Плащаш=Трепеш
Модератор: Общи модератори
Re: Плащаш=Трепеш
Глобата може да е 100 лв. Стига да има достатъчно неподкупни катаджии. Всичко ще е по спокойно.
Send от личният ми смартфон
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Пичка му лелина на тоя лайнар скапан, ако това беше някой българин в Гърция примерно..
до сега щяха да го е**т в някой затвор най-вероятно
Ясно се вижда на снимките, който не са никак малко, че скороста си била над 100 почти със сигурност
Мерца е помлян почти а нисана се е забил и едната джанта е хвръкнала.. тва ако става с 50 60 70..
Сигурно няма вина че е карал така.. а момичето ??? то има ли вина пффф 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
http://news.plovdiv24.bg/495278.html
интересно ако удареното момиче беше дъщеря на някой шеф от КАТ или от общината,щяха да изкарат записи от задника си само и само да докажат вината на гръка.Къде са парите за камерите?
Като си "обикновен" човек ядеш дърво и тва е

Като си "обикновен" човек ядеш дърво и тва е

- mcFObs
- Потребител
-
- Кара: Volkswagen Corrado 16V
- Мечтае да кара: BMW M5 E60 V10
- Детайли за колата: :)
защо всеки втори се прави на "шумахер" има си писти за такива скорости не си големия мъж да караш с 120 там 30-40 е нормално защо хората трябва да страдат от вашето "удоволствие" от скороста

Май никой не чете какво пиша. Как разбрахте, че със 100 е карал? По снимката? Мен ме удари грък в Гърция. Той с Пежо 206, аз с Голф 3. Скорост около 60 (моя), удари ме странично, при което аз се пързалям странично 10 метра и спирам в тухлена ограда на къща при което я събарям. Това с 60 км/ч. Пежо 206! Пича си взе предният номер от колата, запали и тръгна. Голфа беше месец на сервиз, Цялата лява страна,предна броня,греда огъната и т.н. Аз като гледам снимката с 244 е карал....
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ти сериозно ли?!
"В резултат на удара втората кола се качила на тротоара, преминала през две циментови кошчета за отпадъци и три ограничителни съоръжения против паркиране и се забила в автобусната спирка". Най-вероятно е карал с 30, щом тия препятствия не са го спрели. От горе на всичко, доста хора от Пловдив се изказаха как карал и хвърчал по улиците. Или точно в този ден е решил да кара с 30-40 и видиш ли човека с Мерцедеса го засякъл, пък той не уцелил спирачката. Аре стига... в турмата и да се научи, щото утре като стане НЕДАЙ БОЖЕ с твой приятел, роднина и т.н. друга песен ще пееш...
Sent from Люлин using Tapatalk
"В резултат на удара втората кола се качила на тротоара, преминала през две циментови кошчета за отпадъци и три ограничителни съоръжения против паркиране и се забила в автобусната спирка". Най-вероятно е карал с 30, щом тия препятствия не са го спрели. От горе на всичко, доста хора от Пловдив се изказаха как карал и хвърчал по улиците. Или точно в този ден е решил да кара с 30-40 и видиш ли човека с Мерцедеса го засякъл, пък той не уцелил спирачката. Аре стига... в турмата и да се научи, щото утре като стане НЕДАЙ БОЖЕ с твой приятел, роднина и т.н. друга песен ще пееш...
Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Не го защитавам, но по снимка не може да се каже нищо. И в акта при мен пише, че ме е ударил и съм съборил оградата на къщата. Звучи доста вълнуващо. Но Пежото беше само с огъната броня и хвръкнал номер.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Жената го е видяла тоя келеш по бул.България минути преди да направи белята на бул.Руски,и е хвърчал като луд,жалко за момичето дано се оправи,днес по нова казаха ,че две операций е претърпяла,евала и на съучениците,организирали са някви благотворителни мероприятия с цел да съберат парички за следболничното възтановяване на момичето. Иначе ушевите много се моткат нещо с разледването,което е очевидно за всеки който за пръв път вижда катастрофа,ясно е че маляка е карал поне със 100км,а дали оня с мерца е отнел предимството,тва ше кажат камерети,и очевидците които са били на място,но на гръка вината е очевадна ,казвам го защото е така не ,че е грък,тюрк или къвто и да било. И особенно много ме издразни ,че отричаше ,че е карал той,и седи кат насран на тротоара,ми кво прайш там бе калъф???
За човека с мерца се чу,че се е свързал с родителите на момичето и е дарил няква сума за операцийте,явно чуства вина човека за станалото и човещината в него е проговорила,а от византиеца ни вест ни кост. Тва ако беше станало в Гърция с българин,ся щеше да търка нара за доста време ,ама в България е така ,както е заглавито плащаш-трепеш няма проблем
За човека с мерца се чу,че се е свързал с родителите на момичето и е дарил няква сума за операцийте,явно чуства вина човека за станалото и човещината в него е проговорила,а от византиеца ни вест ни кост. Тва ако беше станало в Гърция с българин,ся щеше да търка нара за доста време ,ама в България е така ,както е заглавито плащаш-трепеш няма проблем

[quote="Сладур1" Но Пежото беше само с огъната броня и хвръкнал номер. [/quote]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Вие изобщо осъзнавате ли за какво спорите? 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Дали да се линчува византиеца или не ! Всяко едно ПТП с пострадали е много неприятно както и за пострадалите пешеходци така и за пострадали водачи и пътници .Маса народ си заминава зад волана от собствената си глупост , така че не виждам смисъл от такива теми където се настройват пешеходци срещу водачи .Единствено резон има неадекватната реакция на полицията спрямо чуждия гражданин щото ако беше в Гърция българин да блъсне гъркиня щеше да стои в затвора докато му изгният крачолите без значение виновен не виновен .А в Гърция също така си карат , не мислете че са по различни от нас.Не адвокатствам на никого , нека се спазва закона защото това е основното .Иначе става око за око зъб за зъб и това не е правосъдие а саморазправа на тълпата с провинилия се индивид.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Чак пък неадекватна! Може да карам с 150 км/ч в населено място, по главен път. Ти да излезеш от уличката на коята има Стоп, удряш ме. И ти си виновен. Не го ли разбрах те това. Вина за ПТП-то има шофьора отнел предимството. Другият може да отнесе фиш или акт за превишена скорост. Обаче за да му пишат трябва да се изчисли с колко е карал. А това се прави когато има смъртен случай. Нека ме поправи някой полицай ако има от колегите. Няма ако беше в Гърция, няма ако има парички и т.н.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Да бе човек, ама ако беше карал с ПОЗВОЛЕНИТЕ 50км/ч в НАСЕЛЕНО МЯСТО дали щеше да прескочи през сума препятствия и да се удари в спирката на която е имало 16 годишно момиче или щеше просто да се разхвърчат ламарини и пластмаси и да мине максимум още 3 метра. Замисли се?!
А ти си карай със 150, ако искаш и с 200 по кварталните улички и се моли да не удариш дете, близък или приятел на някой от тия по-висшите, че тогава ще те питам.. Щото в България си е баш "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони"
А ти си карай със 150, ако искаш и с 200 по кварталните улички и се моли да не удариш дете, близък или приятел на някой от тия по-висшите, че тогава ще те питам.. Щото в България си е баш "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони"
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Колега, не го защитавам. Просто казвам КАК СТОЯТ НЕЩАТА. Аз как си карам си е за мен. Това, че обяснявам как е закона. Ти не можеш да ме убедиш, че не е така, и как мислиш ТИ и т.н. Не е първата катастрофа, няма и да е последната. Поне 3-4 станаха на магистралата в България. И то тежки. Нямаше "маляка"(каквото и да значи). Нямаше грък,не беше в Гърция. И нямаше теми в форума. А загинаха над 5 човека.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
randity написа:Да бе човек, ама ако беше карал с ПОЗВОЛЕНИТЕ 50км/ч в НАСЕЛЕНО МЯСТО дали щеше да прескочи през сума препятствия и да се удари в спирката на която е имало 16 годишно момиче или щеше просто да се разхвърчат ламарини и пластмаси и да мине максимум още 3 метра. Замисли се?!