Земетресение 6.5 в Гърция, усетено силно и в БГ
Модератор: Общи модератори
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
Re: Земетресение 6.5 в Гърция, усетено силно и в БГ
В Девин се усети доста, на втория етаж от къща ме събуди, като си помислех че някой ми бута леглото и преди малко ми казаха за него.
- gosho_d
- Потребител
-
- Кара: E34->Е39->Е38
Отварям вратата на Е38-цата за да вляза, при което колата се лашва половин педя напред, въпреки че е на Р!
Аз така
И докато се почесвах и си мислех за вица за този дето бил заякнал в ръцете, ми се обадиха да ме уведомят
Аз така

И докато се почесвах и си мислех за вица за този дето бил заякнал в ръцете, ми се обадиха да ме уведомят

Последна промяна gosho_d на 24 Май 2014, 15:15, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм си в Пловдив, правех си лежанката
и нищо не усетих
В София обаче бая здраво е било май май 

бая разлюля
взех ключовете от колата, лаптопа в раницата заедно с две фанелки и газ надолу по стълбите
нещо съм занемарил изпълнението на bug out bag-a...
взех ключовете от колата, лаптопа в раницата заедно с две фанелки и газ надолу по стълбите
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
да бе здраво... просто ако си нагоре е нормално да те разлюлее. слабо си беше
и кое му е дългото, 10на секунди

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
JOGI написа:да бе здраво... просто ако си нагоре е нормално да те разлюлее. слабо си беше
Доста по 10 секунди си бяха

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
И мен ме друсаше по това време, само че от термиките над Драгалевци, че летях с парапланера от Витоша. Кацам и почват да звънят от работа, че и самолетите се клатели в хангара. Кво земетресение викам, кви 5 лева?
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Хаос написа:бая разлюля
Ха, абсолютно същото, ключовете са ми в късите панталони, лаптопа и 5-6 фланелки, дремвах и усетих как леглото леко почна да се разхожда, загледах се в гардероба и чаках да се усили, е не се усили но продължи 10-на секунди.
Иначе след Пернишкото и аз си бях подготбил раница с доста неща, ама незнам защо я разопаковах.
Много интересно, приятели, а и където да прочета хората го описват много различно като сила, дори в различни квартали в София.Аз го усетих леко, 6 етажен блок, ново строителство.
Само Господ да ни пази!
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Хаха...бе не знам, стените почнаха да припукват...ама реших, че тоя отгоре пак цепи дърва в хола...нищо ново под слънцето, случва му се редовно...та не беше кой-знае какво 
Докато се опитвах да навлека някой парцал, държейки телефона, документи и ключове (няма кой да се сети да ги пусне за да мога да се облека) и то пък взе, че свърши

Докато се опитвах да навлека някой парцал, държейки телефона, документи и ключове (няма кой да се сети да ги пусне за да мога да се облека) и то пък взе, че свърши

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Приятел в Дружба вика "В магазина почна всичко да се тресе", докато у нас си седях на стола и гледах само щорите как се местят все едно духа вятър, ама и аз се лашках. След около 30мин от как е спряло излизам от нас и гледам целия блок пред входа се събрали, пък аз си излизам, въртя си ключовете на колата и те ме гледат ей тъй
Поздравих всички мило, качих се в колата и почнах да псувам, ма т'ва е друга история

Поздравих всички мило, качих се в колата и почнах да псувам, ма т'ва е друга история

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
ico530d написа:София, на 18 етаж, направо ми се скри шапката.![]()
имаше поне около 1.5м отклонение, а бул. Сливница се сгъна като Фафла
![]()
![]()
Желаещи за палатка тая вечер![]()
![]()
![]()
Подобно на същият етаж ... Викам тоз път вече падна .. Ама не поиска ... Доволно си люля - засили, и спря .. И после малко повечко ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Поздрави от Гърция! Силничко беше, досега не бях усещал земетресение, докато лежа на плажа... дано като се приберем всичко си е на мястото 

Аз бях в Керамоти , на плажа. Беше страшно продължително. Слязох от колата и започнах да се оглеждам кое я клати толкова. Съседната също се клатеше като буквално пружинираха от амортисьорите. Понеже гледам много филми първо се сетих, че ще дойде цунами и ще ни залее, но като загледах колко са спокойни на шезлонгите се успокоих веднага
Гърците от селото обаче се развикаха доста

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Явно е било хоризонтално, щом се е усетили яко по високите етажи. Бях на 1 етаж в Младоска панелка и едва го усетих аз. Тъкмо е обувам да излизам и девойката вика "ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ", а аз си мисля че ме ебава
и чак като си стъпих на 2-та крака и се изправих и го усетих. Но беше в пъти по-слабо от пернишкото преди 2 години и по-кратко... 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ударих няколко прекъсвача на М73-ката, без паника