Колеги въпрос за автомат мерцедес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги въпрос за автомат мерцедес

Мнение от Ares535 » 28 Апр 2014, 22:37

Здравейте случи ми се следното: Мерцедес Е200 компресор '99 колата омеша антифриза и маслото на автомата, след удряне с друга кола. От удара пострада видимо предната броня и спосле почнаха проблеми с приплъзване на автомата проверих маслото доляхме 2 литра. Като търсехме къде са отишли се оказа че радиатора е фул с маслор не знам и как е възможно! Някой имал ли е подобен проблем?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Re: Колеги въпрос за автомат мерцедес

Мнение от vlado6669 » 29 Апр 2014, 0:46

Спукан вътрешно радиатор за охлаждане на скоростното масло от охладителната течност, там ги е омешало. Аз имах същия проблем на Е53, 4.6 но не от удар. Смяна на въпросното радиаторче и промивки на скоростите и охладителната система с съответните филтри, масла и антифриз. Има тема в Х раздела на форума. Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 29 Апр 2014, 12:39

Случва се и без да я удряш... :banghead: Даже имат сервизен бюлетин магаретата за някои бройки на радиаторите Валео на първите W203, сменяли са ги безплатно при проблем със смесване на флуидите с Behr. Не я карай така, сменяй радиатора, филтъра, промивка, ново масло и газ.
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Мнение от Ares535 » 29 Апр 2014, 16:02

Да вече купих радиатора ще взема и масло и филтри тъпото е че маслото е на 10К ама няма да експериментирам! За пръв път се сблъсквам с подобен случей въпреки опита ми който не е малък! Но това е :)

Назад към Извън Темата