Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: Кличко - Пулев през септември..може да се отложи

Мнение от vaykisss » 14 Май 2014, 19:17

Kambe написа:Не искам да ви развалям темата, но за мен ако този мач се състои, то ще прилича по-скоро на балет или валс.. нещо такова. Поне така съдя от наблюденията си над мачовете на двамата. Няма го вече Тайсън стилът за съжаление... :box: :box: :box:

Така е за съжаление,спрях да гледам бокс,откакто ги няма дивите негри които се млатиха със сърце и рядко имаше мач който да свърши на точки :mhihi: ,а относно кличко стилът за мен е като на барселона ,и тях ги харесвах ама футбол с 500 паса не ми се нрави ,но въпрос на вкус казало кучето и .... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Май 2014, 19:53

UFC написа:Всеки си има мнение и е свободен да го изразява както намери за добре,но изрази от сорта на "Пулев е посредствен боксьор" или "тоя за какъв се мисли" са несериозни и грозни. :wave:

Никога не съм казвал, че не става или е посредствен. Просто смятам, че много бърза. Като боксьор има много талант. Липсват му някои други неща, които ще му попречат да стане истински шампион.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 14 Май 2014, 20:03

bum_bum написа:
UFC написа:Всеки си има мнение и е свободен да го изразява както намери за добре,но изрази от сорта на "Пулев е посредствен боксьор" или "тоя за какъв се мисли" са несериозни и грозни. :wave:

Никога не съм казвал, че не става или е посредствен. Просто смятам, че много бърза. Като боксьор има много талант. Липсват му някои други неща, които ще му попречат да стане истински шампион.

Сега гледах един стар клип където Кличко го въргалят като малко момиченце из ринга и ми стана доста смешно,всеки е тръгнал от някъде.Аз въпреки,че не съм Българин,много ще радвам ако Кобрата му напълни камбаната на Кличко.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от UFC » 14 Май 2014, 20:22

bum_bum написа:

Нямах предвид точно теб,като цяло коментарите в цялата тема са от този род.Българин е,преди и след всеки мач не пропуска да го покаже пред всички,поне за това трябва да го уважаваме и да не го подценяваме. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2014, 21:08

И аз смятам, че вероятно Кличко ще бие, но много бих се изкефил, ако Кобрата му нацепи кофата. Ама бизнес, ама пари... като е такава машина, да го нокаутирва в първия рунд и да ходи да си вади пари. За всичко си има първи път,но не е за подценяване, че Кобрата няма загуба в профи досега :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е91 320d, e46 325i
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от kinetism » 15 Май 2014, 20:53

И аз да се запиша с едно промо видео

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 16 Май 2014, 3:12

https://www.youtube.com/watch?v=E49ajiQMiqY

Мале тука как го пердашат Кличко :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 16 Май 2014, 8:26

Maxmadness написа:https://www.youtube.com/watch?v=E49ajiQMiqY

https://www.youtube.com/watch?v=qSQvcyemTMQ :mhihi:
Повечето лайци на тема бокс по добре да не говорят глупости , особено ме развесели че нямало вече "яки" черни боксьори ами как да има като за 12 години братя Кличко разбиха цялата черна боксова общност!!! Като видите на живо Кличко ще разберете че нашата хилава кобра няма шанс ;)

п/с една тренировка на Кличко https://www.youtube.com/watch?v=jfqqSeqn04g ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 16 Май 2014, 10:11

ilia1984 написа:

Повечето лайци на тема бокс по добре да не говорят глупости , особено ме развесели че нямало вече "яки" черни боксьори ами как да има като за 12 години братя Кличко разбиха цялата черна боксова общност!!! Като видите на живо Кличко ще разберете че нашата хилава кобра няма шанс ;)

Чудно ми е що ли не му го кажеш,че е хилава жалка кобра на ринга.Дали вашите ще могат да те разпознаят след това?

Потребител
Аватар

Мнение от UFC » 16 Май 2014, 15:05

ilia1984 написа:

Ее ти като разбираш от бокс,от тая "една" тренировка какво разбра?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 16 Май 2014, 17:28

GecataBMW-E46 написа:Чудно ми е що ли не му го кажеш,че е хилава жалка кобра на ринга.Дали вашите ще могат да те разпознаят след това?

С/у Кличко ще се прояви като "бияч" :mhihi: Трудно се става световен шампион всеки разбиращ от бокс му е ясно че не Кличко ами ако и Поветкин го хване ще е до там ;)
Изобщо не коментирам тренировки, форма и т.н защотото тогава нещатата ще станат съвсем черногледи докато Кличко тренира здраво и професионално то "нашата" Кобра тренира в/у Андреа :mhihi:
Да си задържиш 10 години като номер 1 в професионалният бокс изобщо не е случайно иска се голяма саможертва и професионални тренировки ! Въпреки всичко аз ще стискам палци за кобрата ако не за друго то поне е българин!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Май 2014, 17:52

ilia1984 написа: ако и Поветкин

Аз мислех, че е редно Кубрат да мине първо през Поветкин пък и би била далеч по-равностойна среща.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от UFC » 16 Май 2014, 18:24

bum_bum написа:
ilia1984 написа: ако и Поветкин

Аз мислех, че е редно Кубрат да мине първо през Поветкин пък и би била далеч по-равностойна среща.

Би била но Поветкин е никой, че да играе с него Кобрата.Пулев е претендент номер 1 за титлата на Кличко и трябва да играе само с него. :yes:
Последна промяна UFC на 16 Май 2014, 18:38, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 16 Май 2014, 18:27

ilia1984 написа:
GecataBMW-E46 написа:Чудно ми е що ли не му го кажеш,че е хилава жалка кобра на ринга.Дали вашите ще могат да те разпознаят след това?

С/у Кличко ще се прояви като "бияч" :mhihi: Трудно се става световен шампион всеки разбиращ от бокс му е ясно че не Кличко ами ако и Поветкин го хване ще е до там ;)
Изобщо не коментирам тренировки, форма и т.н защотото тогава нещатата ще станат съвсем черногледи докато Кличко тренира здраво и професионално то "нашата" Кобра тренира в/у Андреа :mhihi:
Да си задържиш 10 години като номер 1 в професионалният бокс изобщо не е случайно иска се голяма саможертва и професионални тренировки ! Въпреки всичко аз ще стискам палци за кобрата ако не за друго то поне е българин!

Те все едно в Зауерланд спят или си почиват.Що така омаловажавате усилията на Кубрат само не разбирам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Май 2014, 18:59

UFC написа:Би била но Поветкин е никой, че да играе с него Кобрата.

Пич!?!?!? Поветкин е олимпийски шампион по бокс. А Кубрат от последната олимпиада си замина първи. Ако шампиона е никой, кой е Кубрат тогава???

Я проследи малко листата и виж кой е Поветкин и кой Кубрат. Че тоя човек би Марко Хук, Хасим Рахман, Чагаев по времето по което Кубрат се биеше с такива които бяха номер 200 или 300 в ранглистата и към момента имат повече загуби, отколкото победи.

Толкова ли никой не загрява, че цялото лаене в пресата е част от шоуто. Още поне петима има от други държави срещу които Кличко го е "страх" да излезе. Тук медиите го подемат защото продава и се чете. Никой нищо не омаловажава. Кубрат е най-добрия ни професионален боксьор на всички времена ама няма какво да се лъжем има още боб да яде за да се изправи срещу Кличко.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата