Една легенда на 44
Модератор: Общи модератори
Re: Една легенда на 44
Как ще сте само bmw-та, нали и аз ще дойда! Чувствам се сега нежелан
Ситуацията е следната- аз в неделя (25-ти) съм на работа до 23:00 вечерта, но ако се измъкна 10мин. по-раничко може да прелетя да бояната в този диапазон от време. Другия вариант е вторник 27-ми, тогава почивам цял ден и може да се видим още в 21:00 вечерта. Кажете кога ще ви е по удобно и дали ще остане бояната мястото. Само IS-ката да е на линия
Днес ладата взе, че запали.. само трябва да хвана някого със стробоскоп да я отстреляме .

Ситуацията е следната- аз в неделя (25-ти) съм на работа до 23:00 вечерта, но ако се измъкна 10мин. по-раничко може да прелетя да бояната в този диапазон от време. Другия вариант е вторник 27-ми, тогава почивам цял ден и може да се видим още в 21:00 вечерта. Кажете кога ще ви е по удобно и дали ще остане бояната мястото. Само IS-ката да е на линия

Classic Team
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
butaloto. написа:Как ще сте само bmw-та, нали и аз ще дойда! Чувствам се сега нежелан![]()
Ситуацията е следната- аз в неделя (25-ти) съм на работа до 23:00 вечерта, но ако се измъкна 10мин. по-раничко може да прелетя да бояната в този диапазон от време. Другия вариант е вторник 27-ми, тогава почивам цял ден и може да се видим още в 21:00 вечерта. Кажете кога ще ви е по удобно и дали ще остане бояната мястото. Само IS-ката да е на линияДнес ладата взе, че запали.. само трябва да хвана някого със стробоскоп да я отстреляме .
IS-ката е на линия петък вечер или събота вечер. Избираш си кога, правим един летящ старт от втора, връчвам ти бинокъла и да приключваме спора.
Клипчето нещо не се зарежда.
Нека да го направим в петък тогава. Към колко часа ще се уговорим?
Моята е с дълга първа и къси предавки нагоре.. но пък с неподходящо главно предаване, в старта съм силен. Може да направим няколко дръпки в различни дисциплини. Ако загубя ще те почерпя бира, много обичам да пия.. но се надявам, че ще се прибера с по-голямо количество хмелено ароматно пиво от колкото съм отишъл.
П.П. Нямам идея какво става с клипа, напиши в туба "черната вдовица на едис" трябва да ти излезе няколко секунди видео
Моята е с дълга първа и къси предавки нагоре.. но пък с неподходящо главно предаване, в старта съм силен. Може да направим няколко дръпки в различни дисциплини. Ако загубя ще те почерпя бира, много обичам да пия.. но се надявам, че ще се прибера с по-голямо количество хмелено ароматно пиво от колкото съм отишъл.

П.П. Нямам идея какво става с клипа, напиши в туба "черната вдовица на едис" трябва да ти излезе няколко секунди видео
Classic Team
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Ех жалко че съм далеко, щях да си дотътря скраперския ис да се посмеем малко... на спиране и завиване, убеден съм че на правата нямам никакъв шанс
И аз съм фен на ладите. Oпределено бих избрал лада пред кенеф с предно...

- b00st
- User
-
butaloto. написа:Нека да го направим в петък тогава. Към колко часа ще се уговорим?
Моята е с дълга първа и къси предавки нагоре.. но пък с неподходящо главно предаване, в старта съм силен. Може да направим няколко дръпки в различни дисциплини. Ако загубя ще те почерпя бира, много обичам да пия.. но се надявам, че ще се прибера с по-голямо количество хмелено ароматно пиво от колкото съм отишъл.![]()
Да няколко дисциплини

Само че колата ме кара всеки ден до работа и гумите и съединителя ми трябват за по-смислени неща, затова ще започнем от летящ старт и ако има смисъл (!?) ще продължим

Колко коня е този пауър?
Нямам идея.. така и не стигнах до диното да я засечем, ама едва ли има стотина коня на колелата
Трябва да се настрои.. че запалването е едно към гьотора, може само да гадаем къде идва искрата във високите обороти. Към колко ще ти е удобно да се видим? 20:30?

Classic Team
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Петък ли остана последно?
Дайте да е поне 21:30 че да няма много трафик да се вижда хубаво

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Boyadjiev написа:Петък ли остана последно?
Значи утре.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- b00st
- User
-
20:30 е абсурд за мене. 21:30 по-става. Ако е навит колегата да докарва ръшан монстъра.
Ок 21:30 да е тогава.. но аз ще кацна по-рано, че нямам търпение. Пък и делко трябва да настройвам 

Classic Team
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Първия ми автомобил беше една супер читава оранжева Жигулка! Ами какво да ви кажа няма такава кола!
Убих я от каране, после мой френд я кара после и цигани я караха
Само хубави спомени с нея
Убих я от каране, после мой френд я кара после и цигани я караха

Само хубави спомени с нея

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Утре 21:30 ОМВ Бояна? И аз ше дойда с едно Форд, ако реша може и аз да те пробвам, та резила да ти е малко по-голям 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
randity написа:Утре 21:30 ОМВ Бояна? И аз ше дойда с едно Форд, ако реша може и аз да те пробвам, та резила да ти е малко по-голям
Ако не караш Коси не виждам за кой ще е по-голям резила(не че защитавам колегата с ладата

Чакам и аз резултата, че стана интересно

Успех и на двамата!

Намери ли видеото? Ето.. http://www.youtube.com/watch?v=7Q2oIuAUWdc
Заповядай... ама да не е ford cosworth, с тях се пускам само с Хондата
Айде, момчета... трябва ли ви стимул за предстоящото събитие, надъхайте се малко! Рускиня сега ще видите...
Да видите аз как им цепим центровките, бягат като откачени! 
Заповядай... ама да не е ford cosworth, с тях се пускам само с Хондата

Айде, момчета... трябва ли ви стимул за предстоящото събитие, надъхайте се малко! Рускиня сега ще видите...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Classic Team
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Човек, докато говориш за лада е приемливо ... ама хонда ... имай милост и ни го спести.
Последна промяна host на 23 Май 2014, 1:12, променена общо 1 път