проблем с голямата навигация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
проблем с голямата навигация
Колеги, с голямата навигация съм 16:9. От известно време не ми включва монитора когато запаля колата и го прави примерно след 5 минути. Освен това самия навигационен модул не сработва от време на време. Не открива сигнал и TMC ми свети червено, а ми дава да изчакам и нищоо.... Имам чувство, че става по зле. От какво може да е това , на някой случвало ли му се е ?

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: проблем с голямата навигация
Ако, когато са налични тези проблеми всичко останало си бачка (радио...), дори и при неработещ монитор, почти е сигурно, че това е от навигационният диск, който се и скапал и не може да бъде прочетен адекватно при паленето на автомобила.Съответно това "рестартира" системата в опит да прочете "плочата" отново и отново и нещата се бъгват.
Смени дискът, но имай предвид, че в някои случаи с такива симтоми, той въобще не иска да излезе.Натискаш копчето за вадене еднократно.Когато лампичката започне да мига, пак натискаш бутонът, но този път задържаш.Ако си късметлия ще се покаже и ще го "хванеш за врата"
.
Ако не, отиваш при човек, който знае какво прави, сваляте устройството и вадите диска механично-след разглабяне.

Смени дискът, но имай предвид, че в някои случаи с такива симтоми, той въобще не иска да излезе.Натискаш копчето за вадене еднократно.Когато лампичката започне да мига, пак натискаш бутонът, но този път задържаш.Ако си късметлия ще се покаже и ще го "хванеш за врата"

Ако не, отиваш при човек, който знае какво прави, сваляте устройството и вадите диска механично-след разглабяне.

- jeremeto
- Потребител
-
- Кара: Е60/LCI
- Мечтае да кара: 760
Колега обади се аз съм от Пловдив ще ти помогна да отсраним проблема с това се занимавам през свободното време.0888660893 Васил 

- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
Извадих навигационния диск, но проблемът продължава. Дисплея изобщо не свети!
и само премигва

- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
advokata25 написа:Извадих навигационния диск, но проблемът продължава. Дисплея изобщо не свети!и само премигва
Имах същия проблем колега,смених устройството което чете диска и се реши проблема.

5 мнения
• Страница 1 от 1