напускам ви(надявам се не за дълго)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

напускам ви(надявам се не за дълго)

Мнение от super_mario » 13 Май 2014, 21:08

колеги изневерих на обичаната ни на всички марка,след като продадох баварката си взех кола със кръгове(олимпийските :mhihi: )
ето ви 2-3 снимки да ми видите новата придобивка- А4 1,9 тди 131 коня 6 -скорости 2004 г. да се надявам,че ще е читава колата
New_IMAG0062.jpg

New_IMAG0061.jpg

New_IMAG0063.jpg

и да знаете ще ви наглеждам от време на време де:)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: напускам ви(надявам се не за дълго)

Мнение от randity » 13 Май 2014, 21:16

Аз залагам, че до 2-3 месеца ще я има в мобилето. И все пак, да ти е честита и дано не ти троши джоба много :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 13 Май 2014, 21:27

randity написа:Аз залагам, че до 2-3 месеца ще я има в мобилето. И все пак, да ти е честита и дано не ти троши джоба много :bchug:

не мисля, че много пари я купих и само днес съм дал 1200лв за смяна на консумативите за сега ще си я карам:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 13 Май 2014, 21:48

Честито :bchug:
п.п. Лично за мен а4-ката комби е по-красива
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 13 Май 2014, 21:58

И аз ви напуснах преди 3 години, насочен към Звездата и оттогава не излизам от форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не се притеснявай, ще ти мине и пак ще се върнеш :yes:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
Детайли за колата: Track Package

Мнение от Valve-tronic » 13 Май 2014, 22:49

Честито, колега! Със здраве да си я караш, никога да не те остави на пътя и да се пазиш от кретените на него!

Аз също изневерих на любимата марка преди 5 месеца, но по-притеснителното е, че за момента изобщо не съжалявам, а даже напротив. Ще видим за в бъдеще.

П.П. И въпреки това също не излизам от форума от тогава де :mhihi:
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 13 Май 2014, 23:10

Колега,колко плати за Аудито?Продадох такова същото,черно,с фолирани стъкла за 7 000

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Май 2014, 0:03

randity написа:Аз залагам, че до 2-3 месеца ще я има в мобилето. И все пак, да ти е честита и дано не ти троши джоба много :bchug:

Точно тоя мотор 1.9 тди 131 коня помпа-дюза не дава никакви дефекти и е най-евтиния за поддръжка сред дизелите в лукс класа!
А 1.9 тди Пъмп Дюз в комбинация с 6 ст. ръчна ск.кутия е повече от перфектна комбинация! Ауди с този двигател и ръчна ск.кутия е най-доброто!

На съвсем другия полюс е скъпия трошляк 2.5 тди! И 2.0 тди 140 коня в по-новия модел също дава проблеми макар и по-малко от 2.5 тди.

Четох скоро промоция на Шкода за 2.0 комън рейл мотор обслужване всички масла и филтри вкл. ск.кутия дсг - 567 лв. Лудница - егати златната 4 цл. дизелова Шкода.

1.9 л. Помпа дюза може да трака повече от останалите - но пък е най-евтин за обслужване.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 14 Май 2014, 10:01

body написа:Колега,колко плати за Аудито?Продадох такова същото,черно,с фолирани стъкла за 7 000

Ами 9500 лв го взех доста е,но за сметка на това е мнооого запазено в два сервиза влиза за обслужване и в двата ми казват ,че е супер гледан автомобил без удар и т.н.
И аз ще влизам тук във форума няма как все пак толква години съм бил част от този форум и акио не влизам ще ми липсва :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 14 Май 2014, 12:59

super_mario написа:...

Чета ти подписа и чета темата... :mhihi: Вярно, че е адресиран към Хлопел ама все пак...

А сега по темата :) Изглежда запазена тази олимпиада. Не съм карал такова, но дано те накефи много! :) Естествено ще ти пожелая много безаварийни километри, малко нафта за много пробег и така.

Като ти писне скочи в едно е90 330d :yes: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 14 Май 2014, 13:28

и е най-евтиния за поддръжка сред дизелите в лукс класа!

само днес съм дал 1200лв за смяна на консумативите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 14 Май 2014, 14:23

МИТАКА1654 написа:
и е най-евтиния за поддръжка сред дизелите в лукс класа!

само днес съм дал 1200лв за смяна на консумативите

A пък А4 е толкова "лукс", колкото аз съм Елвис Пресли :mhihi:

Иначе пожелавам безаварийни километри, въпреки че се съмнявам, базирайки се на двугодишен личен опит с ауди и на опита на приятели. Дано не съм прав.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 14 Май 2014, 17:46

Като смениш два пъти носачи и шарнири, ще се присетиш пак за марката :twisted:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 14 Май 2014, 17:49

На тия Аудита най им приляга да са АВАНТ :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Мнение от vaykisss » 14 Май 2014, 17:55

Едва ли ще напуснеш форума,преди години,бях се зарибил за една А6,С5,и бях пуснал тема за предимства недостатъци и тн.,за конкретния модел,нищо смислено като отговори не получих в ауди форума,може би най смисленото мнение беше"защо А6,купи си Е-класа,или Е39ка :winky: ",та не че карам бмв и че обичам марката супер много,но форума ни е класи над другите автомобилни форуми :wave: ,пускал съм теми в нашия форум и за други марки коли и винаги съм получавал смислени отговори.
Честито за придобивката в чужбина една колешка караше такава,дертове нямаше,само се оплакваше от скъпа потдръжка,смисъл консумативите ,един приятел има следващия модел и той е доволен като изключим 2те бинки за смяна на масла и ангренажи :mhihi: ,иначе кума ми има автосервиз и лафа му е :". Добре,че са ауди и фолксваген та притикахме кризата :mhihi: "

Следваща

Назад към Извън Темата