Ново 3 купе има ли?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ново 3 купе има ли?
здравеите
искам само да питам, абе има ли в софия или някъде из българия ново 3 купе. щото доста из4етох за тая кола (за мен това върха на бмв ) и се 4удех има ли такава с бг регистрация. много е красива и искам да я видя по наште пътища 4е ми писна да събирам снимки от нета. вие кво мислите за нея? според мен цепи напраоо и навра си4ки други на ено тамно место

искам само да питам, абе има ли в софия или някъде из българия ново 3 купе. щото доста из4етох за тая кола (за мен това върха на бмв ) и се 4удех има ли такава с бг регистрация. много е красива и искам да я видя по наште пътища 4е ми писна да събирам снимки от нета. вие кво мислите за нея? според мен цепи напраоо и навра си4ки други на ено тамно место

make bitches make me sandwiches!!!
Re: Ново 3 купе има ли?
SASquach написа:здравеите
искам само да питам, абе има ли в софия или някъде из българия ново 3 купе. щото доста из4етох за тая кола (за мен това върха на бмв ) и се 4удех има ли такава с бг регистрация. много е красива и искам да я видя по наште пътища 4е ми писна да събирам снимки от нета. вие кво мислите за нея? според мен цепи напраоо и навра си4ки други на ено тамно место![]()
![]()
В камор ауто няма ли изложени ?
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Има, видях Е92 - черна, с червена кожа вътре, нерегистрирана до семинарията!! Кукла е направо
Да не кажа и че беше 335, ма не можах да видя двойните бурийки и какво пише от едни храсти 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Не съм виждал и аз още но се надявам скоро да я срещна любовта
Няма такава кола, толкова красиви и хармонични линии не съм виждал. Нямам търпение да минат 10 години за да си я купя

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
vitamincpp написа:Не съм виждал и аз още но се надявам скоро да я срещна любовтаНяма такава кола, толкова красиви и хармонични линии не съм виждал. Нямам търпение да минат 10 години за да си я купя
![]()

Има, миналия петък карах след едно такова по околовръсното. Сиво 325 със транзитни номера беше. На края на широкото го настигнах, и като видях какво е нарочно не го изпреварих, а застанах след него. После до светофара на симеоновско шосе все зад него си карах. Много масивна задница има, страхотна кола е!

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
compio написа:Има, миналия петък карах след едно такова по околовръсното. Сиво 325 със транзитни номера беше. На края на широкото го настигнах, и като видях какво е нарочно не го изпреварих, а застанах след него. После до светофара на симеоновско шосе все зад него си карах. Много масивна задница има, страхотна кола е!
Що не го изпревари, после да гледаш как ще ти се ядоса

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Вейрона
А уж не даваха на рапърите да си го купуват, ама явно БГ мафиотите са от уважаваните персони

А уж не даваха на рапърите да си го купуват, ама явно БГ мафиотите са от уважаваните персони

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Малкия написа:Има една кукла кадето кара първото ново 335купе в софия
И аз видях едно синьо 335 и май че беше с бг регистрация но не обърнах особено внимание на нея
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2