ВMW се вряза в рейс с 40 пътници и го подпали
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
tsurata написа:тез рейсажии са големи тапаци ,мислят си че са безсмъртни и че всеки трябва да им праи път
дам аз редовно като ги задминавам извън града примигвам с фаровете щото тия рейсове ги карат ебати пияниците понякога,
даже се сещам за по брутален случаи незнам дали сте ги виждали тия големите платформи влекачи които пренасят багери по 60-70тона и танкове.12 цилиндъра и двигателя се чува в съседния квартал като се движат доста внушително МПС та един пич го кара тва отдавна и спират го полицаите и единия му вика:"Абе ти си пиян бе"А шофиора отговаря:"Е ти трезвен можеш ли да го караш това чудо"

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
така стана по пътищата ,4е без да си виновен ще те премажат
доста 4есто ми се слу4ва карам си аз и на прав пат некои тир или автобус да трагва да изпреварва в насрещното и понеже неможе/неиска да прецени дистанцията правилно или влизам в банкета или спирам на платното ... но нали по-големия е по - силен какво може да направи 4овек ... затова сам доволен и за новите закони за движение та дано да намалеят простащината и наглостта и неза4итането на законите за движение по пътищата ...
доста 4есто ми се слу4ва карам си аз и на прав пат некои тир или автобус да трагва да изпреварва в насрещното и понеже неможе/неиска да прецени дистанцията правилно или влизам в банкета или спирам на платното ... но нали по-големия е по - силен какво може да направи 4овек ... затова сам доволен и за новите закони за движение та дано да намалеят простащината и наглостта и неза4итането на законите за движение по пътищата ...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
GIORCETO написа:tsurata написа:тез рейсажии са големи тапаци ,мислят си че са безсмъртни и че всеки трябва да им праи път
Ти си много зле бе пич!!! Мислиш ли че тоя дето е возол 40 човека и отговаря за живота им е голям тъпак.. или тоя с БМВ то който се мисли за безмъртен по пътищата и всички тряя да спират като пусне ляв мигач?
Гьорцеееееее, тъпаци са брат ми! Особено ти я от Дупница. Ще ти разкажа два примера, а ти си прави изводи. Прибирам се от морето на разклона за Сливен един двуетажен МАН реши, че ще се включи от Сливен за Бургас без да спре на стопа. Резултат - 5 коли се изправихме на средния педал. Аз бях първа кола, Опел Омега на фарове и халогенки, не съм карал с повече от 110 защото имах качени и 3 байка отзад. Когато всички надухме клаксоните тупия рейсаджия ни показа "проста конфигурация от три пръста с пробладаващ среден" и си замина все едно нищо не е направил. Другия случай- пътувам за Варна с децата(женя ми я няма да ме дразни). След Антоново(има едни завои с 3 ленти) настигам автобус на Груп, пускам мигач от далече и започвам да изпреварвам. Автобусът се движи с 120(за справка макь може с 90.) и изведнъж решава да изпревари едни цигани с жигула. Това хубаво ама насреща идват други коли. Е, успях да се размина със смъртта

Жалко само за момчето, нашите прикзки няма да го върнат.

А тъпите жърналя пак манипулират обществеността. Идиоти такива, правилно е да се напише:"Автобус с 40 пътника се вряза в БМВ." Стига сте ни градили кофти имидж.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Бате работя от 6 година само с шофьори.. и съм сигурен че по-добре знам дали са тъпаци или не...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Колега,те деиствията им сами по себе си говорят зя тях.Както каза някои от колегите по горе едва ли има някои които често да пътува и да няма подобни случки,вярно че всеки е изнервен и бърза за някаде но няма да мрем зарати тия каруцари..
Вчера един такав камикадзе с тролеи пречини верижна катастрофа след като невидял испреварващата го кола и решил да се престрои в другата лента при което претиска на бурдюра една кола след което идващата отзад се врязва в предната.....и оправданието на малоумника било че ПРОСТО НЕ ГИ БИЛ ВИДЯЛ!!!!!!!

Вчера един такав камикадзе с тролеи пречини верижна катастрофа след като невидял испреварващата го кола и решил да се престрои в другата лента при което претиска на бурдюра една кола след което идващата отзад се врязва в предната.....и оправданието на малоумника било че ПРОСТО НЕ ГИ БИЛ ВИДЯЛ!!!!!!!
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
GIORCETO написа:Бате работя от 6 година само с шофьори.. и съм сигурен че по-добре знам дали са тъпаци или не...
Бате, повярвай ми, и аз има взимане-даване с шофери, и аз ги знам що за идиоти са. А Албена ако вземе да ти разказва ще осъмнете.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Жалко за човека- това по нашите пътища стана безумие, защото всеки е мъж, бърза или просто не знае къде са го пуснали и върти геврека където види- аман до кога ще сме на война по пътя.
А ни бих слагал шоферите на големи машини под общия знаменател на идиоти, причиняващи жестоки случки, но все пак се сещм поне за две пресни случки, в които ме нахакват такива шофери. най-фрапиращият беше когато карайки със 130 с една астра 02год. със 130 в еднопосочно движение, когато езвиднъж един с двуосно ремарке решава, че докато аз изпреварвам ще изпревари и той- следва рипане на педаля. другият умник пък беше с циментовоз на белоизворски цичент и пердашеше като ненормален с към 100 кат изпреваршае и засичаше яко останалите на пътя- аби ма го всякакви вече.
А ни бих слагал шоферите на големи машини под общия знаменател на идиоти, причиняващи жестоки случки, но все пак се сещм поне за две пресни случки, в които ме нахакват такива шофери. най-фрапиращият беше когато карайки със 130 с една астра 02год. със 130 в еднопосочно движение, когато езвиднъж един с двуосно ремарке решава, че докато аз изпреварвам ще изпревари и той- следва рипане на педаля. другият умник пък беше с циментовоз на белоизворски цичент и пердашеше като ненормален с към 100 кат изпреваршае и засичаше яко останалите на пътя- аби ма го всякакви вече.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
пичове, за рейсаджиите не знам тъпаци ли са или не обаче имам една случка от миналата година ,която ми обяснява много неща ...
цариградско посока орлов мост точно на моста на феята
карам пасат 2ка в най лява лента с около 100/110 на мокро някъде зимата беше преди нова година
там някуде има една спирка от която спрелия автобус реши да направи обратен
(на цариградско)
и го направи ..........
в тоя момент не знам какъв трябва да е човек за да не се стънтне
аз набих спирачките и въпреки че прекрасно знам че като ги изцепиш така че да се влачат гумите нищо не праиш-само ги слушах как правят кшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
доста дълго време ...........
рейса вече беше напреки на 3те ленти и най вече в лявата (мойта)
със пълен ляв(което ме спаси) спря и ме гледаше (мноооооого дълго време)
най накрая се изтрясках точно в гумата му ,но почти бях спрял зад мене как се оправи некъв пичага така и не разбрах,а шофера на рейса ме напсува даде назад и си продължи надолу към орлов мост
пътниците обаче нещо направиха калабалък и малко по надолу го спряха
на орлов мост мернах неква патрулка и с риск да ме згазят изтърчах да им обяснявам кой къде какво защо и заминаха да се разправят
мене обаче ме беше треснал адреналина и не утидох щото си представях некви злостни сцени между мен и шофера на рейса
на пасатката нищо и нямаше така че поживо по здраво теглих си го на к***...........
лошото е че някои не се разминават само с тва
и както някъде вече бях писал всичко изглежда много далечно докато не се окажеш ТИ в колата дето е изгоряла....................
цариградско посока орлов мост точно на моста на феята
карам пасат 2ка в най лява лента с около 100/110 на мокро някъде зимата беше преди нова година
там някуде има една спирка от която спрелия автобус реши да направи обратен

и го направи ..........
в тоя момент не знам какъв трябва да е човек за да не се стънтне
аз набих спирачките и въпреки че прекрасно знам че като ги изцепиш така че да се влачат гумите нищо не праиш-само ги слушах как правят кшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
доста дълго време ...........
рейса вече беше напреки на 3те ленти и най вече в лявата (мойта)
със пълен ляв(което ме спаси) спря и ме гледаше (мноооооого дълго време)
най накрая се изтрясках точно в гумата му ,но почти бях спрял зад мене как се оправи некъв пичага така и не разбрах,а шофера на рейса ме напсува даде назад и си продължи надолу към орлов мост
пътниците обаче нещо направиха калабалък и малко по надолу го спряха
на орлов мост мернах неква патрулка и с риск да ме згазят изтърчах да им обяснявам кой къде какво защо и заминаха да се разправят
мене обаче ме беше треснал адреналина и не утидох щото си представях некви злостни сцени между мен и шофера на рейса
на пасатката нищо и нямаше така че поживо по здраво теглих си го на к***...........
лошото е че някои не се разминават само с тва
и както някъде вече бях писал всичко изглежда много далечно докато не се окажеш ТИ в колата дето е изгоряла....................
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2