Земетресение 6.5 в Гърция, усетено силно и в БГ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Земетресение 6.5 в Гърция, усетено силно и в БГ

Мнение от sean-john » 24 Май 2014, 19:43

Долу в Атина нищо не усетих...дори и с хората които приказвах никой нищо не е усетил само са чули от познати/тв и подобни :dunno: .

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Май 2014, 19:45

JOGI написа:да бе здраво... просто ако си нагоре е нормално да те разлюлее. слабо си беше
и кое му е дългото, 10на секунди :mhihi:

10-на секунди? :shock:
Значи мен първо ме заболя главата съвсем леко(а по принцип не ме боли)и се замислих от какво ще да е. След малко както си стоя подпрян в колата и си ровя из нета, почна едно клатене. Стоя си аз и си мисля, че някой отзад ме клати, но се крие и не мога да го видя. Започнах да се подсмихвам и чакам тоя да се появи отзад зад бронята. Обаче клатенето не спира. Мисля си наум къде ли е хванал колата, та клати така. :kuku: :mhihi: Очаквам все още някой да се появи, но никой. Както си стоях и извиках съвсем леко "стига се базика вече де" :mhihi: :mhihi: :mhihi: но отговор никакъв. Реших да натисна стоповете та да го сплаша леко тоя отзад, обаче пак нищо. Решавам да запаля защото клатенето още продължава. Паля и никой не се показва. Викам си, че тоя бая упорит трябва да е защото на всичко отгоре не спира да клати леко колата. :mhihi: Включвам задна и давам една педя назад, колкото ако има някой само да го побутна. :mhihi: Нищо не усетих обаче и дадох рязко два метра напред и гледам назад, че няма никой. Взех да си мисля кой ли дявол е клатил колата ми през цялото време, поглеждам за вятъра и не ми се стори достатъчно силен. Изведнъж всичко престана най-накрая и си рекох, че някоя висша сила сигурно се е сетила баш за мене. :mhihi: И за секунда не си помислих най-логичното - земетресение. Може би защото досегашните все съм ги усещал когато съм бил в къщи и са се виждали клатещи предмети като абажури и се е чувало бучене. След 30 секунди ми звънна телефона и ме питат дали съм усетил земетресението. :mhihi: И аз се кефя такъв и викам "супер, значи не ме отвличаха извънземните". :mhihi:
Та от цялата работа дано си разбрал, че това си беше бая над една минута и да си се посмял с моята неориентираност в случая. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Май 2014, 19:48

Чичо ми кара Golf 5, отивам да му оставям едни работи и спирам, влизам в неговата кола, запалена на климатик и докато говорим почва да клати нещо. Викам си наум "Бахти, тва е VW на 5 години и вече е за тампони на мотора. Хубаво правя, че си държа Е36-цата и не се занимавам с тия пръчки" :mhihi:
Чак като се прибрах разбрах, че имало земетресение, разбира се от фейсбук :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 24 Май 2014, 20:56

Ние с жената седяхме в едно заведение и хапвахме/София-Овча купел/ и по-едно време и викам:жена,стана ми зле нещо,завъртя ми се главата и се хванах с двете ръце за масата,защото помислих че е нещо кръвно или незнам си кво и ще падна.В същия момент и тя вика и на мен ми стана зле,тогава веднага и казах:това е земетресение...Аз лично го понесох много зле,стана ми гадно и ми се завърте главата.След 15-20 секунди станах и се държах за една витрина ,зашото не се усещах стабилен на краката си,земята си танцуваше...Така че не знам как казвате че не е било силно и продължително в София? :dunno:

П.С. Господ да пази България,какво друго да си кажем в такъв момент.

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 24 Май 2014, 22:07

BMW Power ACM написа:
JOGI написа:да бе здраво... просто ако си нагоре е нормално да те разлюлее. слабо си беше
и кое му е дългото, 10на секунди :mhihi:
...
Та от цялата работа дано си разбрал, че това си беше бая над една минута и да си се посмял с моята неориентираност в случая. :mhihi:

последно гледам пишат около 20сек, извинете :mhihi:
ясно е какво се случва с повечето хора в такива моменти, все пак не стават всеки ден такива неща. някъде чух една да казва, че било страшно и продължило над 10 минути :mhihi:
как да е, тук поне не беше страшно хаха. не, че миналото в София беше силно, но поне се усети по-така

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин.....
Мечтае да кара: на ток.....
Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан

2012--2013->е36 m52b28 95г седан

2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе

2015--2016->е46 m54b30 2001г купе

2016---e46 m47TUd20 2003г компот

2019---e90 m47 2006

2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010

Мнение от -Юли- » 25 Май 2014, 6:49

BMW Power ACM написа:Усетихте ли бе? В Казанлък ме люля над 1 минута. Бях в колата и си мислех, че някой е клекнал зад нея и ме полюлява. Запалих да видя кой ще изскочи от зад нея, като даже виках "стига се базика бе" :mhihi: а тя каква била работата.

Хахаха и аз така си помислих....три пъти се обърнах да видя кой ми полюшва колата... :mhihi: щом на улицата се усети така, представям си какво е на 10 или 15 етаж...!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Май 2014, 8:21

През нощта май пак е имало трус, само че по-слаб...
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 25 Май 2014, 8:24

Към 01:00, нали. Тъкмо легнах, и си казах така ми се струва..

Send от личният ми смартфон

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Май 2014, 8:59

Точно :yes: В един момент ми се стори, че пак имам леко замайване и си помислих, че може би пак е трус.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 25 Май 2014, 9:25

Мен друго ми е интересно ...
Надрусал съм се на земетресения (25 години живях на 18 етаж), ама като вчерашното никога не ми е ставало така "лошо" ...
Сякаш ми пада кръвното, и имам чувството че ще припадна ...
Никога досега не съм се чувствал така кофти ... :paranoid:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 25 Май 2014, 9:41

Тъкмо бях с един колега при Весо да си вземе неговата кола от боя при него,и както се бях опънал в колата изведнъж взе да се клати тая кола.И му ударих една майна по адрес на моя човек аджеба що ми клати колата докато си релаксирам и в следващия момент гледам няма никой покрай колата :mhihi: :mhihi: а дървета лампи и околните коли играят кючеци :mrgreen: бая силничко си беше щом не можеше да се върви спокойно без да се залита и доста време продължи около минута някаде.

ПП.Това е при мен в Пловдив

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Май 2014, 10:50

Боже цяла вечер ме цепи канчето, едва заспах от световъртеж и чак сега разбирам, че е било от това..никога не се бях чувствал тей :oops: Ако не се бъркам имаше към 10:50 отново, но съвсем лек..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 25 Май 2014, 10:57

ивчо написа:Мен друго ми е интересно ...
Надрусал съм се на земетресения (25 години живях на 18 етаж), ама като вчерашното никога не ми е ставало така "лошо" ...
Сякаш ми пада кръвното, и имам чувството че ще припадна ...
Никога досега не съм се чувствал така кофти ... :paranoid:

Шитнята е, че беше хоризонтално. На мен също ми се зави свят и ми беше няк'во неудобно такова. А хем седях на стола на компютъра и чаках да спре... Всъщност от първия етаж го усетих все едно клатеше настрани и в един момент започва да клати напред-назад.. Много странно :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Май 2014, 11:00

randity написа:Настрани и в един момент започва да клати напред-назад..

Търсило е 5тата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 25 Май 2014, 13:19

Аз пътувах в автобуса и видях у фейса, че е имало земетресение, после чак казаха по радиото! :mhihi:
Родителите в Плевен нищо не са усетили.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата