Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
Re: Кличко - Пулев през септември..може да се отложи
Делян написа:
Примери толкова много, че външният вид е БЕЗ значение...но явно има доста хора, които въпреки това, гледат основно плочките![]()
Номер едно в UFC(най-силната лига по ММА в света) - Fabricio Werdum
Ето и Overeem, който е с може би най-добрата физика от всички, какво му се случва от далеч по-отпуснатия Brownе(№3 в UFC)
http://www.youtube.com/watch?v=5xZ2d3S7hrY

на последният клип Alexander Emelianenko прекратява мача за секунди, ако трябва да се млатят така 12 рунда ще припаднат на 3-ят
боксьорите скачат на въженца, тичат с километри,бият се във вода, точно за да имат издръжливост за 12 рунда, ето ви 3 от най- най-големите в бокса, сами си направите изводи що изглеждат така. последният да не е негър е Manny Pacquiao

боксьорите скачат на въженца, тичат с километри,бият се във вода, точно за да имат издръжливост за 12 рунда, ето ви 3 от най- най-големите в бокса, сами си направите изводи що изглеждат така. последният да не е негър е Manny Pacquiao
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
и само за сравнение къде е владимир
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Да разбираме, че само боксьорите с плочки тичат с километри
и Силвестър Сталоун в Роки 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Малко го почнахте като по филмите, който има плочки се млати яко
Въпрос на физика, генетика и школа. Щатските боксьори вдигат щанги яко, тренират по различна методика и повечето от тях са и доста добре сложени. Европейските и в частност от Източна Европа смятат щангите за табу, имат там едно-две упражнения и толкова. Кубрат като аматьор пак си беше едър и висок, а макса му на лег 70 кила
Големия бицепс не прави силен удар, както и плочките голяма издръжливост. Ако физиката има някаква роля бих казал, че златната среда- нещо като Али е истината.
А на Фьодор му има ОФП-то в Ютуб. Не мисля, че ще има проблем да изкара и 12 и 24 рунда.

А на Фьодор му има ОФП-то в Ютуб. Не мисля, че ще има проблем да изкара и 12 и 24 рунда.
acer написа:на последният клип Alexander Emelianenko прекратява мача за секунди, ако трябва да се млатят така 12 рунда ще припаднат на 3-ят![]()
Последният е 169см и е 65 килограма,няма как да има "коремче" едно е да си в лека/средна/полусредна категория, където всички играят на ръба на килограмите и съвсем друго е да си тежка където няма таван.Много от тежките ако трябва да се изчистят и нацепят ще паднат толкова много с килограмите че по-добре да минат в долната категория

аз нищо не твърдя, казах че изводите са за вас, от всички шампиони които са станали световно извести малцина имат мазно по тялото
и това не е щото искат да изглеждат добре за корица на списание, а отклоняването от диетата ги извежда от форма и дори няколко парчета кекс, могат да им повлияят на играта.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не съвсем, бих казал че малцина нямат ако гледаме шампионите във ВБО. Бъстър Дъглас като преби Тайсън имам спомен, че не беше кой знае къв културист
Мърсър, Мурър, Боуи, Морисън че ако щеш и сегашния батка във ВБЦ са по-пухкави от приятното за окото.
Тежките тренировки сами по себе си преса не правят. Ако гледаш един фитнес модел ще кажеш, че ще изкара 30 рунда, а реално той ще си изплюе и двата дроба още в първия. Свидетел съм как известен наш културист с ебаси пресата и фибрите щеше да умре като качи два етажа пеша.

Тежките тренировки сами по себе си преса не правят. Ако гледаш един фитнес модел ще кажеш, че ще изкара 30 рунда, а реално той ще си изплюе и двата дроба още в първия. Свидетел съм как известен наш културист с ебаси пресата и фибрите щеше да умре като качи два етажа пеша.
тва са няколко, аз мога да ти изброя 30 шампиона за последните 50г, които почти са с преса, всъщност първоначално говорих да нямат мазно, не за преса 
разбира се че на 1-во място всичко е в главата, но тялото не е второстепенно и мазнините както и да ги гледаш са пасивно тегло и няма да поемат ударите, така както мускула ги поема.. и най-малките детайли в бокса имат значение.
не казвам че кобрата няма шанс, а че изостава доста с опита на кличко, с тялото също и не беше сега момента.

разбира се че на 1-во място всичко е в главата, но тялото не е второстепенно и мазнините както и да ги гледаш са пасивно тегло и няма да поемат ударите, така както мускула ги поема.. и най-малките детайли в бокса имат значение.
не казвам че кобрата няма шанс, а че изостава доста с опита на кличко, с тялото също и не беше сега момента.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
acer написа:.....
Теб не мога да те разбера, как така си компетентен във всяка една тема, вероятно си някакъв невероятен талант. Няма ли най-накрая да спреш да хейтваш, знам че Кубрат има някакво съмнително минало и затова доста хора, не го харесват, но човека във всяко свое интервю казва, че е българин и че се гордее с това, и се боксира за БЪЛГАРИЯ за разлика от доста други псевдо спортисти които за малко повече пари ще продадът и майките си. Кубрат отказа да се състезава за Германия, макар че му предлагаха доста по-добри условия и пари, а това според мен е достойно за уважение и всеки уважаващ себе си българин трябва да го подкрепи, пък знае ли човек изненади стават винаги, затова спорта като цяло е интересен.
- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
Не мога да кажа как разликата във визуалната физическа форма допринася в 12 рундов мач, защото не съм се занимавал с боен спорт. Но все пак да не пренебрегваме факта, че за Кличко ежедневно готви професионален готвач и менюто му най-вероятно струва няколко хиляди евро на месец само за матрял. От достоверен източник знам тренировъчния режим на Тайсън през 80те години когато е бил на върха на кариерата си: 8 км бягане, 14 рунда спаринг, 10 отделни кръгови силови тренировки (общо за целия ден се събират 2000 коремни преси, 1000 лицеви упори с различен ъгъл, 500 шръга с щанга), работа със 120 килограмова круша, час и половина на велотренажор, скачане на въже, отработка на удари и комбинации в забавено темпо - това е режима за един ден
, при положение че се прави 5-6 дни в седмицата
Е извинявам се, ама ако Кобрата тренира по тоя начин ме съмнява, че ще изглежда както в момента. Другото което подозирам е, че диетата на Пулев доста се различава от на Кличко. Силно се надявам нашия човек да бие, защото за България ще бъде невероятно да има световен шампион по бокс българин, но Кличко си е абсолютен танк в комбинация с търпеливия му пресметлив стил нещата стават опасни.

bum_bum написа:Бъстър Дъглас като преби Тайсън имам спомен, че не беше кой знае къв културист.
основна роля за това няма самият Бъстър,а може би това че тогава Майки беше много на ти с наркотиците,разсеян от случващото се покрай обвиненията срещу него и проблемите в личния живот,неадекватна подготовка ,което доведе до спад в кариерата му или всъщност нейния край ,след като си падна на гъзъ от тупалката на Бъстър

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пулев тренира малко с крушите на андреа,ден през ден най-много.къде ще направи такава тренировка като тайсън,ще мине директно на системи 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Boraka92 написа: ... тренировъчния режим на Тайсън през 80те години ...
А химическият режим знае ли се?
Ако трябва да пиша по темата, следва да дублирам bum_bum, та ще се въздържа.
Но като намесихте UFC, не мога да не пусна двама от най-ярките в първите издания:

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
павката написа:пулев тренира малко с крушите на андреа,ден през ден най-много.къде ще направи такава тренировка като тайсън,ще мине директно на системи
аре следващият хейтър. Ти си между Пулев и Андреа докато и клати крушите а?

Що си мислите, че Кубрат не тренира по подобен начин, никой от тук не го познава лично, или и да го познава не са чак такива приятели, че да му знае режима.
Аз също мисля, че Кличко ще победи в един евентуален мач, но чак да ималоважавам успехите на Кубрат, аре няма нужда.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.