за фитнес вапрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 13 Окт 2006, 23:45

dizelboy написа:балгодаря на вси4ки наистина добра и бърза тема се полу4и поне за мен супер мерси много
определно не гоня килограми за момента имам физиката но изкам малко да се достегне релефа 4е сега намалих цигарите и храната се ожели4и и д анесе окажа 4е сам се исулил накрая идеята ми за момента да заоприли4ам на секс машина :mhihi: защото немога д ака4а нито на раце нито на гарди никад ене качвам положениет е крити4но но за момента не изкам да по4вам сериозна програма с добавки и сериозни тренировки 4е нямам много време но в кащи мога да оделям ве4ер по 4ас 2 дет се вика

ми кат имаш време т.е 1 -2 часа се хвани и отиди до най-близкия фитнес,кядето е вероятно да има инструктор та той да се хване да ти обесни кое как упражнения,храни,почивка -не са малко упражненията и всеки може да ти каже по много но нищо няма да схванеш от тукашните беседи !най-добри навици ще придобиеш именно в залата и по този начин освен навици ще се надъхаш повече като видиш по-големите батковци ;) и такива работи мн още дето у вас няма да станат никога особено с ея 29 кг ,който и за начало не са добри да правиш лежанка с тях (предполагам че си поне 60 кг мин)!пък за суплементи не мисли още ти е рано 1во се опитва с упражнения и като видиш че някаде няма ефективност тогава започни с тея добавки пореда си му...няма да обеснявам повече !
Надявам се да съм бил полезен поне малко и ти желая успех в начинанието!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Окт 2006, 9:07

tsurata написа:
dizelboy написа:балгодаря на вси4ки наистина добра и бърза тема се полу4и поне за мен супер мерси много
определно не гоня килограми за момента имам физиката но изкам малко да се достегне релефа 4е сега намалих цигарите и храната се ожели4и и д анесе окажа 4е сам се исулил накрая идеята ми за момента да заоприли4ам на секс машина :mhihi: защото немога д ака4а нито на раце нито на гарди никад ене качвам положениет е крити4но но за момента не изкам да по4вам сериозна програма с добавки и сериозни тренировки 4е нямам много време но в кащи мога да оделям ве4ер по 4ас 2 дет се вика

ми кат имаш време т.е 1 -2 часа се хвани и отиди до най-близкия фитнес,кядето е вероятно да има инструктор та той да се хване да ти обесни кое как упражнения,храни,почивка -не са малко упражненията и всеки може да ти каже по много но нищо няма да схванеш от тукашните беседи !най-добри навици ще придобиеш именно в залата и по този начин освен навици ще се надъхаш повече като видиш по-големите батковци ;) и такива работи мн още дето у вас няма да станат никога особено с ея 29 кг ,който и за начало не са добри да правиш лежанка с тях (предполагам че си поне 60 кг мин)!пък за суплементи не мисли още ти е рано 1во се опитва с упражнения и като видиш че някаде няма ефективност тогава започни с тея добавки пореда си му...няма да обеснявам повече !
Надявам се да съм бил полезен поне малко и ти желая успех в начинанието!!!

перфектен си 4ове4е полезен е слабо казано за фитнес немога 4е се прибирам късно от ба4кане но как и да е засега ще пробвам савсем тунизирашщо да запо4на в кащи и мисля живи здрави след януари ще се замисля о сериозно за нещата неизкам високи цели няма да се злобим просто добро подържане мие мисалта друг вапрос които мие горе долу как стават опражненията смисал с колко ко повторения и колко сери и колко дена в седмицата знам 4е мускола трябжа да по4ива ако някои савсем идеино има време да драсне една кратка примерно 3 дена 5 серии по 20 повторения до макс тежест и тн ще сам благодарен
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 14 Окт 2006, 13:12

[/quote]

перфектен си 4ове4е полезен е слабо казано за фитнес немога 4е се прибирам късно от ба4кане но как и да е засега ще пробвам савсем тунизирашщо да запо4на в кащи и мисля живи здрави след януари ще се замисля о сериозно за нещата неизкам високи цели няма да се злобим просто добро подържане мие мисалта друг вапрос които мие горе долу как стават опражненията смисал с колко ко повторения и колко сери и колко дена в седмицата знам 4е мускола трябжа да по4ива ако някои савсем идеино има време да драсне една кратка примерно 3 дена 5 серии по 20 повторения до макс тежест и тн ще сам благодарен[/quote]

еми да речем че стартираш в домашните условия който вече си описал -можеш да започнеш седмицата примерно в понеделник с упражнения за гърди и преса , след това 2рия ден за бицепси и трицепси, гръб и рамо можеш да правиш ако желаеш третия ден ,ако ти се намират някви дъмбели,а за гръб лоста върши чудесна работа случайно ако намериш някоя близака площадка.
И така започваш с гърди:1во упр- лицеви опори(ЛО) 5-6 серии по 20 повторения в нормално положение(НЕ МИСЛЯ чЕ щЕ те изморят);
2ро упражнение-качваш краката на легло/стол,а ръцете на земята и пак правиш ЛО за долен гръден мускул-тук 3-4 серии Х 20повторения;
3то упр-на два стола обърнати с гръб да помпаш кофички -4 серии по 8 повторения или мин по 6;
пресите са пожелание има мн варианти за упражнения ;)
Като във връзка с това че късно се прибираш е задължително да не лягаш веднага след тренировка,а да мине поне 1ин час след фитнеса и тогава да лягаш по тая логика и сутрин след кат станеш веднага не трябва да се тренира-свързано е със сърдечната дейност това правило;
Спиш задължително 8 часа и се храниш нормално
2рия ден за бицепси:
1упр -сгъваш с щангата 4-5 серии по 8 повторения
2 упр-с дъмбели сгъване като си в положение седнал на стол и лакътя на ръката с която ще вдигаш е подпрян на коляното 4 по 8 повторения с лявата и толкова с дясната ръка;
3упр -пак с дъмбелите но в изправено положение като извиваш китката така че страничната част на дъмбела да сочи към бицепса (нарича се сгъване тип чук и се прави за уголемяване бицепса по дължина) 4 серии по 8 с оптимална тежест за теб ;)
можеш и за трицепс да се помъчиш поне 1но упр -с дъмбела зад врата и над главата го захващаш с 2те си ръце и свалаш зад врата и вдигаш до над главата като сгъването само в лакътя 4-5 серии по 8

за другите упр за гръб и рамо мога да ти ги напиша ако искаш но за сега само това понеже казваш че само тея мускулни групи искаш да включиш
след тея 2 дена тренировки можеш да починеш 1-2 дена и ак отново същото и така .
ако има нещо питай !!!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 16 Окт 2006, 18:02

M3CSL написа:П.П. Когато почнах да тренирам бях 56 кг. на ръст 190 см. за първите 2 месеца качих 15 кила без да вземам химия и други глупости само на ядене и тренировки. Сега съм 198 см висок и съм 87 кила.

Я дай пак :roll: :roll: :roll: :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 16 Окт 2006, 18:11

-в домашни условия е трудно, т.к. човек трудно се фокусира върху упражненията защото много лесно се разсейва.
-не е удобно! само дъмбели не са достатъчни...
-и не мисли че лесно можеш да увеличиш масата на гърдите и ръцете си.
но като някакъв вариант можеш да почнеш с лицеви упори и набирания ако има някакъв лост!?
това са много основни и хубави упражнения .
най-добре е да си намериш фитнес и да започнеш..
:idea: запомни
постоянството е най-важно.
много са искали но не са успяли да си изградят режим.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 16 Окт 2006, 19:02

благодаря на вси4ки наи же4е на цурата и на иан190 вси4ки савети са наи полезни з амене в се пак домашните ословия балгодаря и за кратката програма саставена от цурата ще запо4на изцяло ден за ден смисал единсте тренира един сте по4ивам хараним се зверки сега спрях да пуша и с ехраня по 3 пъти на ден и мисля 4е ще запо4на да ка4вам килограми моита идея основно беше поради факта които ме 4ака да ка4вам килограми да не са само на корем4е :mhihi: а все пак то колкото е вазможно да горим калории и каквото там се превърне в мусколна маса та такам благодаря още веднъж з апореден път се обеждавам 4е остават и свестни хора в форума :winky:
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 16 Окт 2006, 21:13

pAbLo написа:
M3CSL написа:П.П. Когато почнах да тренирам бях 56 кг. на ръст 190 см. за първите 2 месеца качих 15 кила без да вземам химия и други глупости само на ядене и тренировки. Сега съм 198 см висок и съм 87 кила.

Я дай пак :roll: :roll: :roll: :roll:

Пораснах малко :) Кво му е чудното.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Аватар

Мнение от mafia » 16 Окт 2006, 22:46

15 кила за 2 седмици :shock: Некво нереално ми се вижда...но като се замисля - ако си бил 190см. на 56кила :shock: (плашещо е) - то е отчасти възможно да качиш...но не само с ядене ;) Аз колко и да "зоба" - зимам само разни ми ти хранителни добавки , витаминчета и стимулантчета качвам максимум 1-2 кила...и после в режима на чистене си ги свалям , та се съм си 200см. 100кг. (па после БМВ-тата били тесни - мене ми е една от малкото коли дето ми стават) :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 17 Окт 2006, 11:35

mafia написа:15 кила за 2 седмици :shock: Некво нереално ми се вижда...но като се замисля - ако си бил 190см. на 56кила :shock: (плашещо е) - то е отчасти възможно да качиш...но не само с ядене ;) Аз колко и да "зоба" - зимам само разни ми ти хранителни добавки , витаминчета и стимулантчета качвам максимум 1-2 кила...и после в режима на чистене си ги свалям , та се съм си 200см. 100кг. (па после БМВ-тата били тесни - мене ми е една от малкото коли дето ми стават) :mhihi:

2 месеца ве човеко :) Не четеш ли. Еми плашещо беше ама малко го поправих :) Скоро време започва химичния купон гоня 105-110 кила телесна маса :) И около 43-4 ръка :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 17 Окт 2006, 11:58

на колко години си бил ? щото ако си бил около 15-17 възможно ... някоя пубертетска бомба :mhihi: ... най-малкия индикатор от това е, че от фитнеса по-висок няма да станеш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 17 Окт 2006, 12:10

Преди 7-8 години беше това да :)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Окт 2006, 12:10

И кво за 2 месеца си пораснал и с 8 см на височина или аз не съм разбрал нещо ? :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 17 Окт 2006, 12:31

SpUd3r написа:И кво за 2 месеца си пораснал и с 8 см на височина или аз не съм разбрал нещо ? :roll:

Не за 2 месеца пораснах 15 кила. А за височината с годините стана :) ръста ми като тренирах се промени съвсем леко с 3-4 см :)

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 20 Ное 2006, 17:25

2 месеца ве човеко Не четеш ли. Еми плашещо беше ама малко го поправих Скоро време започва химичния купон гоня 105-110 кила телесна маса И около 43-4 ръка

Хм гледам темичката малко стара но не се сдържах да не драсна някои ред

110 кг и 44 см ръка е наистина малко а и на тоя ръст но честно не ти препоръчвам да взимаш химия.
Всъщност масата закакво ти е да се чудиш как да си я носиш :mhihi:
по добре наблягаи на сила но непрекаляваи все пак да не контузиш нещо
Винаги съм се дразнел от големи мусколи без сила Като готино купе на кола но с двигател от жигулка :mhihi: :mhihi: а и силата може да ти помогне много повече от големите мусколи (големи мусколи не озна4ава голяма сила и обратното !
)
аз примерно съм 184 висок ръката ми е 45см но вдигам за бицепс 85кг скотово на пеика че прав ми е трудно защото аз самия тежа почти токо 90кг :)

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 22 Ное 2006, 1:21

я обадете некви хапчета ма да е точна рецептата.сега съм 80 кг и съм 186 искам да стана 90 и към 40 ръка,ма само с тренировки е трудно(е аз не съм и много постоянен),склонен съм да взема някое хапче да ми порастнат малко циците :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата