънки в нечий мозък. А факта, че се налага да аргументирам мнението си... по-добре да не го коментирам.
Познавам доста рейсъри, дето през ден се биеха в гърдите колко са вдигнали. Но всичко приключи когато погребаха приятелката на едното момче!

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Vampi написа:е да беше вдигнал с 15тина км отгоре поне да се знае със сигурност че камерите замазват след 260 и няколко :grin:
Ако го беше направил никой нямаше да разбере