Шампионска лига-сезон 2013-2014

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2014, 10:53

Проблемът на Чел$и се казва Щастливеца и колкото по-бързо го изритат, толкова по-добре за тях и никой няма да ги обвинява в нищо. Та той излизаше за 1:0 срещу селяците в Англия, вие за ШЛ ще го обвинявате. :mhihi:
И да, Атлетико са същите като Чел$и, но с по-голям късмет и са по-груб отбор, да Не кажа, че са пълни дървари, които заслужават по един червен от съблекалнята преди всеки мач. Но предпочитам Те да вземат купата пред балеринките от мердит.
Та ето някои интересни думи на Щастливеца след мача с Уест Хям, който все се оплаква от странични фактори като Не печели, а когато бие от него по-велик няма и се базика с всеки и всичко:

"Много е трудно да играеш футбол, когато само единият отбор иска да играе. Много е трудно", коментира Моуриньо след мача.

"Футболните мачове са от два отбора, които играят. А в този мач само един отбор игра, докато другият не игра. Казах на Големия Сам и повтарям думите си: те имат нужда от точки и защото имат нужда от точки, идват и играят тук по този начин. Това приемливо ли е? Може би да".

"Не мога да бъда прекалено критичен, защото ако бях в неговата позиция не знам дали щях да направя същото. Може би".

"В същото време му казах и това, че това не е Висшата Лига, това не е най-доброто първенство на света. Това е футбол от 19-ти век".

"Единственото нещо, което ми оставаше да направя бе да донеса бормашина, за да им разбия стената".

"Те губеха по две минути всеки път, когато ритаха топката. И съдията дава грешно послание, когато дава само четири минути допълнително време.

"Той се смееше. Неговата цел бе постигната. Да дойде тук и да вземе точка. Не беше да играе добър футбол и да опита да спечели или да се чувства като част от Висшата Лига. Той взима точката. След това той е щастлив, а аз съм тъжен".

Луд човек е преводача ей. Но късмет с Порто, късмет с принтер...хайде стига толкова. Срещу ПСЖ пак изкара лудия късмет накрая, но да си ходи в Англия, където пък изтърва отдавна титлата. Още като си похарчи лудите пари за сульо и пульо и реши, че може да Не използва най-добрия си футболист и го продаде после на Манчо юнака. :mhihi: Ама догодина ще има през сълзи да го гледа и да бие по кухата лейка защо той няма такъв играч и пак нещо Не му стига за титла в Англия и за нещо значимо в ШЛ.
Последна промяна Top Gun Maverick на 01 Май 2014, 10:57, променена общо 4 пъти
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Май 2014, 10:53

zazomazo написа:
barty написа:Офф: какъв е тоя автобус :oops:

с надстройка, типично английски, на два етажа :mrgreen:

става дума за стил на игра с 10 човека в и пред наказателното :yes:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ясно :yes:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 01 Май 2014, 10:56

Нема такъв кеф да гледам,как колонизираният португалец издуха супата

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 01 Май 2014, 10:57

Нагледно :mrgreen:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 01 Май 2014, 11:22

BMW Power ACM написа:Проблемът на Чел$и се казва Щастливеца и колкото по-бързо го изритат, толкова по-добре за тях и никой няма да ги обвинява в нищо. Та той излизаше за 1:0 срещу селяците в Англия, вие за ШЛ ще го обвинявате. :mhihi:
И да, Атлетико са същите като Чел$и, но с по-голям късмет и са по-груб отбор, да Не кажа, че са пълни дървари, които заслужават по един червен от съблекалнята преди всеки мач. Но предпочитам Те да вземат купата пред балеринките от мердит.
Та ето някои интересни думи на Щастливеца след мача с Уест Хям, който все се оплаква от странични фактори като Не печели, а когато бие от него по-велик няма и се базика с всеки и всичко:

"Много е трудно да играеш футбол, когато само единият отбор иска да играе. Много е трудно", коментира Моуриньо след мача.

"Футболните мачове са от два отбора, които играят. А в този мач само един отбор игра, докато другият не игра. Казах на Големия Сам и повтарям думите си: те имат нужда от точки и защото имат нужда от точки, идват и играят тук по този начин. Това приемливо ли е? Може би да".

"Не мога да бъда прекалено критичен, защото ако бях в неговата позиция не знам дали щях да направя същото. Може би".

"В същото време му казах и това, че това не е Висшата Лига, това не е най-доброто първенство на света. Това е футбол от 19-ти век".

"Единственото нещо, което ми оставаше да направя бе да донеса бормашина, за да им разбия стената".

"Те губеха по две минути всеки път, когато ритаха топката. И съдията дава грешно послание, когато дава само четири минути допълнително време.

"Той се смееше. Неговата цел бе постигната. Да дойде тук и да вземе точка. Не беше да играе добър футбол и да опита да спечели или да се чувства като част от Висшата Лига. Той взима точката. След това той е щастлив, а аз съм тъжен".

Луд човек е преводача ей. Но късмет с Порто, късмет с принтер...хайде стига толкова. Срещу ПСЖ пак изкара лудия късмет накрая, но да си ходи в Англия, където пък изтърва отдавна титлата. Още като си похарчи лудите пари за сульо и пульо и реши, че може да Не използва най-добрия си футболист и го продаде после на Манчо юнака. :mhihi: Ама догодина ще има през сълзи да го гледа и да бие по кухата лейка защо той няма такъв играч и пак нещо Не му стига за титла в Англия и за нещо значимо в ШЛ.

С цялото ми уважение, но теб много здраво те тресе фенщината. Епитетите, които използваш за имената на отборите показва колко си обективен. Да оправдаваш всички успехи на отбори, които не харесваш с късмета е несериозно. Доста по-мъдри хора от теб и мен са казали, че късмета е със силните.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2014, 11:34

Това, че използвам имена бе значи, че не признавам успехите на отборите. Но пък съвсем Не значи, че тези епитети са незаслужени. Няма как да ъважаам отбори като анал мердит, които през цялото си съществуване са печелили успехите си с помощта на колосални суму, които развалят футбола, тънат редовно в заеми, а държавата се намесва и ги спасява от фалит. Това за мен Не е футболен отбор, а държавно дружество. Такива явления и харчове във футбола го развалиха и загора всеки макак от Бразилия, който може да рита топка му искат луди пари. Отбори като Чел$и, П$Ж, уефалона, Ман Шиити, Не очаквай от неутралния фен да ги уважава. За уважение от противниците уважавам Ливърпул, Байерн, Арсенал, Манчо юнака(които не харесвам, но уважавам щото са юнаци :mhihi: ) и още мнооого отбори, но съсипващите футбола няма как да са сред тях.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 01 Май 2014, 11:56

Malik написа:...
Доста по-мъдри хора от теб и мен са казали, че късмета е със силните.

мдааааа.....веднага се сещам за един такъв мъдрец....

:mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 01 Май 2014, 12:05

vlad0 написа:Забавлявате ме наистина ... :mhihi:

Отбор с много пари да отпаднел на такъв етап от турнира??? Да отпаднеш на полу-финал е срамно така ли??? :mhihi:

Надяваш се дълго време на добри резултати и тъкмо преди финала вземеш,че се спънеш.И все пак си е модерно да си фен на Челсито,Ситито и другите там чаршафосани.
No time like the present.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Malik » 01 Май 2014, 12:31

Няма надежда.. :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 01 Май 2014, 12:56

За Челси- да... :mrgreen:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Май 2014, 13:21

5 февруари Реал - Атлетико 3:0
11 февруари Атлетико - Реал 0:2

5 март Атлетико - Реал 2:2

кой каза, че нямат загуби? За мен лично ако Атлетико победи това ще бъде изненада. Те са по-скромни финансово, по-малко звезди в отбора, просто като отбор са силни, треньора им е много добър и благодарение на това ще грабнат титлата в испанското първенство, но за ШЛ едва ли. Реал в момента с в страхотна форма. Все пак нищо не се знае, защото наистина е само един мач

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 01 Май 2014, 13:27

Malik написа:Няма надежда.. :banghead:
Дразнещото в цялата работа е това,че много народ се пише фен на "грандовете" с пари.Като ги питаш откога симпатизират на Сити,Челси,ПСЖ веднага като автомат ти отговарят - "От дете още". Аз що нямам спомен да съм гледал мачове на тези отбори,че да им стана фен от малък :conf: Или ако съм гледал,бързо съм забравил средняка,който не прави впечатление с нищо. После "хейтвам" - какво означава тоз глагол?Сигурно тайно чакам момента Абрамович да реши че не му се харчи и да гледам как ще се играят дербита в средата с Фулъм.Може и така да е :ok:
No time like the present.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 01 Май 2014, 14:13

2shae написа:
Malik написа:Няма надежда.. :banghead:
Дразнещото в цялата работа е това,че много народ се пише фен на "грандовете" с пари.Като ги питаш откога симпатизират на Сити,Челси,ПСЖ веднага като автомат ти отговарят - "От дете още". Аз що нямам спомен да съм гледал мачове на тези отбори,че да им стана фен от малък :conf: Или ако съм гледал,бързо съм забравил средняка,който не прави впечатление с нищо. После "хейтвам" - какво означава тоз глагол?Сигурно тайно чакам момента Абрамович да реши че не му се харчи и да гледам как ще се играят дербита в средата с Фулъм.Може и така да е :ok:

Специално за Челси, не съм много съгласен, отбора си имаше доста голяма фенска маса в България преди да ги купи Абрама, основно заради разделението на сини и червени, а и имаше един играч който умееше да пленява хората Джан Франко Дзола. Това ти го казвам като човек който не харесва Челси и то основно заради ония палячо дето им е тренъор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Malik » 01 Май 2014, 14:13

Още по-дразнещо е като слагаш всички под общ знаменател заради отделни бройки. В този ред на мисли с "модерното" може да се даде пример и с Юнайтед от 99-а насам, с Барса от 2009-а и т.н. Това не значи, че всеки привърженик на Челси е такъв. Това, че не си гледал мачове на Челси като малък е лично твой пропуск, защото Челси е играл мачове в миналото, които се помнят от много неутрални фенове. Но за да знаеш това трябва да разчиташ не само на бисерите на Алекси Сокачев като източник на информация. Да разбирам ли, че щом Челси не са спечелили 5 поредни ШЛ през 50-те години на миналия век, сега нямат право да имат привърженици и да играят големи мачове? Дайте тогава да се закрият 99% от отборите в Европа, защото видиш ли никога не са печелили ШЛ или титлата на страната си и някой разбирач не го кефи подобни отбори да бият неговият така наречен гранд?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2014, 14:29

Мда, с Чел$и работата е малко по-различна. Жената им е фен отдавна и тя, но си има още по-стари фенове, предимно рогати представители както каза някой назад. :mhihi: Лично аз си ги помня от времето на Гулит, после там отиде Виали и още бая народ. Отборът имаше претенции за купата на страната главно, после стигна до КНК ако Не ме лъже паметта. Дойде Абрамович някъде в тия времена обаче и развали всичко за неутралния фен и Чел$и от симпатичен отбор се превърна в идеално отражение на куче касичка. Това разбира се се хареса на техните фенове, но се навъдиха и много нови само защото отбора харчеше като луд в началото, подобно на Шиити сега и половината милиард на анал мердит, пръснат за зализания и купища звезди.
Малко известен факт обаче е, че Чел$и имат един от най-старите фен клубове в Англия, а прозвището на отбора от тези времена е "пенсионерите". Та наистина си имат голяма членска маса в Англия и в Лондон специално, но по света всичко дойде с Абрамович. Чел$и са и сигурно ще останат единствения отбор от Лондон с титла от ШЛ между другото, а тя дойде в най-неочаквания момент за всички когато бяха най-слаби от всичките им години в ерата Абрамович, но пък заслужена защото съдбата им върна това, което им взе на финала срещу Манчо когато Те бяха по-добрия отбор.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата