Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Модератор: Общи модератори
Re: Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
^^
ти сам ли ще се сложиш в бисерите или аз да го направя?
от кога има някаква връзка това кой отбор къде е бил на последните първенства с това кой да бъде настоящия шампион?
и клубните успехи какво общо имат с успехите на нац.отбори?
по времето, когато Манчестър доминираха по европейските терени Англия да са постигнали нещо?
как така ние 94 не се съобразихме с тая зависимост като опукахме Аржентина и Германия?
ти сам ли ще се сложиш в бисерите или аз да го направя?

от кога има някаква връзка това кой отбор къде е бил на последните първенства с това кой да бъде настоящия шампион?
и клубните успехи какво общо имат с успехите на нац.отбори?
по времето, когато Манчестър доминираха по европейските терени Англия да са постигнали нещо?
как така ние 94 не се съобразихме с тая зависимост като опукахме Аржентина и Германия?

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
това ако е за мен, леко си объркал рейса пич.
нямам спомен кога манчестър е, чакай как го каза доминирал
, но само да те светна че Испания на последните 3 големи първенства взимат златото.
а за най-силното първенство - във всички класации, не казано от фенчетата в диема , за последните 9 години в шампиоска лига - 4 пъти са печелили испанци.
за купата на уефа ще си проверяваш за домашно, ай със здраве
нямам спомен кога манчестър е, чакай как го каза доминирал

а за най-силното първенство - във всички класации, не казано от фенчетата в диема , за последните 9 години в шампиоска лига - 4 пъти са печелили испанци.
за купата на уефа ще си проверяваш за домашно, ай със здраве
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
Айде и аз да си дам прогнозата.
Към момента смятам, че най-голям шанс имат Испания, макар че букмейкърите дават предимство на Аржентина и Бразилия.
Бразилия също имат големи шансове заради домакинския фактор най-вече, но в атака нямат големи качества, а всичко силно е в защита.
Аржентина имат сравнително добро нападение, а отзад и в халфовата линия са плачевни. Ди Мариа най-вероятно ще играе в халфовата линия, а той като халф не струва. Трудно подава точно топката и често прави глупости. Масчерано играе защитнк в Барса, а ще е халф на Световното... Игуаин е тотално зле. Един от най-надценените футболисти на нашето време. (Фен съм на Реал и го следя откакто е пристигнал да играе в Европа преди 100 години). Остават един Агуеро и един Меси, които за мен няма да бъдат достатъчни на Аржентина, за да спечелят турнира. Още повече, че Меси не е в топ форма.
Германия за мен играят най-симпатично и ще викам за тях, но тази контузия на Ройс не е никак добра за тях. Германия са вторият най-силен отбор като качества, но отстъпват на Испания според мен.
За мен Испания отново е фаворит поради много причини.
1 - имат най-качествения състав и най-качествената резервна скамейка. Дори да се контузи някой, той ще бъде добре заменен.
2 - прекалено сработени са за сметка на други отбори. Имат най-силната халфова линия, в защита отново са доста солидни, като само Бразилия могат да се мерят с тях като качества в защита.
3 - стила на Испания. Тоя скучен, задушаващ стил, който убива футбола, но е доста печеливш като цяло. Когато противникът не играе с топката, трудно може да ти вкара гол. За да се противопоставиш на такъв, трябва да имаш солидна защита, да играеш прибрано и да разполагаш със сработен състав, който може да изнесе бързо топката, когато бива пресиран или да притежаваш супер бързи играчи като Роналдо и Бейл.
Тук трябва да вметнем, че Байерн все още не са толкова добри в това, което Гуардиола ги кара да правят, а Барселона играят много по-хазартно от Испания, като играят изнесени доста по-напред, а на всичкото отгоре защитата им е слаба, а халфовата линия не толкова стабилна към момента.
Обаче като прибавиш Шаби Алонсо, Рамос и Касияс, нещата придобиват съвсем друг вид в защита.
4 - рутината и опита. Това поколение спечели вече 2 пъти Евро и веднъж световното, а повечето от тях са печелили и ШЛ. Това са играчи с много опит, рутина и самочувствие.
5 - Висенте Дел Боске. Малко са отборите, които могат да се похвалят с такъв треньор и изобщо да се сравняват с него.
В заключение ще кажа, че Испания има абсолютно всички предпоставки да спечели мондиала, въпросителните за мен са дали дългият изтощителен сезон няма да си каже думата и слабото представяне на Барселона тази година, което може да се прехвърли в националния.
За мен лично ще е изненада, ако Белгия направи нещо (противно на написаното от колегата). В състава им е пълно с имена, които играят във Висшата лига и като всички играчи там, са много надценени. Също така тези играчи са доста млади и нямат грам опит. Сериозните имена за мен в състава на Белгия са Компани, Азар и Куртоа и с това изчерпваме състава. Останалото е в най-добрия случай средна класа.
Към момента смятам, че най-голям шанс имат Испания, макар че букмейкърите дават предимство на Аржентина и Бразилия.
Бразилия също имат големи шансове заради домакинския фактор най-вече, но в атака нямат големи качества, а всичко силно е в защита.
Аржентина имат сравнително добро нападение, а отзад и в халфовата линия са плачевни. Ди Мариа най-вероятно ще играе в халфовата линия, а той като халф не струва. Трудно подава точно топката и често прави глупости. Масчерано играе защитнк в Барса, а ще е халф на Световното... Игуаин е тотално зле. Един от най-надценените футболисти на нашето време. (Фен съм на Реал и го следя откакто е пристигнал да играе в Европа преди 100 години). Остават един Агуеро и един Меси, които за мен няма да бъдат достатъчни на Аржентина, за да спечелят турнира. Още повече, че Меси не е в топ форма.
Германия за мен играят най-симпатично и ще викам за тях, но тази контузия на Ройс не е никак добра за тях. Германия са вторият най-силен отбор като качества, но отстъпват на Испания според мен.
За мен Испания отново е фаворит поради много причини.
1 - имат най-качествения състав и най-качествената резервна скамейка. Дори да се контузи някой, той ще бъде добре заменен.
2 - прекалено сработени са за сметка на други отбори. Имат най-силната халфова линия, в защита отново са доста солидни, като само Бразилия могат да се мерят с тях като качества в защита.
3 - стила на Испания. Тоя скучен, задушаващ стил, който убива футбола, но е доста печеливш като цяло. Когато противникът не играе с топката, трудно може да ти вкара гол. За да се противопоставиш на такъв, трябва да имаш солидна защита, да играеш прибрано и да разполагаш със сработен състав, който може да изнесе бързо топката, когато бива пресиран или да притежаваш супер бързи играчи като Роналдо и Бейл.
Тук трябва да вметнем, че Байерн все още не са толкова добри в това, което Гуардиола ги кара да правят, а Барселона играят много по-хазартно от Испания, като играят изнесени доста по-напред, а на всичкото отгоре защитата им е слаба, а халфовата линия не толкова стабилна към момента.
Обаче като прибавиш Шаби Алонсо, Рамос и Касияс, нещата придобиват съвсем друг вид в защита.
4 - рутината и опита. Това поколение спечели вече 2 пъти Евро и веднъж световното, а повечето от тях са печелили и ШЛ. Това са играчи с много опит, рутина и самочувствие.
5 - Висенте Дел Боске. Малко са отборите, които могат да се похвалят с такъв треньор и изобщо да се сравняват с него.
В заключение ще кажа, че Испания има абсолютно всички предпоставки да спечели мондиала, въпросителните за мен са дали дългият изтощителен сезон няма да си каже думата и слабото представяне на Барселона тази година, което може да се прехвърли в националния.
За мен лично ще е изненада, ако Белгия направи нещо (противно на написаното от колегата). В състава им е пълно с имена, които играят във Висшата лига и като всички играчи там, са много надценени. Също така тези играчи са доста млади и нямат грам опит. Сериозните имена за мен в състава на Белгия са Компани, Азар и Куртоа и с това изчерпваме състава. Останалото е в най-добрия случай средна класа.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу

Иначе си прав,много неща спечелиха тея години,и от гледане на мачове,фиести и сиести,нямат време да ходят на работа

@Doberman_vas
леко млати главата, ше се сдобиеш с хематом
за последните десет години Испания има 5 участия във финал на ШЛ.
Англия съответно 8.
ма това по никакъв начин не дава отражение на представянето на нац. отбор на Англия
в топ клубовете играят маса легионери и високата класа на даден клуб от дадена държава няма никакво отношение към нац. отбор на същата държава. не е трудно за осмисляне, трябва само малко да се напънеш
2006 финала в ШЛ е Барселона-Арсенал.
на световното 2006 финала е Италия-Франция, за 3-тото място играят Германия-Португалия
къде са Испания и Англия на СП ако има някаква зависимост м/у клубния и нац. футбол според твоята логика?
1998 и 2002 като бяха първи в ШЛ Реал къде беше Испания на световните?
аман от статистици!
леко млати главата, ше се сдобиеш с хематом

за последните десет години Испания има 5 участия във финал на ШЛ.
Англия съответно 8.
ма това по никакъв начин не дава отражение на представянето на нац. отбор на Англия
в топ клубовете играят маса легионери и високата класа на даден клуб от дадена държава няма никакво отношение към нац. отбор на същата държава. не е трудно за осмисляне, трябва само малко да се напънеш

2006 финала в ШЛ е Барселона-Арсенал.
на световното 2006 финала е Италия-Франция, за 3-тото място играят Германия-Португалия
къде са Испания и Англия на СП ако има някаква зависимост м/у клубния и нац. футбол според твоята логика?
1998 и 2002 като бяха първи в ШЛ Реал къде беше Испания на световните?
аман от статистици!

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Харесва ми иронията ти, ти ще дойдеш форумният Камен Донев
Но от футбол не разбираш и ти личи.
Само това че даваш за пример англия и английски отбори говори достатъчно.
И като си напишеш домашното и хванеш разликата между участва и печели, както и отбор с 2 3 местни момчета, и отбор с 2 3 чуждестранни играча, тогава пак се пробвай с писания в тази тема. Ай със здраве

Но от футбол не разбираш и ти личи.
Само това че даваш за пример англия и английски отбори говори достатъчно.
И като си напишеш домашното и хванеш разликата между участва и печели, както и отбор с 2 3 местни момчета, и отбор с 2 3 чуждестранни играча, тогава пак се пробвай с писания в тази тема. Ай със здраве
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Аз съм за Германия. Бразилия са на високо ниво + това са домакини , но все си мисля че някой ще ги спъне до финала. Испанците ако играят тики така и те имат голям шанс да бъдат изхвърлени далеч преди финала.
Приятните изненади на това световно ми се виждат като Хърватска и Белгия
Приятните изненади на това световно ми се виждат като Хърватска и Белгия

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
белгииците повече от осминафинал не ,и някой да каже как се гласува от тапаталк
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Sent from my XT1032 using Tapatalk
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
¡España! Колкото и да ми е неприятно тия се изстреляха през последните години в Космоса и едва ли някой може да ги озапти...а и надъхването е нечовешко!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Испанците ми се струва, че са уморени. Те едва ли не, довчера играха финал в Лига Европа и финал на Шампионска лига. А това бяха 80% от националите им. Пък и ...стига им толкова хегемония последните години.
Аз съм за Аржентина и моите вечни любимци Англия /които винаги правят едно голямо нищо/
Аз съм за Аржентина и моите вечни любимци Англия /които винаги правят едно голямо нищо/
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
пичове какво значи уморени, като те изиграха още по 5 контроли последните 20-25 дни.
футболистите са или във форма или не. Колкото повече играят толкова повече са във форма.
футболистите са или във форма или не. Колкото повече играят толкова повече са във форма.
Doberman_vas написа:пичове какво значи уморени, като те изиграха още по 5 контроли последните 20-25 дни.
Абе не е баш така. Под "уморени" се има предвид психическа и физическа претовареност. Съгласи се, че контролите не могат да се сравнят с натоварването на футболистите в Шампионска лига и Лига Европа. Да не говорим, че в Испания до последния кръг се играеше на 'макс' понеже не беше ясен шампиона. Иначе те, че са въвъ форма е ясно ... Ама тези малки неща оказват влияние на Световно.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
нямам фаворит още ама гласувах за Бразилия поради факта че са домакини! Иначе може и Испания, Германия или Аржентина да стане ама от това което чета за испанците че са уморени, германците имали контузени..ще ги видим като почнат тая вечер са Бразилия ще се радвам ако станат те нещо не ми са вярва Испания пак да станат. Бразилците винаги са имали добри въпреки че сега тва поколение не ги знам много, преди с Роналдо феномена ми беше любимец пък и според букмейкърите Бразилия е основния фаворит, после са Аржентина, Испания и Германия. Точно някой от тях ще стане и като гледам че Бразилия не са ставали от 2002-ра шампиони им е крайно време. Холандия играха силно на някои първенства последно ама сега не ги знам колко са силни.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Тая Дженифър Лопес колкото не беше гола
Иначе мачовете гледам са добре с времето 19 и 22 часа е почти идеално

Иначе мачовете гледам са добре с времето 19 и 22 часа е почти идеално
© написа:Иначе мачовете гледам са добре с времето 19 и 22 часа е почти идеално
Да да перфекни са за нощните смени