Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW e30

Re: КАМЕРИ НА КАТ В БЪЛГАРИЯ !!!

Мнение от Аксиния Гаджева » 02 Мар 2014, 12:30

То в сериялите няма по толкова камери :censored: Каква държава е това :dunno:

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Мар 2014, 11:21

BMW Power ACM написа:Вчера към 18:00 ми го сложи камерата на Челопеч в посока изток. Пишеше си ма таблото 88 за моментна скорост, но си минах като Дон Кихот. :mhihi: Отзад светна все едно ме отвличат извънземни.
Кофтито е, че и на отиване минах така, но нищо не светна. Или е еднопосочна, или не светна защото бяхме 2 коли.
Някой знае ли дали снима само в едната или и в двете посоки?

там и аз се бях нервирал и минах с толкова... май снима само в гръб заради светкавицата,както и всички останали станционарни камери
тая на Мирково май също снима в гърбина само
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Мар 2014, 11:23

biem_w написа:мини със 100 и после ще кажеш какво е станало.

аз минах със 130 преди бая месеци
засега нищо

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 23 Мар 2014, 11:59

Добре де'а, тези камери на Околовръстното при Суходол снимат ли, от как ги сложиха минавам с 60 и после си набирам пак? Или са нек'ви за наблюдение?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Мар 2014, 15:29

на ботевградско на караулката днес имаше зад нея спряно тъмно синьо фордче със затъмнено предно стъкло
2 куки кибичеха отпред пред караулката
май е камера и май изгорях

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Мнение от TurboDieselComby » 30 Мар 2014, 15:03

randity написа:Добре де'а, тези камери на Околовръстното при Суходол снимат ли, от как ги сложиха минавам с 60 и после си набирам пак? Или са нек'ви за наблюдение?

И аз ги загледах. Гледат в двете посоки и имат вид на наблюдателни само.

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 01 Апр 2014, 17:16

randity написа:Добре де'а, тези камери на Околовръстното при Суходол снимат ли, от как ги сложиха минавам с 60 и после си набирам пак? Или са нек'ви за наблюдение?

Ми нямат плочки под тях за скорост, значи са за наблюдение само. Или вече има и такива без плочки за скорост ?
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 04 Апр 2014, 7:23

DAF написа:

Ми нямат плочки под тях за скорост, значи са за наблюдение само. Или вече има и такива без плочки за скорост ?

В посока София-Самоков сложиха на две места от тези камери. На тези които са преди Самоков се виждат нещо като "плочки" на асфалта :roll: И в двете ленти са копали на по две места........и "плочките" са на по около 50-60см една от друга.
И в двете посоки първо са плочките.....и след това са камерите :(
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 04 Апр 2014, 8:53

Няколко пъти пропускам по-бързо каращи от мен за да видя дали нещо ще светне, ама не... Аз минавам с около 70, този пред мен с ~80. Все пак не смея да си правя експерименти.

Става дума за тези на Суходол :)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 07 Апр 2014, 14:08

Hito написа:
DAF написа:

В посока София-Самоков сложиха на две места от тези камери. На тези които са преди Самоков се виждат нещо като "плочки" на асфалта :roll: И в двете ленти са копали на по две места........и "плочките" са на по около 50-60см една от друга.
И в двете посоки първо са плочките.....и след това са камерите :(

Ето в тази статия има повече подробности за тези камери :)

http://www.bnews.bg/article-85734

Карайте смело, но и отговорно :)

Потребител
Аватар

Мнение от whitepower1 » 19 Апр 2014, 15:50

Онзи ден си карах по бързичко и ме догони една патрулка и ми каза снимахме те погледнах , че имат камера на стъклото ама пусто шубе и се оправихме по втория начин
Въпроса е ако не са ме спрели на място а ме спрат после имат ли право да ми драснах един дебел акт или не

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 20 Апр 2014, 8:28

whitepower1 написа:Онзи ден си карах по бързичко и ме догони една патрулка и ми каза снимахме те погледнах , че имат камера на стъклото ама пусто шубе и се оправихме по втория начин
Въпроса е ако не са ме спрели на място а ме спрат после имат ли право да ми драснах един дебел акт или не

филм на ужасите ..... карал си .. те са те догони ли и са ти казали ... Снимахме те ! Такова нещо трудно може да просъществува. Те като те снимат не те догоднват за да ти кажат.....

варянт 1: снимат те и след 500-800 метра те спират
варянт 2: снимат те и след 30 дена си получаваш писмото!

варянт 3: снимат те и те догонват за да ти се похвалят с новия си канон НЯМА !
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 20 Апр 2014, 22:47

Някой да е от Кнежа или Искър да го питам нещо? Ето тук на връщане забелязах, че над пътя имало камери http://goo.gl/maps/T0Tpu Стрийтвюто е старо явно тогава не са били сложени. Та снимат ли за скорост тези камери, че в Петък и днес си минах и на слизане и на качване с над 80 , а тя камерата май се пада в града ?
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 29 Апр 2014, 14:46

Днес мисля, че слагаха камера в Люлин на булеварда преди тунела (ако идваш от Люлин) и след него (ако идваш от центъра) където е Пежо и АутоБавария

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Май 2014, 23:13

Колеги днес минах от тук,отивах към Костинброд,и в последния момент видях над пътя една линия с 4 камери горе долу,не ми изглеждаха спиид камери,а обикновенни камери,ако може някой който е от този район да погледне и да каже дали снимат за скорост,прилагам снимка на мястото :banghead:

п.п понеже това от гугъла е старо,и тук на снимката не се вижда лентата с камерите над пътя понеже още ги няма

https://www.google.bg/maps/@42.808346,2 ... !2e0?hl=en
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум