Бутоните на КЛЮЧА не работят
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- propov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 130i ниско и твърдо
- Мечтае да кара: Стоково М3 без значение поколението ;)
- Детайли за колата: 235 × 19 Breyton Design
H & R ниско и много кораво окачване
BMC конус за повечко въздух
М пакет по рождение
Ниско, твърдо и максимално оригинално. Всичко е с ТЮФ.
Re: Бутоните на КЛЮЧА не работят
Благодарение на Орлин < OCI > колата ми отново е с централно след 8 (ОСЕМ) месеца въртене на ключа и обикаляне за заключване на 4те врати като на Жигула.Историята е дълга, и няма кратко обяснение.Пробвахме много неща с много майстори,но така и не ставаше.Ето как съм се оплакал от проблема в началото.
"Като купих колата лятото и точно около два дни всичко работеше.Откл.,закл,комфорт модул...колкото да се похваля пред семейство и приятели!И в един момент спря всичко.В момента като натисна ключа и за малко премигва диодчето,но нищо не се случва.Заключвам я ръчно с ключа,но не винаги сработва централното.Трябва да сядам в колата,да затварям всички врати,да заключа от бутона на централната конзола и те такива мъки.Иначе при отключване централното сработва винаги(имам предвид като завъртя ключа във вратата).След време и отключването почна да не захапва за всички врати.За дистанционните функции направо и дума да не става."
Накрая днес(по случай деня на труда ли?!) Орлин след много опити с разни комбинации от системи и модули,смени модула в жабката и няколко бушона и нещата тръгнаха.Моя модул със сигурност има проблем с релетата(не винаги щракат всички врати),но спазарихме друг и на мен пък ми останаха 4 нови релета дето ги бях заръчал заради тая работа.Та:
Продавам 4 нови релета,получени тия дни по поръчка от Интернет по 10 лв броя.Пращам по куриер за където ги искате.И препоръчвам за решаване на подобни проблеми колегата OCI (от София до Варна)! 0895799987 Любо - Варна
"Като купих колата лятото и точно около два дни всичко работеше.Откл.,закл,комфорт модул...колкото да се похваля пред семейство и приятели!И в един момент спря всичко.В момента като натисна ключа и за малко премигва диодчето,но нищо не се случва.Заключвам я ръчно с ключа,но не винаги сработва централното.Трябва да сядам в колата,да затварям всички врати,да заключа от бутона на централната конзола и те такива мъки.Иначе при отключване централното сработва винаги(имам предвид като завъртя ключа във вратата).След време и отключването почна да не захапва за всички врати.За дистанционните функции направо и дума да не става."
Накрая днес(по случай деня на труда ли?!) Орлин след много опити с разни комбинации от системи и модули,смени модула в жабката и няколко бушона и нещата тръгнаха.Моя модул със сигурност има проблем с релетата(не винаги щракат всички врати),но спазарихме друг и на мен пък ми останаха 4 нови релета дето ги бях заръчал заради тая работа.Та:
Продавам 4 нови релета,получени тия дни по поръчка от Интернет по 10 лв броя.Пращам по куриер за където ги искате.И препоръчвам за решаване на подобни проблеми колегата OCI (от София до Варна)! 0895799987 Любо - Варна
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Колега oTECa, горе вдясно до името ти има падащо меню и в него опция-виж собствените си мнения. Така по-лесно се намира тема, в която си писал.
Колеги и аз имам такъв проблем.Не ми работят копчетата.Смених днес батерията като ги натискам копчетата свети червената лампа но нито се отключва нито заключва.Пробвах това с вкарването на ключа и с натискането на бутона за отключване и след това да натисна бутона за заключване.След като ги пусна и двата бутона от таблото някъде долавям само едно "цък" и това е.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. ето какъв ми е ключа https://www.google.bg/search?newwindow= ... 1024%3B768
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
justb0 написа:Колеги и аз имам такъв проблем.Не ми работят копчетата.Смених днес батерията като ги натискам копчетата свети червената лампа но нито се отключва нито заключва.Пробвах това с вкарването на ключа и с натискането на бутона за отключване и след това да натисна бутона за заключване.След като ги пусна и двата бутона от таблото някъде долавям само едно "цък" и това е.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. ето какъв ми е ключа https://www.google.bg/search?newwindow= ... 1024%3B768
не го правиш като хората колега, влизаш затваряш всички врати, вкарваш ключа, даваш на контакт връщаш контакта, давиш ключа, татискаш и задържаш бутона за откючване и както го държиш натиснат, натискаш ТРИ пъти заключването и пускаш двата бутона ако всичко е наред колата ще се заключи и отключи и си готов.
Тази процедура от началото до обучаването трябва да стане в рамките на 10 секунди ако не стане от първия път опитай няколко пъти, като три натискания ги правиш през 1 секунда горе долу, да не е бързо.
Не мога колега....или пак нещо не правя както трябва или имам някакъв проблем ....

- oci
- старши ентусиаст
-
justb0 написа:Не мога колега....или пак нещо не правя както трябва или имам някакъв проблем ....![]()
![]()
Ако си от София ела и ще ти го направя, пиши едно ЛС и ще ти дам номера си.
Безплатно само ще си побъбрим

- хриси
- Потребител
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: нещо много бързо
И аз имам проблем с ключа направих процедурата с обучаването и ключа спря да работи напълно все едно съм го деактивирала по някакъв начин.
а преди да го обуча не отключваше но поне плафоните светеха а сега нищо .

- oci
- старши ентусиаст
-
хриси написа:И аз имам проблем с ключа направих процедурата с обучаването и ключа спря да работи напълно все едно съм го деактивирала по някакъв начин.а преди да го обуча не отключваше но поне плафоните светеха а сега нищо .
Ако си сигурен, че ключа излъчва проблема остава да е в ГМ модула или приемника.
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
oci написа:хриси написа:И аз имам проблем с ключа направих процедурата с обучаването и ключа спря да работи напълно все едно съм го деактивирала по някакъв начин.а преди да го обуча не отключваше но поне плафоните светеха а сега нищо .
Ако си сигурен, че ключа излъчва проблема остава да е в ГМ модула или приемника.
Нещо не е направена процедурата как трябва и при мен стан 1 път такa и се шашнах

Ето и видио да стане още по ясно https://www.youtube.com/watch?v=aje2eoDg5v8 гуд лък

- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
Здравейте,
имах ромбоиден ключ, но един приятел ключар ми сложи платката в една китайска кутийка, наряза ми ключа и всичко беше наред. Успях да отключа колата от първия път..... И това беше. Днес отивам до колата, натискам бутоните, но уви- нищо. Взех резервния ключ и с него отключих. Качвам се в колата и опитвам да запаля с ключа с новата кутийка, но само дава на контакт и това е. Имате ли на идея, как мога да отстраня проблема?
имах ромбоиден ключ, но един приятел ключар ми сложи платката в една китайска кутийка, наряза ми ключа и всичко беше наред. Успях да отключа колата от първия път..... И това беше. Днес отивам до колата, натискам бутоните, но уви- нищо. Взех резервния ключ и с него отключих. Качвам се в колата и опитвам да запаля с ключа с новата кутийка, но само дава на контакт и това е. Имате ли на идея, как мога да отстраня проблема?
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
При мен бутона за отключване напоследък работи по-трудно. Щом захапе си отключва всички врати. Проблем с багажника или заключването нямам. Възможно ли е да е реле, или самият бутон в дистанционното да се е прецакал? Като че ли преди хващаше от по-далеч, а сега трябва да съм по-близо до колата.

- oci
- старши ентусиаст
-
chris_barnes написа:При мен бутона за отключване напоследък работи по-трудно. Щом захапе си отключва всички врати. Проблем с багажника или заключването нямам. Възможно ли е да е реле, или самият бутон в дистанционното да се е прецакал? Като че ли преди хващаше от по-далеч, а сега трябва да съм по-близо до колата.
ромбоидния ключ ли е това?
Най-вероятно или е батерията или и бутона.
Ако механично отваря и четирите врати и багажника и ги затваря пак всичките значи проблема не е в ГМ модула и релетата.
Това, че хваща по от близо говори за заминала батерия.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Много благодаря. За ромбоидния ключ става дума, да. И аз така помислих, ама се чудя дали да се занимавам да отварям ключа и да търся, или просто да си ползвам другият който имам (и е чисто нов) 

- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Отново хиляди благодарности за тази тема.Проблема с неработещо централно заклюване е решен с програмиране на ключа. 

- alex_sandar
- Потребител
-
- Кара: e90
Още един благодарен на колегите които споделиха "магията" с програмирането

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4