напускам ви(надявам се не за дълго)
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: напускам ви(надявам се не за дълго)
vaykisss написа:Едва ли ще напуснеш форума,преди години,бях се зарибил за една А6,С5,и бях пуснал тема за предимства недостатъци и тн.,за конкретния модел,нищо смислено като отговори не получих в ауди форума,може би най смисленото мнение беше"защо А6,купи си Е-класа,или Е39ка",та не че карам бмв и че обичам марката супер много,но форума ни е класи над другите автомобилни форуми
,пускал съм теми в нашия форум и за други марки коли и винаги съм получавал смислени отговори.
Честито за придобивката в чужбина една колешка караше такава,дертове нямаше,само се оплакваше от скъпа потдръжка,смисъл консумативите ,един приятел има следващия модел и той е доволен като изключим 2те бинки за смяна на масла и ангренажи,иначе кума ми има автосервиз и лафа му е :". Добре,че са ауди и фолксваген та притикахме кризата
"
Хахахахахахахахахахах викаш криза няма докато има тези две марки:-) :-) :-) :-) :-)
За форума си прав да :-)
Трябва да си махна подписа вече,че очаквах да ме захапите веднага

Благодаря ви колеги за пожеланията:-)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Нищо лично и аз ги харесвам аудитата,фолксваген не,дано да си случил на пазена кола,много добре изглежда,и ти ако я пазиш дертове сиг.няма да има,и за бмв-та има легенди,че са трошливи,много горящи,пукали глави,пикливи зимата и тн и тн.
Карай си я кеф дано да се върнеш към бмв когато ти омръзне тая,а не като набиеш една шапка пари за ремонти,има друго нещо първото бмв го карах пет години,без да сменя нищо(само един датчик abs),на това бая работи му правих,на жена ми купих пежо 206хди,еми нищо не съм му пипал(а за минетчийски коли има легенди кви боклуци са),а баварката ми е в бокса за радиатор
Карай си я кеф дано да се върнеш към бмв когато ти омръзне тая,а не като набиеш една шапка пари за ремонти,има друго нещо първото бмв го карах пет години,без да сменя нищо(само един датчик abs),на това бая работи му правих,на жена ми купих пежо 206хди,еми нищо не съм му пипал(а за минетчийски коли има легенди кви боклуци са),а баварката ми е в бокса за радиатор

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Не че нещо.. ама намери точно какво да вземаш.. Имам приятел със същото ауди.. Оплака ми се че всичко що се счупи по тая кола е 1000лв.. Викам му що не я продаваш.. Отговора беше: Ами щото толкова наринах за ремонти че ако я продам пак ще съм на - с парите.. 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
uricatoli написа:Не че нещо.. ама намери точно какво да вземаш.. Имам приятел със същото ауди.. Оплака ми се че всичко що се счупи по тая кола е 1000лв.. Викам му що не я продаваш.. Отговора беше: Ами щото толкова наринах за ремонти че ако я продам пак ще съм на - с парите..
Хубаво ти се е оплакал но всичко не е по 1000лв а по 1000евро ае стига глупости,някой чул не дочул сменил 2-носача по 200-лева и се филмирал че дал 2-милярда лева...

Точно това моторче с ръчни скорости е доста приятно за каране и не трябва да си оборотен дилър на бело да си го позволиш.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
skipper написа:Честито![]()
п.п. Лично за мен а4-ката комби е по-красива
буркановоз, по-красив от седан/лимузина - найн

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
boksioraE39 написа:uricatoli написа:Не че нещо.. ама намери точно какво да вземаш.. Имам приятел със същото ауди.. Оплака ми се че всичко що се счупи по тая кола е 1000лв.. Викам му що не я продаваш.. Отговора беше: Ами щото толкова наринах за ремонти че ако я продам пак ще съм на - с парите..
Хубаво ти се е оплакал но всичко не е по 1000лв а по 1000евро ае стига глупости,някой чул не дочул сменил 2-носача по 200-лева и се филмирал че дал 2-милярда лева...![]()
Точно това моторче с ръчни скорости е доста приятно за каране и не трябва да си оборотен дилър на бело да си го позволиш.
то не бяха носачи, не бяха дюзи, не беше електроника, не бяха зацепване на валовете 10 пъти..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
uricatoli написа:boksioraE39 написа:uricatoli написа:Не че нещо.. ама намери точно какво да вземаш.. Имам приятел със същото ауди.. Оплака ми се че всичко що се счупи по тая кола е 1000лв.. Викам му що не я продаваш.. Отговора беше: Ами щото толкова наринах за ремонти че ако я продам пак ще съм на - с парите..
Хубаво ти се е оплакал но всичко не е по 1000лв а по 1000евро ае стига глупости,някой чул не дочул сменил 2-носача по 200-лева и се филмирал че дал 2-милярда лева...![]()
то не бяха носачи, не бяха дюзи, не беше електроника, не бяха зацепване на валовете 10 пъти..Е става дума за 2.5 мотор но като цяло и аз имам едно амуди дето седи пред блока и не искам да го погледна..
ааа добре,че си уточнил че става въпрос за 2.5 мАтора този няма много общо с 2.5. Във форума на ауди този мотор(2.5) го наричат под кодовото име душегуб

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Аз пък съм страшно доволен от аудито ( allroad 2.7 BiTurbo) и въпреки че всеки ме плаши със космически цени при евентуален ремонт вече си го карам около година със усмивка всеки път когато се кача.Много безаварийни километри ти пожелавам колега и само масла и филтри да сменяш 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Демирев написа:
Четох скоро промоция на Шкода за 2.0 комън рейл мотор обслужване всички масла и филтри вкл. ск.кутия дсг - 567 лв. Лудница - егати златната 4 цл. дизелова Шкода.
А ако се беше поинтересувал колко масло събира дсг-то и колко струва то оригинално, както и оригиналните филтри щеше да разбереш, че просто толкова си струва ако ще и 1,9тди да бяха сложили под капака на тая шкода. Отделно това обслужване е кратно на 60к км и се прав инспекция, т.е. цялостен оглед на колата по един списък от 3 страници и отнема над един час, което също струва пари.
Иначе по темата- стига окачването да е здраво ще останеш доволен от колицата, харчи малко, върви приятно особено ако е с 6ст ръчна.
п.с и на мен повече ми харесва катафалката

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2