Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Софтуер
Ако не си го правил още:
Деинсталирай всичко.
Инсталирай INPA-та, която идва с кабела.
Провери дали работи коректно, ако работи- инсталирай внимателно DIS, ако се появи проблем- запиши какъв.
Ако пак не работи- вземи си кабел от склад66.
Деинсталирай всичко.
Инсталирай INPA-та, която идва с кабела.
Провери дали работи коректно, ако работи- инсталирай внимателно DIS, ако се появи проблем- запиши какъв.
Ако пак не работи- вземи си кабел от склад66.
- veleto
- Потребител
-
- Кара: е46 320d 150
Здравейте.Активирах си дневните светлини,чрез Navcoder и да ми мигат мигачите при отключване/заключване,чрез Ncsexpert (колата няма фабрична аларма).С 4 ел.стъкла е и имам опцията като отключа и задържа бутона за отключване да ми се свалят стъклата,но като заключа и задържа бутона за заключване (емблемката) да ми се вдигат стъклата.Искам да си активирам опцията като заключа да ми се вдигат стъклата без да задържам бутона за заключване(емблемката).Та въпроса ми е в кой модул се намира опцията.ПС:в NCSexpert-a Благодаря 
ПС2:Мигачите при отключване/заключване ги активирах в GM5 модула.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
veleto написа:Здравейте.Активирах си дневните светлини,чрез Navcoder и да ми мигат мигачите при отключване/заключване,чрез Ncsexpert (колата няма фабрична аларма).С 4 ел.стъкла е и имам опцията като отключа и задържа бутона за отключване да ми се свалят стъклата,но като заключа и задържа бутона за заключване (емблемката) да ми се вдигат стъклата.Искам да си активирам опцията като заключа да ми се вдигат стъклата без да задържам бутона за заключване(емблемката).Та въпроса ми е в кой модул се намира опцията.ПС:в NCSexpert-a Благодаря
Не мисля,че може автоматично сами без задържане да се вдигат...по-скоро става при проблем с централното...аз съм така и е доста тъпо,защото няма как да оставиш отворен прозорец лятото,защото ще го вдига вендага,като заключиш.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- G.Bozhilov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 320i
Колеги прочетох цялата тема и където имаше линк с работеща инпа то е неактивен. Някой може ли да ми я прати и да ми каже как се инсталира ще бъда много благодарен. Благодаря
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
аз пък немога да накарам диаг хеад да се конектне към дис 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Виж ediabas.ini файла дали ip-то е правилно,малко назад в темата имаше инструкции
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Може ли да ми препоръчате някой колега или място във Варна където да ми активират дневните светлини (дългите на определен процент) на 320d 2002 г.
Posted from Sony Xperia Z mobile
Posted from Sony Xperia Z mobile
- nasko_hd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW е46
- Детайли за колата: E46 318i 1999г
Единия ми проблем е че там където черните точки трябва да са на ON ги няма никакви и там пише OFF.
A другия проблем е IFH-0003 и ifh-0009
i
A другия проблем е IFH-0003 и ifh-0009

i
- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92,е46
- Мечтае да кара: Hp4
- Детайли за колата: M suspension
Колеги искам да си закупя този кабел + диска към него http://sklad66.com/cms/BMW-OBD-USB.html ще може ли да си чистя грешките на колата е46 1 и 8 00г/ Ще трябва ли да инсталирам други програми защото имам желание а нямам много опит по добре ли ще е ако закупя универсален кабел ? http://sklad66.com/cms/multi-brand-obd2.html например такъв И какъв като параметри лаптоп да взема ? мерси предварително 

Над смълчаните полета дрифтят малки пишлемета
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Ще можеш колега.Този първия ти е достатъчен да си правиш диагностика и да чистиш грешки.Само провери с коя букса си.Ако си с кръглата, ще ти трябва и преходника.Лаптопа може и да не е много мощен.Аз го ползвам на лаптоп с двуядрен процесор на 1.8GHz и 2GB рам.
The Power of Dreams!
- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега като зема лаптоп тия дни ще го поръчам а за да си пусна мигачите при закл. и мулти волан ще има ли нужда от друга програма мерси предварително . 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз бих помислил за този кабел - http://sklad66.com/cms/BMW-K-DCAN-USB.html
Лаптоп, почти всякакъв ще ти свърши работа. Ако ще търсиш втора употреба,
има едни пичове в Бургас, с онлайн магазин. Взел съм поне 10 лаптопа от тях за приятели,
всичките IBM/Lenovo и всичките работят все още
http://shop.itr.bg/products-10086-0/%D0%9B%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8.htm
Иначе с NCS би трябва да можеш да го направиш, ама грам не разбрах какво питаш за волана

Лаптоп, почти всякакъв ще ти свърши работа. Ако ще търсиш втора употреба,
има едни пичове в Бургас, с онлайн магазин. Взел съм поне 10 лаптопа от тях за приятели,
всичките IBM/Lenovo и всичките работят все още

Иначе с NCS би трябва да можеш да го направиш, ама грам не разбрах какво питаш за волана

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
Ами просто искам да си сложа мултиволан или да си пусна борд комп да си пусна мигачите при заключване да си занулавам инспекцията и тн просто да си чистя грешките сам и си пусна някоя друга екстра.. Искам да ми варши любителски неща. колата е е46 318 извода се намира до ръчката на капака 

В началния екран на ИНПА, избора на модел и модул, нещата са на английски, но всичко останало от тук натам е на немски, като някои от буквите са йероглифи.
До колкото разбирам се подменят някакви .ipo файлове с "английски" версии? Може ли някой да ми изпрати такива? Нека драсне ЛС за да дам мейл или скайп, както му е по-удобно, мерси.
До колкото разбирам се подменят някакви .ipo файлове с "английски" версии? Може ли някой да ми изпрати такива? Нека драсне ЛС за да дам мейл или скайп, както му е по-удобно, мерси.
- b0b1ty
- Потребител
-
- Кара: Х5
Колеги имам проблем , ако някой може да съдейства ще съм ви благодарен , имам инсталирана Impa и чете и трие грешко по двигателя , но когато се опитам да вляза в другите модули дава грешка IFH-0009 , ще си заплатя за услугите . Благодаря предварително