проблем с ключа на е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
Re: проблем с ключа на е46
колега ако не си със ромбоидният ключ се разглабя има едно къпаче от задната страна маха се и има две болчета с кръстата отверка се развиват и стигаш до батерията тя е модел CR 20-16 поне моята беше такава като я махнеш на гърба и пиши модела успех и честито 

- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
krrrris написа:Здравейте, колеги!
От 2 дена съм собственик на е46 320д 2003г. Пристъпвам направо към проблема. Още при регистрацията в кат бутоните на ключа (и трите) не работеха, човека ми обясни, че най-вероятно е свършила батерията. Интересното беше, че след като си взех колата бутоните започнаха да работят (дотук си го обяснявам със зареждането на ключа в таблото) и се успокоих. Но след около 100км извънградско (предполага се че ключа е зареден) бутоните отново спряха да работят и оттогава не са се оправяли. Въпроса ми е: Според вас от батерията ли е това(видях че има тема как се сменя) или е възможно да се наложи нов ключ? Благодаря предварително!
Християн
При мен е друг проблема - колата се заключва , но не се отключва с ключа и мога да отключа само шофьорската врата и то през ключалката отвън.Един два пъти успях да я отворя отвътре с това копче до аварийните дето е ,но след това вече и то не помага.Интересното е че колата има само централно и няма аларма и друго нещо , отваря си безпроблемно багажника.Като натисна за отключване копчето от ключа се чува по вратите щракане но си стои колата заключена
И зимата ми правеше проблеми с отключването, но след 2-3-4 пъти натискане копчето за отключване успявах да я отключа и си мислех ,че може би е от големият студ, но днес пак същата работа , а на вън е 25 градуса
Ключа 1 път го изпуснах и се разцепи на 2 , после го залепих добре и си работеше до днес.
Моля за идеи какъв би бил проблема
Мерси предварително

И аз имам абсолютно същият проблем имам BMW E46 320d не отключва вратите отваря се само шофьорската с ключа багажника се отваря и когато отключа с ключа и после затваря нормално но това преминава и се оправя сама след няколко минути от какво може да е това Моля помогнете а и забравих да спомена че като натисна копчето за отключване осветлението в колата светва но вратите не се отварят

Mileн 136 написа:И аз имам абсолютно същият проблем имам BMW E46 320d не отключва вратите отваря се само шофьорската с ключа багажника се отваря и когато отключа с ключа и после затваря нормално но това преминава и се оправя сама след няколко минути от какво може да е това Моля помогнете а и забравих да спомена че като натисна копчето за отключване осветлението в колата светва но вратите не се отварят![]()
![]()
Аз съм с 318 и проблема е същият, само дето сега не се оправя. Заключва от всеки път с дистанционното, отключва само багажника с него, а с ключа мога да си отключа само шофьорската врата, а другите няма отключване даже и от вътре

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
и двамата трябва да смените ГМ модула и да се кодира за колата и сте бомба. 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
С нови релета и проблема вече го няма !
22 мнения