Ужасни бури из страната!
Модератор: Общи модератори
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
Re: Ужасни бури из страната!
Колеги отново градушка в София. В момента вали в Толстой, ако имате възможност скрийте коли. Не е много едър, но доста време вали вече.....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
surfboard написа:Ако човек иска да стигне с колата си от София до курорта св. Константин и Елена, ще премине ли по някакъв начин през бедстващите райони? Налага ми се пътуване скоро и се чудех дали ще имам проблем с пристигането дотам?
Няма никакви грижи тука да стигнеш до св Константин , за страната не знам как е пътя.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Night_Shadow написа:Колеги отново градушка в София. В момента вали в Толстой, ако имате възможност скрийте коли. Не е много едър, но доста време вали вече.....
интересното е че валя почти без дъжд! само град

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
В Банишора започна със силен дъжд на огромни капки, след това градушка колкото грахово зърно с дъжд, след това градушката стана колкото лешник за кратко и спря 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Spit-Fire написа:Няма да ги изтрият нито бан да му сложат, защото моето мнение, което призоваваше за това беше изтрито а снимките още стоят.
Нормално ли е във форум, четящ се от всякакви възрасти да има 2 снимки на труп, които са видими чрез една проста регистрация?
Евала, ама ако му кажа на този дето ги пусна снимките нещо убидно ще ме баннете или ще ме предупредите или ще ми изтриете мнението пак, нали?
Трупове може, убиди не... Хората там не знаят как ще изкарат вечерта и след това, пък ние тука да гледаме трупове все едно е нещо нормално.
Колега, загледай се в снимката и ще видиш, че това не е труп.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Преди малко и в Люлин се стъмни много небето, светкавици и т.н., скрих колата в гаража, но уви не заваля.
А сега, искам да изкажа искрено съболезнование към близките на загиналите във вчерашният потоп във Аспарухово. Там е трагедия, сутринта, когато видях клип как вода носи 6-7 коли като сламка си дадох сметка, че положението е много зле.
Хората са казали, от всичко можеш да се спасиш, от вода - трудно.
П.П. Ванга е предрекла, че 2014г. ще има такива случаи.
Поклон пред загиналите и адмирации за хората-доброволци, които са там и помагат. Нека помогнем и ние поне с един смс на номер 17 777 с текст DMS VARNA
Снимка от к.к.Албена

А сега, искам да изкажа искрено съболезнование към близките на загиналите във вчерашният потоп във Аспарухово. Там е трагедия, сутринта, когато видях клип как вода носи 6-7 коли като сламка си дадох сметка, че положението е много зле.
Хората са казали, от всичко можеш да се спасиш, от вода - трудно.
П.П. Ванга е предрекла, че 2014г. ще има такива случаи.
Поклон пред загиналите и адмирации за хората-доброволци, които са там и помагат. Нека помогнем и ние поне с един смс на номер 17 777 с текст DMS VARNA
Снимка от к.к.Албена

Последна промяна randity на 20 Юни 2014, 18:58, променена общо 1 път
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
"Това движение на води е от около седмица, така че не би трябвало институциите да се изненадват от обстановката в района"
Aз не мога да разбера какво се правят на две и половина като на всички им е ясно в какво състояние са коритата на реките и отточните канали.
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%D1% ... 52892.html
Aз не мога да разбера какво се правят на две и половина като на всички им е ясно в какво състояние са коритата на реките и отточните канали.
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%D1% ... 52892.html
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Извинявайте за въпроса, но винаги съм се чудел при едно такова наводнение на кола (до праговете и малко над тях) какво става вътре в нея? С двигателя, купето и електрониката? Съчувствам на пострадалите, но въпроса ми е свързан с друга тема.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
doomy525 написа:Извинявайте за въпроса, но винаги съм се чудел при едно такова наводнение на кола (до праговете и малко над тях) какво става вътре в нея? С двигателя, купето и електрониката? Съчувствам на пострадалите, но въпроса ми е свързан с друга тема..
Малко тъпо ще го кажа.. Но се подсушава и отива на Горубляне.. Едно време след наводненията в Италия много познати изгоряха с такива коли..
Принципно мисля при качествено разглобяване и изсъхване няма да има проблеми.. Както и двигателя ако не е бил работещ няма да има проблеми да се прочисти добре понеже няма да има в цилиндрите вода и да е направил воден удар..
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
uricatoli написа:doomy525 написа:Извинявайте за въпроса, но винаги съм се чудел при едно такова наводнение на кола (до праговете и малко над тях) какво става вътре в нея? С двигателя, купето и електрониката? Съчувствам на пострадалите, но въпроса ми е свързан с друга тема..
Малко тъпо ще го кажа.. Но се подсушава и отива на Горубляне.. Едно време след наводненията в Италия много познати изгоряха с такива коли..
Принципно мисля при качествено разглобяване и изсъхване няма да има проблеми.. Както и двигателя ако не е бил работещ няма да има проблеми да се прочисти добре понеже няма да има в цилиндрите вода и да е направил воден удар..
Принципно по света такива коли се обявяват за тотална щета за по-новите модели поради наличието на много електроника, а ремонта, който се прави след такова нещо е смяна на инсталацията и всички модули иначе има опасност да пламнеш. Демек ремонта е доста скъп и тоталната щета я предпочитат.
Ама това е по света
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
аз не разбирам това с sms-ите...не искам да звучи се едно хората не заслужават, ама би трябвало държавата да плаща...
нали за тва се плащат данъци и т.н.
другото е, че заради някой дебил, който е откраднал парите, сега страдат толкова хора
някой беше писал, че кмета обвинявал службите за закъснялата работа, ми кмета ако си беше гледал града може би нямаше да е така
другото е, че заради някой дебил, който е откраднал парите, сега страдат толкова хора
някой беше писал, че кмета обвинявал службите за закъснялата работа, ми кмета ако си беше гледал града може би нямаше да е така

Denmark написа:аз не разбирам това с sms-ите...не искам да звучи се едно хората не заслужават, ама би трябвало държавата да плаща...
Бате, нещо не си разбрал.
Ти не плащаш данъци за да може да командориш държавата за всичко. Ти си плащаш за това че имаш собственост на нейната територия и ползваш еди-какво си.
По пътя на логиката, нали имотите са собствени, а не на държавата? Значи всеки да се оправя сам със собствеността си. Кой с лични средства, кой се е сетил и има застраховка и т.н.
Но тук не опират нещата до това. Най-малкото не е хуманно.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Няма спор трагедията е голяма, но не мисля, че има нужда от кой знае какви генерални изводи. Такива неща просто се случват, разликата е че в случая не ги гледаме от световния видео обмен. Спомнете си само преди месец в Сърбия и Босна какво беше. Там не съм чул някой да политиканства от трагедията или пък да вади генерални изводи как е могло да се избегне това. Като гледам кадрите от Албена си мисля, че надали кой знае какво е могло да се направи като превенция. Просто природата ни напомня, този път на нашата врата, че сме едни въшки на тази планета и не командваме ние парада. Кадри от Албена, в хотел Гергана имам спомени като дете от '86г. Това дето е като Яндзъ Жълата река беше еднп блато си спомням:

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
то не става въпрос за политикантстване,но когато чисто и просто не си си мръднал пръста да направиш дори и опит да предотвратиш едно такова нещо си е безхаберие.че е късно за действия вече е ясно,можем само да помогнем с каквото можем