Смятате ли да смените вашето Е39 в близко бъдеще?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Смятате ли да смените вашето Е39 в близко бъдеще?
Момчета, стига с тия оригинални части.......... За коли от магазина в гаранция или до 5,6г да, но на кола за под 10 бона да и взимаш части от Дару не виждам логика. Има достатъчно добри части на пазара като качество/цена, които не отстъпват на оргиналдъто на дару вари, печи и тн лапачи.........
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
За Е60 и дума да не става, може да ми се смеете но Е39 е в пъти по БМВ от Е60 и като интериор и като екстериор, ще си карам мойта поне още 4-5 годинки поне докато падне цената на F10, там нещата са по приятни поне визуално, като цени и здравина май ще е сложна история
П.П. То вече Е60 Се виждат много повече и от е46 по пътищата ни баси 

Последна промяна hummer на 29 Юли 2014, 23:34, променена общо 1 път
- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
- Мечтае да кара: 850 CSI
Съвсем наскоро се заговорихме с едни пичаги които се оказа, че рботят в БМВ в Германия. Мисля, че в момента работят към някаква програма BMW joydrive tour. Иначе преди това са работели тук в Дару кар в ранните им години още. Та именно по този въпрос ги питах и ми отговориха, че след е39 насам просто не са толкова здрави а по-точно "Такива коли вече няма". Особено пък Е60
. Единичките казаха че са читави и засега F10. Викат едно време като дойдеше някой и си купи е34-ка и край повече не го виждаме
Споделям това защото все пак става въпрос за хора които работят в BMW AG не къде да е 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Честно казано, е39ката съм си мислил да я сненям за нещо с по-голям пепелник.
Гледал съм Е38 и Е66, НО сякаш клоня към S62 в E39, защото мноооогго искам атмосфетно Ве8. Само дебна хубава оферта за М-ка.
Е39ката е феноменално готин автомобил, с хубава возия и с прилично обезшумяване.
Хора интериора не издава никакви звуци при движение върху павета или разбити пътища, комфорта е добър както и вътрешното пространство. Единствено багажника ми е нисък, но ... шанс.
Гледал съм Е38 и Е66, НО сякаш клоня към S62 в E39, защото мноооогго искам атмосфетно Ве8. Само дебна хубава оферта за М-ка.
Е39ката е феноменално готин автомобил, с хубава возия и с прилично обезшумяване.
Хора интериора не издава никакви звуци при движение върху павета или разбити пътища, комфорта е добър както и вътрешното пространство. Единствено багажника ми е нисък, но ... шанс.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Колегите са достатъчно красноречиви в изказванията си не ми остава нищо друго освен да се присъединя, към тяхното мнение, вече търкалям 4 години колата, направил съм много подобрения по нея и въпреки, че годините си минават и се появяват все по-красиви модели , не е минало ден в който да не се обърна към нея прибирайки се от работа или просто отивайки до магазина и сега, някой ще си помисли, че това е някаква вманиаченост ..... ами не колата си е просто красива и според мен тя е на ръба на прехода м/у класическите здрави BMW и модерната и красива, визия с която се познават лесно в тъмното което пък за мене е търсената комбинация м/у техниката и визията 

- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Много исках да си купя е34 преди 6 години,а е39ката тогава ми беше мечта уникално красив стилен дизайн агресивен абе най-автомобил, уви неможах да притежавам е34ка но пък сега се сдобих с мечтаната е39ка от момента в който се качих в нея усетих, че това е колата и чесно казано ако не я карам ден два направо нямам търпение да я извадя от гаража надявам се да мога да я поддържам в състоянието в което е поне още 2-3 години.Но след това ако имам възможност разбира се да притежавам фейсово е60 в състоянието в което ми е е39ката бих се радвал.Макар, че и предишния собственик на моята кола сега вече настоящ на е60 както и доста колеги са написали, когато я купувах преди 1 година колата ми каза, че от е39ката е доста по-доволен.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
braina написа:Колегите са достатъчно красноречиви в изказванията си не ми остава нищо друго освен да се присъединя, към тяхното мнение, вече търкалям 4 години колата, направил съм много подобрения по нея и въпреки, че годините си минават и се появяват все по-красиви модели , не е минало ден в който да не се обърна към нея прибирайки се от работа или просто отивайки до магазина и сега, някой ще си помисли, че това е някаква вманиаченост ..... ами не колата си е просто красива и според мен тя е на ръба на прехода м/у класическите здрави BMW и модерната и красива, визия с която се познават лесно в тъмното което пък за мене е търсената комбинация м/у техниката и визията
+1
Когато излезна на пазара я гледах и си казвах"един ден
ще купя такава" и този ден дойде преди 4 години

Иска ми се да си взема е60 (535 DA),но с е39 не искам да се
разделям.Колкото и с пари да дръпна напред,не бих е продал.Просто сантимент
П.П.Забравих да спомена и за другата ми мечта -850
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Да, с Е60 Ф10. Даже последният път на скоро тук доста сериозно се бях замислил за смяна на автомобила ,защото си мислех ,че е39-ката вече е сдала багажа, то пък се оказа ,че минах много лекичко -чак безболезнено със смяна на ремъци и ролки и автомобила си е пушка ..Ама ако не е това лято на есен или най-много за Нова година ще си правим подаръче ,че той друг няма кой да ми направи
)) ама тогава пък ще изникне въпроса какво ще правим три БМВ-та в семейството - сега са две, бяха три , е30-ката е продадох и сега останаха пак две, ама нещо не ми харесва 2-ката, че е четно число и пак ще стават нечетни
)

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
За сега ще си я караам 39 ката,но бих я сменил с Ф10
Bayerische Motoren Werke
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
НЕ! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- mirosk
- Потребител
-
Да имах е39 бронирано комби сега съм с е39 седан М пакет уникални коли както всички пишат здрави .... Но все пак времето си лети и излизат нови технологии и предлагам след някой месец година бих я сменил за е60 ... Бих прескочил направо на ф10 то по ме грабва все пак трябва да следваме градацията ...но мечтата ми е на новата 7 ца (ф02) Ако бъде честен най добрия вариянт да има вариянт да си оставиш 39 като резерва като сигурен автомобил
Доста противоречиви мнения,макар,че болшинството ме клони да си я оставя.Не знам как щеше да изглежда ситуацията,ако бях задал въпроса във Е60 пофорума.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: 760li
Аз лично много харесвам БВМ като марка и като автомобил. Не бих си сменил моята е39 за е60, но бих е сменил за това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6dfkow. Това обаче си е лично мое мнение.

BMW M-POWER
- W140_S600_V12
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530DA/ E34 520i 24V
- Мечтае да кара: S65 AMG
kalingk написа:Доста противоречиви мнения,макар,че болшинството ме клони да си я оставя.Не знам как щеше да изглежда ситуацията,ако бях задал въпроса във Е60 пофорума.
Ами задай го да видим. Въпреки, че много хора не са доволни от Е60, малко от тях ще признаят, че са сбъркали.