Жега около КТБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Re: Жега около КТБ

Мнение от _galio_ » 27 Юни 2014, 12:25

520i написа:Преди малко ходих да си купя баничка :mhihi: Пред клона на ПИБ на бул. Хр. Смирненски има поне 2-300м опашка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Явно доста хора се връзват. И понеже преди са горели, сега сами ще се изгорят в стремежа на да изгорят отново. Иронията на живота, предполагам.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '10 E550

Мнение от DAN40_91 » 27 Юни 2014, 12:51

acho.rs написа:
DAN40_91 написа:Срещу Цветан Василев се води война, целенасочено и систематично, това мисля че е ясно. Всъщност, по-голямата част депозити (като обем) са концентрирани в ръцете на малко хора/фирми. От КТБ са излезли около 350 млн. лв като депозити последните седмици. Главният проблем не са физическите лица, а големите (в повечето случаи държавни) предприятия, които изтеглиха парите си. Ще видим тези дни, когато одиторите се произнесат, какви са точно щетите, защото в момента никой не знае. Да видим оманците дали ще ударят едно рамо, или ще трябва държавата да се намесва. Паниката е излишна, и за Бога, СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ!!! Толкова са гнусни и манипулативни...
Проблемът обаче според мен е много по-голям и дълбок от това- някой клати яко държавата, има огромни интереси замесени: Южен поток, приказките за оставка на правителството, посещението на американските сенатори, визитата на ББ в САЩ са свързани. Би било наивно да мислим обратното. За съжаление, както винаги, от всичко това губим ние - обикновените данъколпатци! :bang:

Аз (за разлика от повечето тук) наблюдавах как парите излизаха от една банка и после как всички се върнаха или по-скоро опитаха, защото им блокираха сметките. Ако не го бяха направили, КОРП щеше да има нулева капиталова адекватност . Постоянно хора питат за условията за депозити в други банки, и дали на 21ви ще могат да си изтеглят парите ... та какво викаше за медиите на пеевски :winky:

Ами Пеевските медии съвсем целенасочено подаваха една и съща информация и създаваха умишлено паника, това е от ясно по-ясно. Грозно е обаче, какво се случва - нечии интереси държат подуправителя на БНБ като заложник един вид (видиш ли, по анонимен сигнал), и така извиват ръцете на институцията, изцяло отговорна за банковия надзор - не някакви си ченгета и прокурори, които ще ми разследват кредити на свързани лица и уж неправомерно отпуснати- какво разбират те изобщо и как може това да е в тяхната компетенция?! Нека после прокуратурата да се извинява... А в последните дни става все по-трагично - откъде-накъде ще сменят квесторите?! Нямали били опит... Зачеркват им всичката работа, която са свършили за тези дни, а уж идеята е да възстановят банката възможно по-бързо. Нямам думи просто... Иначе си прав, на 21ви ще стане страшно, понеже направиха така, че хората и на БНБ вече нямат доверие. В каква държава живеем, леле... :banghead: А какво, по дяволите става с ПИБ, тези дни слушам някакви неща, но нищо конкретно?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 27 Юни 2014, 12:54

Ей мамицата им :ranting: :ranting: ПИБ ми беше най-удобната банка :banghead: Дано да не стане белята, че всичките ми пари са там. :censored:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 27 Юни 2014, 12:57

DAN40_91 написа: А какво, по дяволите става с ПИБ, тези дни слушам някакви неща, но нищо конкретно?

Има линккове горе.

Има атака срещу банката, масово разпращани мейли за тегелене на пари. И явно работи.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Юни 2014, 13:00

пиб - пиб - пиб - пиб - пииииииииииииб
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Юни 2014, 13:07

Народа е много прост и лесно се манипулира. Резултатите са налице :banghead:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Юни 2014, 13:12

Някой много сериозно иска да дебалансира и без това разклатената ни държава. Не мога да проумея как хората вярват на тези глупости. :kuku:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 27 Юни 2014, 13:13

:censored:
Нека теглят хората - така ще си потопят кораба сами, правейки точно това, което се очаква от тях!
Целенасочено престъпно поведение от определени лица, които всички знаем и никой нищо не прави! :ranting:
Престъпна държава, престъпно управление и много заблудени и наплашени хора!

Ако искате да отворим залози срещу коя банка ще е следващата атака! Жокер - проверете собствениците!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 27 Юни 2014, 13:19

skipper написа:Ей мамицата им :ranting: :ranting: ПИБ ми беше най-удобната банка :banghead: Дано да не стане белята, че всичките ми пари са там. :censored:

И аз съм така, удобна ми е, защото имам съвсем наблизо клон, който работи и в събота. Каква "беля" да стане, Колега? Спряха плащанията - никой нищо не може да изтегли за момента. След седмица -две истерията ще отмине и работата ще тръгне нормално. Дано само злонамерените и продажни копелета си получат заслуженото. Не за друго, а защото стресират хората и ще ни развалят лятната почивка...
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Юни 2014, 13:23

Bexim написа::censored:
Нека теглят хората - така ще си потопят кораба сами, правейки точно това, което се очаква от тях!
Целенасочено престъпно поведение от определени лица, които всички знаем и никой нищо не прави! :ranting:
Престъпна държава, престъпно управление и много заблудени и наплашени хора!

Ако искате да отворим залози срещу коя банка ще е следващата атака! Жокер - проверете собствениците!

+1, тръгне ли тая схема с тегленето, ще се получи ефекта от 1996-97-ма (финансово и икономически погледнато).
А иначе както винаги - Cash is king! :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: samolet
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от stefan8898 » 27 Юни 2014, 13:26

Добре че не задължиха всички заплати да минават през карта, както имаше идея преди 2 - 3 години, ако всички заплати бяха през банка, не ми се мисли пък какъв цирк, 10 пъти по - голям от сегашния.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Юни 2014, 13:28

Кви са тия вестници дето вместо мухи убиват банки ? Преди 3-4 години фалита на повечето банки си беше съвсем истински .Незнам как държавата успя да запуши дупката , но сега коментират че БНБ е наляла тогава повече от 1млрд лева в различни банки .Колко хора съкратиха и колко десетки офиси затвориха тогава само потърпевшите си знаят .Стотици милиони инвестирани в сгради заминаха по дяволите ,имаше от новите работили само по 5-6 месеца ги затвориха и разсипаха за нищо .Още преди 5-6 дена моето подозрение бе че това е удар срещу самата държава ,като през дестабилизиране на финансовата система се цели да се предизвика хаос в страната.Днеска великите ни политици вече умуват дали данс да разследва ?! Нека изчакат месец два може от само себе си да се оправят нещата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Юни 2014, 13:30

Аз не мога да си намеря място как една корумпирана малоумна 33 годишна свиня може да разиграва цяла държава :kuku: Къде са тия институции, къде е тая прокуратура въобще къде е тая н*срана държава бе мамка му и прасе!!! И тоя прост народ какво си мисли, че ще направи като се изреди за един ден да си изтегли паричките?! Ще си ги сложи в тях по таваните и дюшеците ли?! Получили емейл със слух.....абе аз имам 20 емейла как на един не съм получил нещо такова бе.....малоумни прости хора....колко му е да наема по 50 човека да се наредят на всеки клон на банката и да симулират паника и другите овце като видят и се юрнат.....ама от друга страна хората не могат да се винят, прасето е за клане, че се прави на император....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Юни 2014, 13:35

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Юни 2014, 13:35

Зад Делянчо стои Доганчо , вчера Пенгезов открито заяви че връзката е Доган Пеевски Цацаров .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата