възможно ли е да съществува идеална жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: възможно ли е да съществува идеална жена

Мнение от randity » 10 Май 2014, 17:28

TNT написа:Познавам дебели, тъпи и грозни, които не могат да готвят :mhihi:

Със самочувствие до небето и обратно, а като се качи на токчета и троши бетонЯ :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 10 Май 2014, 17:29

randity написа:
TNT написа:Познавам дебели, тъпи и грозни, които не могат да готвят :mhihi:

Със самочувствие до небето и обратно, а като се качи на токчета и троши бетонЯ :mhihi:

Чувал съм, че и убав секс въртели... :roll:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Май 2014, 17:35

Съществува умна и красива. Бившата ми приятелка беше такава.. Но имаше други кусури и затова е бивша :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 10 Май 2014, 17:38

randity написа:Въпрос на компромиси. В повечето случаи е идеална и след време си показва рогата. Само, че компромиси и от двете страни, щото бившата не успя да преглътне, че обичам БМВ, а нея не :mhihi:

Като си обичаш ламарина и не можеш да я сравняваш с човешко същество, обичай си. И аз си обичам моята, ама база за сравнение няма. Замисли се дали любовта между теб и скъпоценната ти кола е "взаимна". Разсъждаваш като дете. Колата няма да те топли нощем, нито ще ти роди деца, нито ще те подкрепя в трудни моменти, нито дори ще правиш секс с нея (предполагам). Ти му мисли.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 10 Май 2014, 17:49

Да така е ! Сравнение не може да се прави ..Само аз и колата ми знаем колко бой е понесла 3-ката след последната ми раздяла,но факт все още е със нен! :mhihi:
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Май 2014, 17:58

Rainy написа:
randity написа:Въпрос на компромиси. В повечето случаи е идеална и след време си показва рогата. Само, че компромиси и от двете страни, щото бившата не успя да преглътне, че обичам БМВ, а нея не :mhihi:

Като си обичаш ламарина и не можеш да я сравняваш с човешко същество, обичай си. И аз си обичам моята, ама база за сравнение няма. Замисли се дали любовта между теб и скъпоценната ти кола е "взаимна". Разсъждаваш като дете. Колата няма да те топли нощем, нито ще ти роди деца, нито ще те подкрепя в трудни моменти, нито дори ще правиш секс с нея (предполагам). Ти му мисли.

Обичаш твоята какво? Любовта между мен и колата, абсолютно взаимна. Аз и угаждам, тя на мене също, не ми мрънка, че не съм отишъл еди къде си, че не съм направил еди що си. Колата ме е топлила, наш к'во парно има, за секунди става Африка, деца още нещъ, подкрепяла ме е в трудни моменти, щото когато ти е криво, колата отнася всичко. Опитахме със секса, ама и тесен кюнеца, сега събирам за Ремус :mhihi: :winky:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Май 2014, 18:09

съществува, даже я познавам
просто аз не съм идеален, та не ѝ подхождам
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 10 Май 2014, 18:11

randity написа:
Rainy написа:

Обичаш твоята какво? Любовта между мен и колата, абсолютно взаимна. Аз и угаждам, тя на мене също, не ми мрънка, че не съм отишъл еди къде си, че не съм направил еди що си. Колата ме е топлила, наш к'во парно има, за секунди става Африка, деца още нещъ, подкрепяла ме е в трудни моменти, щото когато ти е криво, колата отнася всичко. Опитахме със секса, ама и тесен кюнеца, сега събирам за Ремус :mhihi: :winky:

Щом това те прави щастлив, жалко за теб. Няма да се правя на психолог и да анализирам твърденията ти, но определено не са нормални. Може да сложиш един воал на красавицата ти и да я подкараш към гражданското, за да сключите брак. Горчиво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 10 Май 2014, 18:46

Бе,тя съществува,ама не можем се срещнем! После ако случайно се срещнем трябва много компромиси от наша страна. Ама многоооо. Аз ли все попадам на такива или всички са такива-не знам! :mhihi: Последната ми дойде в повече :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 10 Май 2014, 18:49

А задавате ли си въпроса самите вие дали сте точно идеални, за да търсите реципрочното? :mhihi: А по темата - може и да има, ама аз не съм я намерил, в момента съм на брак номер 2, ама съм спрял дотук :mhihi: :mhihi: :mhihi:
only rear wheel drive

Аватар

Мнение от Хаос » 10 Май 2014, 19:29

michev написа:А задавате ли си въпроса самите вие дали сте точно идеални, за да търсите реципрочното?

именно

и докато сме на темата идеалната жена, на събора имаше едно наистина красиво момиче, с фотоапарат в ръка, от клуба нещо беше
въпросът ми е

с каква бленда снимаш, моме? : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Май 2014, 20:19

Е.Димитров написа:Естествено че съществува,тя ходи/е женена за идеалният мъж!

хаха... бинго.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Май 2014, 20:36

Rainy написа:Като си обичаш ламарина и не можеш да я сравняваш с човешко същество, обичай си. И аз си обичам моята, ама база за сравнение няма. Замисли се дали любовта между теб и скъпоценната ти кола е "взаимна". Разсъждаваш като дете. Колата няма да те топли нощем, нито ще ти роди деца, нито ще те подкрепя в трудни моменти, нито дори ще правиш секс с нея (предполагам). Ти му мисли.

:yes:

п.с. съществува (сериозно го мисля), но иделана за всеки е различно нещо :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 10 Май 2014, 20:44

Аналогично на "съществува ли идеалният мъж"....

Перфектни хора няма, въпросът е да се разбирате добре помежду си и да ви е добре заедно. Винаги има компромиси и от двете страни, няма как, но трябва да има баланс.

Пък някои ги устройва глупава, мързелива, ама красива... Та всеки си има собствено разбиране за нещата :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 11 Май 2014, 0:55

аха, бялата лястовица :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата