Жега около КТБ
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Жега около КТБ
520i написа:Преди малко ходих да си купя баничкаПред клона на ПИБ на бул. Хр. Смирненски има поне 2-300м опашка
![]()
![]()
Явно доста хора се връзват. И понеже преди са горели, сега сами ще се изгорят в стремежа на да изгорят отново. Иронията на живота, предполагам.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
acho.rs написа:DAN40_91 написа:Срещу Цветан Василев се води война, целенасочено и систематично, това мисля че е ясно. Всъщност, по-голямата част депозити (като обем) са концентрирани в ръцете на малко хора/фирми. От КТБ са излезли около 350 млн. лв като депозити последните седмици. Главният проблем не са физическите лица, а големите (в повечето случаи държавни) предприятия, които изтеглиха парите си. Ще видим тези дни, когато одиторите се произнесат, какви са точно щетите, защото в момента никой не знае. Да видим оманците дали ще ударят едно рамо, или ще трябва държавата да се намесва. Паниката е излишна, и за Бога, СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ!!! Толкова са гнусни и манипулативни...
Проблемът обаче според мен е много по-голям и дълбок от това- някой клати яко държавата, има огромни интереси замесени: Южен поток, приказките за оставка на правителството, посещението на американските сенатори, визитата на ББ в САЩ са свързани. Би било наивно да мислим обратното. За съжаление, както винаги, от всичко това губим ние - обикновените данъколпатци!
Аз (за разлика от повечето тук) наблюдавах как парите излизаха от една банка и после как всички се върнаха или по-скоро опитаха, защото им блокираха сметките. Ако не го бяха направили, КОРП щеше да има нулева капиталова адекватност . Постоянно хора питат за условията за депозити в други банки, и дали на 21ви ще могат да си изтеглят парите ... та какво викаше за медиите на пеевски
Ами Пеевските медии съвсем целенасочено подаваха една и съща информация и създаваха умишлено паника, това е от ясно по-ясно. Грозно е обаче, какво се случва - нечии интереси държат подуправителя на БНБ като заложник един вид (видиш ли, по анонимен сигнал), и така извиват ръцете на институцията, изцяло отговорна за банковия надзор - не някакви си ченгета и прокурори, които ще ми разследват кредити на свързани лица и уж неправомерно отпуснати- какво разбират те изобщо и как може това да е в тяхната компетенция?! Нека после прокуратурата да се извинява... А в последните дни става все по-трагично - откъде-накъде ще сменят квесторите?! Нямали били опит... Зачеркват им всичката работа, която са свършили за тези дни, а уж идеята е да възстановят банката възможно по-бързо. Нямам думи просто... Иначе си прав, на 21ви ще стане страшно, понеже направиха така, че хората и на БНБ вече нямат доверие. В каква държава живеем, леле...

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Ей мамицата им
ПИБ ми беше най-удобната банка
Дано да не стане белята, че всичките ми пари са там. 

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
DAN40_91 написа: А какво, по дяволите става с ПИБ, тези дни слушам някакви неща, но нищо конкретно?
Има линккове горе.
Има атака срещу банката, масово разпращани мейли за тегелене на пари. И явно работи.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
пиб - пиб - пиб - пиб - пииииииииииииб
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Народа е много прост и лесно се манипулира. Резултатите са налице 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Някой много сериозно иска да дебалансира и без това разклатената ни държава. Не мога да проумея как хората вярват на тези глупости. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82

Нека теглят хората - така ще си потопят кораба сами, правейки точно това, което се очаква от тях!
Целенасочено престъпно поведение от определени лица, които всички знаем и никой нищо не прави!

Престъпна държава, престъпно управление и много заблудени и наплашени хора!
Ако искате да отворим залози срещу коя банка ще е следващата атака! Жокер - проверете собствениците!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
skipper написа:Ей мамицата им![]()
ПИБ ми беше най-удобната банка
Дано да не стане белята, че всичките ми пари са там.
И аз съм така, удобна ми е, защото имам съвсем наблизо клон, който работи и в събота. Каква "беля" да стане, Колега? Спряха плащанията - никой нищо не може да изтегли за момента. След седмица -две истерията ще отмине и работата ще тръгне нормално. Дано само злонамерените и продажни копелета си получат заслуженото. Не за друго, а защото стресират хората и ще ни развалят лятната почивка...
Excellent! Steven is my name!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bexim написа::censored:
Нека теглят хората - така ще си потопят кораба сами, правейки точно това, което се очаква от тях!
Целенасочено престъпно поведение от определени лица, които всички знаем и никой нищо не прави!![]()
Престъпна държава, престъпно управление и много заблудени и наплашени хора!
Ако искате да отворим залози срещу коя банка ще е следващата атака! Жокер - проверете собствениците!
+1, тръгне ли тая схема с тегленето, ще се получи ефекта от 1996-97-ма (финансово и икономически погледнато).
А иначе както винаги - Cash is king!

- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Добре че не задължиха всички заплати да минават през карта, както имаше идея преди 2 - 3 години, ако всички заплати бяха през банка, не ми се мисли пък какъв цирк, 10 пъти по - голям от сегашния.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кви са тия вестници дето вместо мухи убиват банки ? Преди 3-4 години фалита на повечето банки си беше съвсем истински .Незнам как държавата успя да запуши дупката , но сега коментират че БНБ е наляла тогава повече от 1млрд лева в различни банки .Колко хора съкратиха и колко десетки офиси затвориха тогава само потърпевшите си знаят .Стотици милиони инвестирани в сгради заминаха по дяволите ,имаше от новите работили само по 5-6 месеца ги затвориха и разсипаха за нищо .Още преди 5-6 дена моето подозрение бе че това е удар срещу самата държава ,като през дестабилизиране на финансовата система се цели да се предизвика хаос в страната.Днеска великите ни политици вече умуват дали данс да разследва ?! Нека изчакат месец два може от само себе си да се оправят нещата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аз не мога да си намеря място как една корумпирана малоумна 33 годишна свиня може да разиграва цяла държава
Къде са тия институции, къде е тая прокуратура въобще къде е тая н*срана държава бе мамка му и прасе!!! И тоя прост народ какво си мисли, че ще направи като се изреди за един ден да си изтегли паричките?! Ще си ги сложи в тях по таваните и дюшеците ли?! Получили емейл със слух.....абе аз имам 20 емейла как на един не съм получил нещо такова бе.....малоумни прости хора....колко му е да наема по 50 човека да се наредят на всеки клон на банката и да симулират паника и другите овце като видят и се юрнат.....ама от друга страна хората не могат да се винят, прасето е за клане, че се прави на император....

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Зад Делянчо стои Доганчо , вчера Пенгезов открито заяви че връзката е Доган Пеевски Цацаров .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !