Безплатен превоз на неща из страната

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Безплатен превоз на неща из страната

Мнение от Tano » 19 Май 2014, 21:00

Работата ми е такава, че през летния сезон ще пообиколя доста България с камион или най малко с бус.
Тръгвам от София. Когато знам сигурна дата и локация, ще пиша тук и ако някой иска да му прекарам нещо за където пътувам или оттам да докарам нещо ще ми звънне/пише да се разберем. Не мога да се отбивам по пътя, ако да кажем искате да взема нещо от Пловдив за Сливен, но мога да спра на магистралата и там да направим връзка. Така, че може и да се уговаряме за срещи по пътя ако ви върши работа марширута ми.

И ми казвайте точно колко е обемно нещото, че често камиона е издут, да знам как да го товаря.

Да уточня все пак, че почти винаги е пълно, двигатели няма да мога да качвам със сигурност ама ламарини разни или там всякви други подобни неща, не само авточасти, мисля, че ще ги сместя. Ако има повече място, за нещо голямо, ще казвам.

Засега сигурно ми е: 21 май рано сутринта тръгвам за Сливен, там ще съм до 24 май, оттам обратно за София.

Като на 22-23 май камиона ще пътува Сливен - София - Панагюрище - Сливен, така, че ако има за Панагюрище някой да свирка.

Пари не искам, миналото лято докато се усетя, че мога да стана куриер и се търколи а не се спряхме 3 месеца, та поне това да почна оттрано, да свърша работа колкото се може повече.

П.С. Ако модераторите преценят, че не е за тук темата да кажат, но мисля, че най много хора ще я видят в Извън темата, пък това е идеята, да свършим максимално работа.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Re: Безплатен превоз на неща из страната

Мнение от devent » 20 Май 2014, 16:29

Колега, много често има животинки, които имат нужда от помощ в друг град(ветеринар, операции и т.н.). Aз съм превозвал няколко пъти котета от София до Пловдив и обратното.
Ето пресен пример:
Здравейте, хора :)Има ли някой, който пътува от Варна за София близките дни и има място за едно малко сладко КУЧЕНЦЕ? Не искам да пътува в автобуси и влакове без надзор, а и мисля че няма вече такива практики за превозване на домашни любимци Благодаря

Ако имаш интерес и обичаш животните, мисля, че е едно добро дело -> https://www.facebook.com/groups/TRANSPORT.za.JIVOTINKI/ :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 02 Юни 2014, 22:50

6 юни рано сутринта тръгваме за Ямбол, прибираме се през нощта до София и оттам към Трън, където сме през деня и си тръгваме пак през нощта.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 05 Юни 2014, 16:27

Евала колега за темата! :clap:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 06 Юни 2014, 8:18

като гледам shark attack-a всеки ден как е повдигнал краче, реших, че си изчезнал в чужбината ... :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Назад към Извън Темата