Legion Run Състезание за издръжливост и воля
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
Legion Run Състезание за издръжливост и воля
Някои от форума ще участва ли на това състезание , който не е разбрал за какво става дума може да разгледа сайта .
http://www.legionrun.bg/

Мога на 2 на 3 да обясня за какво става дума . Общо взето е Мазало през 15 мин ще стартират групи по 500 човека
На 26 Юли 2014 г ще се проведе Legion Run в София. Това е изпитание което обикаля различни държави. Има трасе от 5км с различни препятствия : басейни пълни с лед , рампи като са скетбордове , окопи пълни с кал и от горе бодлива тел и много други .
НЯМА НАГРАДА а просто да докажеш на себе си , че си способен да го минеш . До 23 този месец които се запише за участие мисля ,че са следните такси .
ЦЕНА ВАЛИДНА ДО ОТБОРИ 10+ ОТБОРИ 4+ ИНДИВИДУАЛНО НАЛИЧНОСТ
Май 23, 2014 58 Лева 68 Лева 78 Лева 65% Продаден
Юни 20, 2014 78 Лева 88 Лева 98 Лева -
Юли 22, 2014 98 Лева 108 Лева 118 Лева -
На входа 140 Лева 140 Лева 140 Лева
* Показаните цени не включват такса за обработка
* Показаните цени са за билет
* Всеки участник в отбора може да закупи своя билет отделно
* Участието ви е на ваш собствен риск и отговорност
Какво получавате
Една безплатна бира
Една ексклузивна тениска "I Am Legion", която само участниците получават
Няколко драскотини, синини и кал на места, на които не трябва да бъде
Гордост
Стартово време
В зависимост от големината на събитието стартовите времена за всеки 500 души започват на 15 или 30 минути. Първото стартово време за деня е за т.нар. състезателна група и е резервирано за тези, които искат да се състезават срещу другите, а не срещу себе си. Уверете се, че сте избрали времето си за стартиране при онлайн регистрацията. Трябва да пристигнете поне един час преди определеното стартово време. Оставете си време за паркиране, регистриране и загрявка. Моля бъдете на стартовата линия 15 минути преди старта на вашата група.
Стартови времена : 10:00 10:30 11:00 11:30 12:00 12:30 13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
Празненства
Това е едно приключение, което означава, че трябва да бъде отпразнувано. След като финиширате, има голямо парти и фестивал. Наградете се с една безплатна бира, заслужили сте си я. Ще има и страхотна храна, щури игри, състезания и отлична музика за вас и вашите приятели. Уверете се, че си носите пари за допълнително бира, храна и покупки от нашите водещи търговци.
Не участвате, но искате да видите за какво става въпрос? Заповядайте, ще се радваме да ви видим. Цената е само 5 евро на човек (деца под 12 години влизат безплатно), за да се присъедините към купона. Насладете се на шоуто и направете много снимки на калните си приятели (за Фейсбук разбира се).
Ние сме се събрали една група от 10 човека , който иска да се записва
http://www.legionrun.bg/

Мога на 2 на 3 да обясня за какво става дума . Общо взето е Мазало през 15 мин ще стартират групи по 500 човека
На 26 Юли 2014 г ще се проведе Legion Run в София. Това е изпитание което обикаля различни държави. Има трасе от 5км с различни препятствия : басейни пълни с лед , рампи като са скетбордове , окопи пълни с кал и от горе бодлива тел и много други .
НЯМА НАГРАДА а просто да докажеш на себе си , че си способен да го минеш . До 23 този месец които се запише за участие мисля ,че са следните такси .
ЦЕНА ВАЛИДНА ДО ОТБОРИ 10+ ОТБОРИ 4+ ИНДИВИДУАЛНО НАЛИЧНОСТ
Май 23, 2014 58 Лева 68 Лева 78 Лева 65% Продаден
Юни 20, 2014 78 Лева 88 Лева 98 Лева -
Юли 22, 2014 98 Лева 108 Лева 118 Лева -
На входа 140 Лева 140 Лева 140 Лева
* Показаните цени не включват такса за обработка
* Показаните цени са за билет
* Всеки участник в отбора може да закупи своя билет отделно
* Участието ви е на ваш собствен риск и отговорност
Какво получавате
Една безплатна бира
Една ексклузивна тениска "I Am Legion", която само участниците получават
Няколко драскотини, синини и кал на места, на които не трябва да бъде
Гордост
Стартово време
В зависимост от големината на събитието стартовите времена за всеки 500 души започват на 15 или 30 минути. Първото стартово време за деня е за т.нар. състезателна група и е резервирано за тези, които искат да се състезават срещу другите, а не срещу себе си. Уверете се, че сте избрали времето си за стартиране при онлайн регистрацията. Трябва да пристигнете поне един час преди определеното стартово време. Оставете си време за паркиране, регистриране и загрявка. Моля бъдете на стартовата линия 15 минути преди старта на вашата група.
Стартови времена : 10:00 10:30 11:00 11:30 12:00 12:30 13:00 13:30 14:00 14:30 15:00
Празненства
Това е едно приключение, което означава, че трябва да бъде отпразнувано. След като финиширате, има голямо парти и фестивал. Наградете се с една безплатна бира, заслужили сте си я. Ще има и страхотна храна, щури игри, състезания и отлична музика за вас и вашите приятели. Уверете се, че си носите пари за допълнително бира, храна и покупки от нашите водещи търговци.
Не участвате, но искате да видите за какво става въпрос? Заповядайте, ще се радваме да ви видим. Цената е само 5 евро на човек (деца под 12 години влизат безплатно), за да се присъедините към купона. Насладете се на шоуто и направете много снимки на калните си приятели (за Фейсбук разбира се).
Ние сме се събрали една група от 10 човека , който иска да се записва

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Legion Run Състезание за издръжливост и воля
Едни приятели ходиха в Германия на такова, изглежда забавно май май..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ах как съм изкушен...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
При положение че не получаваш награда, тези такси ми се струват солени 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е нали все пак трябва терен да се подготви, пък и цялата организация сигурно не е лесна.
Аз съм навит да съберем някакъв отбор ама за догодина, че сега с малко дете не съм много за подобни изяви
Аз съм навит да съберем някакъв отбор ама за догодина, че сега с малко дете не съм много за подобни изяви

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Аз съм навит да съберем някакъв отбор ама за догодина, че сега с малко дете не съм много за подобни изяви
Че то и аз съм с малко дете (даже май е по-малко), но навивам и жена ми даже

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
нека само че леда да е в уискито, а не аз в него
там ме загубиха
а и ако искаш издръжливост и воля- ето ти Витоша -от единия до другия край е почти цял ден -кеф ти кал, кеф ти студ, кеф ти тръни и всьо

там ме загубиха
а и ако искаш издръжливост и воля- ето ти Витоша -от единия до другия край е почти цял ден -кеф ти кал, кеф ти студ, кеф ти тръни и всьо

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:bum_bum написа:Аз съм навит да съберем някакъв отбор ама за догодина, че сега с малко дете не съм много за подобни изяви
Има разлика от малко дете до малко дете. Ако не ти се вярва мога да ти го дам за половин час ако обещаеш, че няма да го отрепеш като откачиш

bum_bum написа:drago_pavlov написа:bum_bum написа:Аз съм навит да съберем някакъв отбор ама за догодина, че сега с малко дете не съм много за подобни изяви
Има разлика от малко дете до малко дете. Ако не ти се вярва мога да ти го дам за половин час ако обещаеш, че няма да го отрепеш като откачиш
Много вярно, моето е жив дявол

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Колеги, никой ли няма да участва ?
Аз стартирам в 10.00 !!!
Със сини тениски, отбор от 20 човека сме
ще ме познаете по това че сигурно ще съм последен във всичко
ще падне голям смях....
Аз стартирам в 10.00 !!!
Със сини тениски, отбор от 20 човека сме

ще падне голям смях....
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Строшено ми е едното копито, иначе на драго сърце бих се пробвал! Може би догодина! 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Чак пък да дам 140лв и да се мажем у кал за една тениска нема как да стане, ма щом било мазало доказва култовата теорема, че щом има телета ще има и касапи
И аз тогава организирам едно такова състезание на Витоша, само срещу 50лв получавате не една
, а 2 бири и може спокойно цел ден да ми теглите джипа из калта! Не се блъскайте моля.....

, а 2 бири и може спокойно цел ден да ми теглите джипа из калта! Не се блъскайте моля.....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Самата организация струва пари, които може би няма да могат да се съберат от спонсори. Пък и да ги съберат нали организаторите трябва да имат някаква печалба за труда.
Като дадеш 40лв или колкото е там на събора и сметнеш гориво, гуми, амортизация или пък на Серес или друг трак дей същата работа. Можеш да кажеш- закво да им давам пари да си карам колата, то и на улицата може
Като дадеш 40лв или колкото е там на събора и сметнеш гориво, гуми, амортизация или пък на Серес или друг трак дей същата работа. Можеш да кажеш- закво да им давам пари да си карам колата, то и на улицата може

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Привет,
Гледам много хора се чудят защо трябва да се дават толкова пари без да има материална награда .... за тези който взеха участие вчера е станало ясно, за останалте - удоволствието и настроението на финала са предостатъчна награда.
Гледам много хора се чудят защо трябва да се дават толкова пари без да има материална награда .... за тези който взеха участие вчера е станало ясно, за останалте - удоволствието и настроението на финала са предостатъчна награда.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2