НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 24 Юни 2014, 17:37

То като стана въпрос за захар в две лъжици кетчуп вероятно има повече захар отколкото в две дъвки :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 24 Юни 2014, 18:19

А как са пилешките воденички спрямо режима?
От няколко дни лупам по половин кило варени и ги гарнирам яко с масло.
Въпроса е обаче като се знае качеството на пилешкото месо като цяло дали се отразява и на карантиите?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Юни 2014, 19:17

http://www.bb-team.org/hrani/search?for ... 0%B5%D0%BD

Ето тук са воденичките! Като цяло - протеин, мазнина нъцки. Трябва да компенсираш с нещо и така. Бум беше споменал, че увеличеният прием на протеин може да товари черния дроб повече ако си спомням добре.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 24 Юни 2014, 19:43

аз състава им го знам, за това ги оливам яко с масло
питането ми беше относно полезностите/вредностите от тях, като се има предвид на какво ниво е останалата част от месото на промишлено отглежданите бройлери.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 24 Юни 2014, 20:16

bum_bum написа:То като стана въпрос за захар в две лъжици кетчуп вероятно има повече захар отколкото в две дъвки :mhihi:

Във всички вериги съм гледал, органик кетчуп няма! Нали в него няма захар и става? Ти щом казваш, че има по-подходящ казвай как се казва да си взема от него :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Юни 2014, 20:27

Ето го тоя, дето го има във Фантастико. Там има и Хайнц. В Карфур също има Хайнц или поне в тоя на Цариградско. Захар има във всички кетчупи. Колко точно не съм се интересувал, но не е съвсем малко. Едва ли ще е проблем, че си изял 50 грама кетчуп днес.
ImageUploadedByTapatalk1403630841.593485.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жоро 320и » 24 Юни 2014, 21:01

1403632712002.jpg
Такъв искам и не намирам!
1403632712002.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Юни 2014, 21:43

Тоя, дето си го снимал не съм го виждал и аз тук. Този, който се намира в нашенските магазини е 580 грама в пластмасова бутилка. Надписите са подобни, само че вместо "органик" пише "био" и има нарисувано некво доматче отпред. Виждал съм го и във Фантастико и в Кауфланд и Карфур.

Не съм много голям фен на кетчупа и го ям само с кърначета ама тоя дето ти снимах аз ми харесва повече на вкус.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жоро 320и » 24 Юни 2014, 22:34

Жената го донесе от USA ама свършва. Не е уникален на вкус, но е с малко захар или поне така си мисля 4гр. В тази или в темата за фитнес беше го препоръчал и от тогава го търсим.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Юни 2014, 22:53

Ми виж в тия магазини, дето ти казах. Трябва да го има. Опитай и другия, ако имаш Фантастико наблизо, може да ти хареса повече. Не съм гледал, но в Балев или Карфур може да има и на Рапунцел.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '10 E550

Мнение от DAN40_91 » 25 Юни 2014, 11:50

От седмица и нещо съм на този режим, въглехидрати почти не ям. От време на време по някой плод само. Вече виждам резултати - кантара е около кило надолу. Бях 11% телесни мазнини, след 1-2 седмици ще ги измеря пак и ще видим резултата. Доволен съм от режима, не чувствам да ми липсва нещо. От Милко Георгиев научих доста неща за храненето, които имат желязна логика и са подкрепени с научни изследвания, но за които просто не се бях замислял.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Юни 2014, 12:43

DAN40_91 написа:От седмица и нещо съм на този режим, въглехидрати почти не ям. От време на време по някой плод само. Вече виждам резултати - кантара е около кило надолу. Бях 11% телесни мазнини, след 1-2 седмици ще ги измеря пак и ще видим резултата. Доволен съм от режима, не чувствам да ми липсва нещо. От Милко Георгиев научих доста неща за храненето, които имат желязна логика и са подкрепени с научни изследвания, но за които просто не се бях замислял.

Би ли си споделил дневното меню, щом си сериозен? :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DAN40_91 » 25 Юни 2014, 13:20

Ами, сутрин обикновено ям 3-4 яйца, с малко масло или сирене.
На обяд месо задължително с някакви зеленчуци под формата на малка салатка.
Следобяд си позволявам някой друг плод (без банани вече, преди много ги обичах, но сега съм ги спрял съвсем) - шепа ягоди с кисело мляко, например. Ако съм много гладен и имам възможност - хапвам и месце или лъжица-две сусамов тахан с мед.
Вечер - пак месо със салата или пък омлет.
При мен проблемът, е че съм капризен на тема меса - ям само пил. или свинско филе - т.е. само сухи, без мазнина и трябва да си допълвам към месото - масло/сметана/кашкавал (впрочем, кой мислите е най-подходящият вариант). НЕ ям хляб, сладко, картофи, ориз, жито, царевица, боб и производните. Все още нямам навика да си броя калориите, но пък въведох хранителен лист и така на практика елиминирах случайните междинни хапвания, които са обикновено с някакви боклуци. Сега гледам храненията да ми са на поне 3 часа едно от друго (12 часа делено на 3 -> 4 хранения ми идват добре, въпреки че съм чувал, че 3 хранения на ден били оптимални). Висок съм около 170, тежа около 73 кила, на 23 години. Гледам калориите до към 2500 да ги докарвам (тренирам 2-3 пъти в седмицата - 2 пъти фитнес и 1-2 пъти на лостове), но както казах, все още ми е трудно да си ги смятам. Имате ли някакви препоръки, как по-лесно да си ги следя?
Още един въпрос - в месарницата питах за сланина и ми казаха,че не й е бил сезона сега - чак на есен щели да имат. Знаете ли дали и от къде мога да си намеря сега?
Поздрави! :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 25 Юни 2014, 13:36

DAN40_91 написа: ... масло/сметана/кашкавал (впрочем, кой мислите е най-подходящият вариант).

Още един въпрос - в месарницата питах за сланина и ми казаха,че не й е бил сезона сега - чак на есен щели да имат. Знаете ли дали и от къде мога да си намеря сега?

Аз съм на масло.

Месарници "Лесидрен", някои други също, но е само от изрезки.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DAN40_91 » 25 Юни 2014, 13:46

Благодаря, колега, ще проверя!
Видях, че по-рано сте писали за дъвките. Аз доколкото си спомням, съм чел веднъж етикета на Орбит и видях, че са с аспартам. От тогава спрях да дъвча дъвки. Вярно е, че количеството е незначително, но не бих искал да си вкарвам тази отрова в кръвта. Лично аз съм категорично против изкуствените подсладители (дори от тях съм имал проблеми със стомаха), по-добре е захар, дори и да не е полезна в големи количества, поне е сравнително естествена (макар и рафинирана).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата