Шампионска лига-сезон 2013-2014

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014

Мнение от TNT » 01 Май 2014, 15:24

BMW Power ACM написа:Отбори като Чел$и, П$Ж, уефалона, Ман Шиити, Не очаквай от неутралния фен да ги уважава.

Ти като неутрален фен би ли се съгласил, че вкара отбора с най-силната школа в Европа (от която са им поне половината титуляри, включително и звездите) до отборите, които ги гледаме в Шампионска лига от няколко години, заради разни милиардерчета. А Байерн, които изкупуват наред звезди... са за по-голямо уважение. Колко от играчите на Реал Мадрид са от школата например? Затова сега всички се радват на Борусия и Атлетико. Само Роналдо и Бейл в Реал струват повече от целия отбор на Борусия със все всичките резерви, ама в Германия малко ядоха шамари. А ако Борусия не си бяха разпродали звездите, дали нямаше да продължат? Според мен и Левандовски не играе на 100%, като знае, че има още няколко мача за този отбор.

П.П. Изображение

П.П.П. След години ще започнем да гледаме все по-често Лудогорец, Ботев и Литекс в Европа :yes:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2014, 17:32

Аз затова и използвах името уефалона, понеже от 2006-та няма по-брутално и явно подпиран отбор в ШЛ. Всичко започна от отменения редовен гол на Шевченко заради измислено нарушение след явна симулация, която се виждаше от космоса по време на 1/2 финала в ШЛ. Тогава още си отиваше този отбор и щяха да видят хегамонията през крив макарон.
Сигурно онова цигане геймар го взехте без пари, лудите пари за Ибрахимович, Санчез, Вия и да не изреждам, че не ми се занимава.
Байерн харчи едва през последните години, а пред това имаше супер богата история, докато тази на БарЦа се състоеше в КЕШ на Стоичков и Куман, която всъщност дойде след лудите пропъски и греди на Сампдория на финала, но да кажем, че я заслужавахте. Та до 2006-та беше отбор тип Арсенал, но незнайно защо уефа реши да ви прави герои и с тези псевдо фланелки на уницеф...чудо тя.
Как да уважаваш отбор, който е тикан толкова явно от съдиите? Преди 2006-та бяхте симпатичен отбор, но от тогава насам всичко се промени. Да не говорим и на финала през въпросната година(до който изобщо Не трябваше да стигате ако Не беше свирача в черно, ако искаш и линк ще ти дам) бяхте прикоткали вече Анри и онзи за да се подмазни пропусна да вкара 200%-тово положение за гол, но съдбата му го върна след това като Не му предостави повече нищо хубаво, въпреки мръсните му номера и в националния, където умело с ръка класира отбора си на голям футболен форум. Но и на вас съдбата почна да си го връща. Тики-така Не върши вече работа и колелото се върти обратно, а Меси излезна от фиктивния образ на полу-Бог.Полу-Бог, който извън съдийските рамена към БарЦа и липсващите пасове на Шави и Иниеста, никога НИЩО Не направи с Аржентина.
А за прекия ви конкурент, че харчат в пъти повече от вас е ясно.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 01 Май 2014, 18:45

BMW Power ACM написа:Аз затова и използвах името уефалона, понеже от 2006-та няма по-брутално и явно подпиран отбор в ШЛ. Всичко започна от отменения редовен гол на Шевченко заради измислено нарушение след явна симулация, която се виждаше от космоса по време на 1/2 финала в ШЛ. Тогава още си отиваше този отбор и щяха да видят хегамонията през крив макарон.
Сигурно онова цигане геймар го взехте без пари, лудите пари за Ибрахимович, Санчез, Вия и да не изреждам, че не ми се занимава.
Байерн харчи едва през последните години, а пред това имаше супер богата история, докато тази на БарЦа се състоеше в КЕШ на Стоичков и Куман, която всъщност дойде след лудите пропъски и греди на Сампдория на финала, но да кажем, че я заслужавахте. Та до 2006-та беше отбор тип Арсенал, но незнайно защо уефа реши да ви прави герои и с тези псевдо фланелки на уницеф...чудо тя.
Как да уважаваш отбор, който е тикан толкова явно от съдиите? Преди 2006-та бяхте симпатичен отбор, но от тогава насам всичко се промени. Да не говорим и на финала през въпросната година(до който изобщо Не трябваше да стигате ако Не беше свирача в черно, ако искаш и линк ще ти дам) бяхте прикоткали вече Анри и онзи за да се подмазни пропусна да вкара 200%-тово положение за гол, но съдбата му го върна след това като Не му предостави повече нищо хубаво, въпреки мръсните му номера и в националния, където умело с ръка класира отбора си на голям футболен форум. Но и на вас съдбата почна да си го връща. Тики-така Не върши вече работа и колелото се върти обратно, а Меси излезна от фиктивния образ на полу-Бог.Полу-Бог, който извън съдийските рамена към БарЦа и липсващите пасове на Шави и Иниеста, никога НИЩО Не направи с Аржентина.
А за прекия ви конкурент, че харчат в пъти повече от вас е ясно.

ХАХАХАХА сега дали разбирам правилно? Искаш да ми кажеш, че Барселона е единствения отбор печелил Ш.Л за когото е имало грешни съдийски решения?
Тя примерно дузпата на Атлетико беше съмнителна ама никой нищо не спомена, аз причината я знам за хейта, просто няма с какво друго да си оправдавате провалите на вашите си отбори. А и ти като фен на Милан, не е много коректно да говориш за съдии, че ако не беше Берлускони отивахте в серия Б заедно с Ювентус.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Май 2014, 19:43

В Русия съм , в Русия съм ... :mhihi:
Много филми гледате
Омразата към един отбор ви пречи да виждате всичко. Това пък за фиктивния полу-бог беше най-смешното което чух :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Май 2014, 20:25

© написа: Това пък за фиктивния полу-бог беше най-смешното което чух :mhihi:

+1 :mhihi:

На Барса проблема не е тики-таката, а супер-ултра слабата защита. В доста мачове халфове играят защитници, защото даже не са останали резерви на смотаните титуляри. Пике е смотан за мен. Масчерано и той не е достатъчно стабилен. Пуйол беше стабилен, ама беше. Вече е на години. Вратаря също не е ниво за отбор като Барселона. Меси нормално да не е във топ форма - колко отсъства заради контузии в последната година? Доста отбори "паркирваха рейса" и не им се получаваше. Когато една година Торес вкара гол :mhihi: ... в този мач Барса имаха повече греди, отколкото Челси удари към вратата. Това значи е тактическо надиграване :mhihi: Като бяха смазани от Байерн миналата година... пак имаше голове от засади, ама никой не е мрънкал и не е казвал Уефамюнхен :mhihi: Обаче при 4:0 за Барса срещу някой отбор съм чувал приказки "ако на втория гол бяха свирили засада, нямаше да бият". Вече почти няма мач без съдийска грешка. Как все съдиите са виновни само като свирят в полза на Барса? За други отбори си е нормално. А за кой били купили... ти сметнал ли си колко пари са взели от продажба на играчи от тая школа? Защото все си мисля, че като ритат 5 години в школата, после не продават банички :wave: А сега щели да взимат 600 (!!!) милиона, за да вкарат името на спонсор в името на стадиона. И че Барса Б примерно би разпорил всичките ни отбори в А група. И все пак:
Изображение :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 01 Май 2014, 20:52

TNT написа:
© написа: Това пък за фиктивния полу-бог беше най-смешното което чух :mhihi:

+1 :mhihi:

На Барса проблема не е тики-таката, а супер-ултра слабата защита. В доста мачове халфове играят защитници, защото даже не са останали резерви на смотаните титуляри. Пике е смотан за мен. Масчерано и той не е достатъчно стабилен. Пуйол беше стабилен, ама беше. Вече е на години. Вратаря също не е ниво за отбор като Барселона. Меси нормално да не е във топ форма - колко отсъства заради контузии в последната година? Доста отбори "паркирваха рейса" и не им се получаваше. Когато една година Торес вкара гол :mhihi: ... в този мач Барса имаха повече греди, отколкото Челси удари към вратата. Това значи е тактическо надиграване :mhihi: Като бяха смазани от Байерн миналата година... пак имаше голове от засади, ама никой не е мрънкал и не е казвал Уефамюнхен :mhihi: Обаче при 4:0 за Барса срещу някой отбор съм чувал приказки "ако на втория гол бяха свирили засада, нямаше да бият". Вече почти няма мач без съдийска грешка. Как все съдиите са виновни само като свирят в полза на Барса? За други отбори си е нормално. А за кой били купили... ти сметнал ли си колко пари са взели от продажба на играчи от тая школа? Защото все си мисля, че като ритат 5 години в школата, после не продават банички :wave: А сега щели да взимат 600 (!!!) милиона, за да вкарат името на спонсор в името на стадиона. И че Барса Б примерно би разпорил всичките ни отбори в А група. И все пак:
Изображение :wave:

Дума по дума се покрива това с моето мнение :yes: :clap:
САМО БАРСА!
21/02/08...speechless

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2014, 21:55

DiMIcha84 написа:ХАХАХАХА сега дали разбирам правилно? Искаш да ми кажеш, че Барселона е единствения отбор печелил Ш.Л за когото е имало грешни съдийски решения?
Тя примерно дузпата на Атлетико беше съмнителна ама никой нищо не спомена, аз причината я знам за хейта, просто няма с какво друго да си оправдавате провалите на вашите си отбори. А и ти като фен на Милан, не е много коректно да говориш за съдии, че ако не беше Берлускони отивахте в серия Б заедно с Ювентус.

То не е единствения, Джерард 2005-та също се хвърли като умрял за онази измислена дузпа, ама и на него съдбата му го върна - от тогава все губи по някакъв нелеп начин титлите, а за тази година не ми се коментира. При Барселона обаче това нещо не е случайно явление или временно, то продължава години наред и всеки неутрален фен го е виждал.
Какво да оправдавам нашия отбор пък? Ние сме си зле поради ред причини, а основната е водената политика от 2006-та насам. Нищо подобно, ние сме си в криза и тепърва ще почваме прехода, ама аз гордо мога да заявя, че Милан не е печелил титли в ШЛ със съдийски рамена, а напротив - винаги сме били рязани защото не сме медийни любимци и т.н. Това мога да го твърдя поне за последните 25 години.
А за това смешно изхвърляне пък от Серия А изобщо не можеш ме барна защото претендирам да знам бая повече неща от теб по случая. Милан не беше уличен в нищо, като единственото доказателство по делото беше един телефонен разговор, в който не се споменава нищо конкретно, но само защото бил със съдия и си ни обуха тогава като загубихме точки и почнахме следващия сезон с минусчета. Това беше режисирано от Масимо Морати, който му беше писнало да харчи лудите милиони за да закара принтер на върха, но все не се получаваше. Накрая използва ситуацията за да заличи 3-те водещи отбор в Италия по това време(ювентус, Милан и Лацио)за да се надигнат те. Съдиите им избутаха първите два сезона, а като укрепнаха използваха парите и направиха истинска селекция, която им спечели ШЛ. Та ние си понесохме наказанието за нещо, което реално не бяхме извършили. А ювентус, те си бяха вътре здраво защото беше явно за всеки, че ги подпират и уговарят мачове, затова и само тях изхвърлиха. Преди 2 години така откраднаха и титлата от нас ако си гледал най-скандално отменения гол в историята на футбола, поне за последните 25 години. Мунтари бие удар от 3 метра и топката влиза ЦЯЛ МЕТЪР зад гол линията, има стотици снимки и клипове. Буфон я вади, съдията Талиявенто посочва центъра за гол, играчите на ювентус се обвиняват един друг за гола, тези на Милан се радват и изведнъж страничния съдията вдига флага, че няма гол. Главният с целия си акъл решава, че ще се съобрази със сигнализацията му, въпреки че целия стадион видя как топката влезе. Ние изгубихме титлата заради този мач, страничния съдия(който беше застанал с отлична видимост към топката и се вижда ясно и от неговата позиция, че влиза) беше изхвърлен от Серия А доживот, но нас какво ни топли тази работа?
Срещу Барселона пък дори в последните сезони пак бяхме рязани с по две дузпи на мач и разни такива, ама не е било яд защото реално бяхме по-слабия отбор, но за 2006-та няма как да забравя подигравката на УЕФА.
Когато излезе някой фен на друг отбор в Европа и каже, че неговия отбор е бил ощетен срещу Милан и са загубили мач, тогава може да ми обяснявате за хейт и оправдания. АКо нямате такива снимки, клипове или други доказателства, по-добре оставете нещата така.

Що се отнася до головете от засада на Байерн срещу Барселона миналата година, това бяха допустими грешки, които са на ръба и въпреки това резултата нямаше да е 7:0, ами 5:0 примерно. Все тая. Не е като да се направиш на луд при 100%-во положение, което решава целия сблъсък и да викаш, че ставали грешки!
https://www.youtube.com/watch?v=uYkJ_mgBqho
Пуделът падна като ударен от гръм, а дори не го докоснаха тогава! Стига вече с това всеки втори отбор да бъде рязан срещу БарЦа и да се оправдавате с това, че ставали грешки. Поне излезте и кажете, че ви подпират явно и го приемете.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 02 Май 2014, 15:34

Rossoneri siamo noi!
Нека някой начетен да каже защо тоз мужик Абрамович харчи за Челси,а не някъде другаде? И защо като спечели ШЛ не се оттегли :mrgreen:
No time like the present.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Май 2014, 18:24

изглежда това го възбужда. чувал съм, че преди да купи челси е бил на оглед и на уайт харт лейн. не му е било много трудно да вземе решението.
не съм бил в тотнъм, но близък приятел ми е казвал, че е минавал през този квартал. когато се разхождал по улиците, срещал бял човек приблизително на всеки половин час и през цялото време усещал подозрителни погледи върху себе си. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 02 Май 2014, 20:34

Честно казано не вярвам да има логично обяснение на решението му, но версията, която аз съм чел преди години, е че първоначално Абрамович е проучвал Ливърпул, но тъй като в края на сезон 2002-2003 мърсисайдци остават извън зона ШЛ, той се насочва към отборът взел "тяхното" място.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 02 Май 2014, 20:49

колеги, безсмислено е да пишете такива неща. барселона(уефалона или както искате да им викате) винаги ще бъдат велик клуб, същото и с юнайтед и още доста други.

за съжаление последните години футбола се движи от парите..

а точно напоследък изчезнаха невероятните играчи, на които като гледаш изпълненията усещаш магията на футбола. мисля, че един от малкото останали е Пирло. вече няма такива защитниците като Малдини и Неста, а играчи като Роналдиньо, Зидан, пасовете на Бекам.. Сякаш я няма и същата тръпка от играта, както беше едно време. предполагам и тиктака и автобуса спомагат за това..
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Май 2014, 21:19

Практиката показва, че на всяка тактика и намират цаката. :mhihi:
Без играчи каквото и да измисли треньора /например Моу/ нищо не става, но пък и без треньор също не вървят неща /напр. Ман Ю, Барселона/

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Май 2014, 11:52

Не знам дали следите испанското първенство, но след вчерашните срещи нещата станаха драматични :mhihi:
В съвременния футбол вече не е никаква изненада някой изпадащ отбор от Испанската примера дивисион или от висшата лига на Англия да бие "носителя на Шампионската купа" :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 24 Май 2014, 23:06

никой ли не гледа финала бре?
:paranoid:

белия балет май ше го поемат дълбоко :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 24 Май 2014, 23:32

zazomazo написа:никой ли не гледа финала бре?
:paranoid:

белия балет май ше го поемат дълбоко :mhihi:

Гледа, гледа.
А дано! :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата