Спират от движение ревящите коли и мотори

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Спират от движение ревящите коли и мотори

Мнение от bum_bum » 14 Май 2014, 17:57

На Алдито ли му се притесни? :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 14 Май 2014, 18:00

Не, на М5-чката :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Май 2014, 18:10

Така бива, че с тва Алди в подписа викам тоя мръдна нещо :mhihi:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 14 Май 2014, 19:23

Понеже всички карате на оригинални светлини и гърнетата са ви топ "маркет" :mhihi:
Аз на "кандило" не карам, безшумната кола ме дразни ... около нас също има "птички" , за които спомена колегата и изобщо не ме притеснява. Всеки има избор да си направи колата,както иска, дори хондаджиите 8) :mhihi:

Да видим с какво ще ме "замерят", защото мен са ме спирали не един път и не им се отдава много :kuku:
В тая анархия що не си живеете живота и не си свиркате, ама явно е скучно като няма "хейтване" ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 14 Май 2014, 19:56

Пффф ние няма май за какво да се притесняваме с по-малките мотори :mhihi: М50 на прави тръби на 7500 според телефономера е малко над 90dB.... Баш в норма си влизам :D
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 14 Май 2014, 21:28

Ronka написа:Понеже всички карате на оригинални светлини и гърнетата са ви топ "маркет" :mhihi:
Аз на "кандило" не карам, безшумната кола ме дразни ... около нас също има "птички" , за които спомена колегата и изобщо не ме притеснява. Всеки има избор да си направи колата,както иска, дори хондаджиите 8) :mhihi:

Да видим с какво ще ме "замерят", защото мен са ме спирали не един път и не им се отдава много :kuku:
В тая анархия що не си живеете живота и не си свиркате, ама явно е скучно като няма "хейтване" ...

Абсолютно съгласен само забрани братче :lalala:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Май 2014, 23:05

P1tbuL написа: Шанс няма да ми измери точното звуково налягане, защото ще улови много от околния шум, 100% куката ще го завре в ауспуха а трябва да е на Абсолютно точно 1 метър от звукоизточника а и като го знам тоя уред колко е точен просто шанс няма да издържи един такъв акт в съда

Да ако те мерят на летище докато излита самолет може и да хване околния шум :kuku: :mhihi:

ogata написа:Абе не трябва да ги спират от движение.
Трябва да издават разни разрешителни срещу 6-7 000 лв :mhihi:

+++
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 14 Май 2014, 23:47

steeN написа:Да ако те мерят на летище докато излита самолет може и да хване околния шум :kuku: :mhihi:

Пич, работя със звук! Вземи ми повярвай, че в центъра ще покаже едни 10db повече отколкото в краен квартал!

b00st написа:Това е на пълна гас с афтърмаркет генерация - нищо не е пред едно Enzo, къде 135db ги прави на място за добро утро :mhihi:

Това означава, че седейки на 1 метър от него БУКВАЛНО ще оглушееш! Сети се колко са верни тия 135db дето ми ги разправяш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 15 Май 2014, 0:15

И какво точно ще постигнат? "Рейсърите" ако ще генерациите им да са 100% изправни при 5-6к оборота пак ще будят околията...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 15 Май 2014, 0:37

И какво сега... ще търсим бартери афтърмаркет за сток ли :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 15 Май 2014, 0:56

Ronka написа:Понеже всички карате на оригинални светлини и гърнетата са ви топ "маркет" :mhihi:

Става въпрос поне да има някакъв резонатор, катализатор, заглушител или квото и да е там. Прави тръби и кухо гърне е грозно силен шум. Фераритата айде да ги оставим, я мине на пълна газ едно такова я не месечно ама разните барутарници тип "батка, баси басовия звук вади" в кварталите са през 5 минути, което лично на мен ми е гадно. Повечето от тях и целенасочено раздават газ и се кефят как бучи, а то някаква отвратителна пръдня :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Май 2014, 2:04

bum_bum написа:
Става въпрос поне да има някакъв резонатор, катализатор, заглушител или квото и да е там. Прави тръби и кухо гърне е грозно силен шум. Фераритата айде да ги оставим, я мине на пълна газ едно такова я не месечно ама разните барутарници тип "батка, баси басовия звук вади" в кварталите са през 5 минути, което лично на мен ми е гадно. Повечето от тях и целенасочено раздават газ и се кефят как бучи, а то някаква отвратителна пръдня :banghead:
+1
аз като сменях на клоаката генерацията заради това ,че беше останало малко желязо около ръждичката :mhihi:
и майстора ме пита с права тръба или с резонатор :dunno:
какви прави тръби на тоя дрът умрелясник,то само по себе си е излагация,че и музикална увертюра да му слагаш :lol:
Яд ме е много ,че катализатора (работещ при това) махнах :banghead: ,но нов на цената на цялата кола няма да купя :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Спират от движение ревящите коли и мотори

Мнение от b00st » 15 Май 2014, 3:06

P1tbuL написа:
b00st написа:Това е на пълна гас с афтърмаркет генерация - нищо не е пред едно Enzo, къде 135db ги прави на място за добро утро :mhihi:

Това означава, че седейки на 1 метър от него БУКВАЛНО ще оглушееш! Сети се колко са верни тия 135db дето ми ги разправяш!

Ми сигурно не е препоръчително да стоиш толкова близо, не знам :D
http://www.quicksilverexhausts.com/stor ... ts/674.htm
Да, не били 135, а 133db.
Но както и да е, мисълта ми беше в друга посока - познавам такива, къде са направили колите им да вдигат повече патардия от nissan gt-r, а в коша седи m50b20 или даже m51 :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Май 2014, 9:19

b00st написа:
P1tbuL написа:

Ми сигурно не е препоръчително да стоиш толкова близо, не знам :D
http://www.quicksilverexhausts.com/stor ... ts/674.htm
Да, не били 135, а 133db.
Но както и да е, мисълта ми беше в друга посока - познавам такива, къде са направили колите им да вдигат повече патардия от nissan gt-r, а в коша седи m50b20 или даже m51 :dunno:

"Ferrari Enzo Red 129.0 db

V12 engine – Of all the entrants this Pistonhead was the most determined and was odds-on favourite before the judging even began. Remembering the 6 Ps ( prior preparation prevents piss-poor performance ) a special exhaust had been produced to provide just maximum volume."

Нужно ли е да ти копирам бе момче?! Предполагам, че знаеш английски... прочети последното изречение и си помисли пак дали от завода ще излезне така. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 15 Май 2014, 9:23

129dB. Но също така казва, че е modified ;)
Та колко пъти ви проглушиха enzo-та, че аз още не съм виждал.
Обаче рено клио или twingo с пробити гърнета колкото щеш. Е36 няма да ги коментирам. Чак като отида някъде познатите ме базикат: "е как така твоето не бръмчи и не се чува от две пресечки :mhihi: "

Едно интересно линкче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата