Една петиция засягаща всички българи
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Една петиция засягаща всички българи
Здравейте колеги, извинявам се ако темата е в разрез с правилата на форума, ако трябва я изтрийте, но аз като българин който се опитва да живее честно подкрепям с две ръце иниациативата и я пускам и на вас да прочетете и ако решите да вземете отношение. Смятам, че тази петиция засяга всички в частност и в масовост и мисля, че трябва да се проявим като единен народ. Не искам да насаждам нито етнически напрежения, нито да политизирам нещо, не съм създател на документа,просто прочетох петицията и реших да я пусна и тук, защото съм сигурен, че всеки мисли това което пише там, но всеки си мълчи и кучетата лаят, кервана си върви. Нека направим нещо като народ...
http://www.peticiq.com/88970
http://www.peticiq.com/88970
the project is ready....

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Една петиция засягаща всички българи

+ по-високи детски добавки до 3 деца, за родители, които са платили поне един лев на тая държава. От третото нагоре без добавки.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Lenco написа::yes:
+ по-високи детски добавки до 3 деца, за родители, които са платили поне един лев на тая държава. От третото нагоре без добавки.
Даже трябва да е от 2рото ако не и първото. Също и да резнат социалните помощи за всеки дето е трудоспособен, айде стига сме ги хранили тия мангусти.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
"С тази петиция искаме от Народното Събрание да бъдат направени промени в Закона за семейните помощи за деца.."
Не съм чул досега народа да е поискал нещо от тия крадци и то да се е случило !!!
Не съм чул досега народа да е поискал нещо от тия крадци и то да се е случило !!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Твърдо "ЗА" на 100 %!!!
Само че ще Ви разкажа едни практики, с които се сблъсквам пряко. Родила една мръсна циганка от едно пловдивско село на 13-годишна възраст. Усетила се, че й е трудно да си гледа бебето и отишла наглата да подаде молба до отдел "Закрила на детето" към Дирекция "Социално подпомагане" на територията на общината, на която се намира селото, да й помогнат, понеже тя (родилата) била дете!!!
И гениите от ОЗД я изпратили да ползва социални услуги за повишаване на родителския капацитет. На никого не му хрумнало, че това, което е направила девойката и заплодилият я мангал е престъпление от общ характер според българския Наказателен кодекс, т.е. преследва се от органите на досъдебното разследване, респ. никой не е сезирал прокуратурата.
Но тук идва и по-големият парадокс. :shock: :shock: До преди известно време прокуратурата се оправдаваше с това, че това им било традиция на джагалите. :shock: А аз наивният си мислех, че законите в една държава важат за всички, без значение към кой етнос принадлежат. Често съм си мислел да кажа, че съм от някакъв нов етнос, който не зачита законите и се ръководи само от вътрешните си убеждения. Ама като не съм черен и миризлив едва ли ще ми мине номера.
Нещата там се пооправиха и сега, когато ги сезират или сами намерят достатъчно данни и доказателства образуват досъдебни производства, но.....
Съдът масово постановява глоби или условни присъди. Нямало пари за такива дреболии да се пълнели затворите и да сме ги издържали ние.
Та изводът е, че закони има в лицето на Наказателния кодекс. Но няма кой да ги прилага, защото гнидите се използват на всички избори от кой ли не за електорат и партията, която дръзне да направи измененията в Закона, предлагани в петицията, ще ги загуби като гласове на следващите избори. А нашите партии това най-много ги интересува, а не как да управляват, за да подобрят нещата в която и да е насока.
Вярно е, че когато се касае за разходване на публични финанси, нещата могат да бъдат контролирани и не биха се изродили, както в примера по-горе, но просто едва ли някой някога ще допусне такава промяна.
А само нека си представим, ако се приеме предлаганото изменение колко средства ще се пестят, които ще могат да се използват за далеч по-наложителни неща. А колко ще намалеят паразитите и това как положително ще се отрази на цялото общество е съвсем отделен въпрос.
Но, колеги, погледнете си личните карти! Там пише BG, което след не много време ще се промени в ЦГ, колкото и тъжно да е това.
Само че ще Ви разкажа едни практики, с които се сблъсквам пряко. Родила една мръсна циганка от едно пловдивско село на 13-годишна възраст. Усетила се, че й е трудно да си гледа бебето и отишла наглата да подаде молба до отдел "Закрила на детето" към Дирекция "Социално подпомагане" на територията на общината, на която се намира селото, да й помогнат, понеже тя (родилата) била дете!!!
И гениите от ОЗД я изпратили да ползва социални услуги за повишаване на родителския капацитет. На никого не му хрумнало, че това, което е направила девойката и заплодилият я мангал е престъпление от общ характер според българския Наказателен кодекс, т.е. преследва се от органите на досъдебното разследване, респ. никой не е сезирал прокуратурата.
Но тук идва и по-големият парадокс. :shock: :shock: До преди известно време прокуратурата се оправдаваше с това, че това им било традиция на джагалите. :shock: А аз наивният си мислех, че законите в една държава важат за всички, без значение към кой етнос принадлежат. Често съм си мислел да кажа, че съм от някакъв нов етнос, който не зачита законите и се ръководи само от вътрешните си убеждения. Ама като не съм черен и миризлив едва ли ще ми мине номера.
Нещата там се пооправиха и сега, когато ги сезират или сами намерят достатъчно данни и доказателства образуват досъдебни производства, но.....
Съдът масово постановява глоби или условни присъди. Нямало пари за такива дреболии да се пълнели затворите и да сме ги издържали ние.
Та изводът е, че закони има в лицето на Наказателния кодекс. Но няма кой да ги прилага, защото гнидите се използват на всички избори от кой ли не за електорат и партията, която дръзне да направи измененията в Закона, предлагани в петицията, ще ги загуби като гласове на следващите избори. А нашите партии това най-много ги интересува, а не как да управляват, за да подобрят нещата в която и да е насока.
Вярно е, че когато се касае за разходване на публични финанси, нещата могат да бъдат контролирани и не биха се изродили, както в примера по-горе, но просто едва ли някой някога ще допусне такава промяна.
А само нека си представим, ако се приеме предлаганото изменение колко средства ще се пестят, които ще могат да се използват за далеч по-наложителни неща. А колко ще намалеят паразитите и това как положително ще се отрази на цялото общество е съвсем отделен въпрос.
Но, колеги, погледнете си личните карти! Там пише BG, което след не много време ще се промени в ЦГ, колкото и тъжно да е това.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
,,Записването на възрастов праг от 18 години за получаването на помощи при бременност и за отглеждане на деца ще елиминира или драстично ще намали детската раждаемост до 18-годишна възраст, поради липсата на икономически и финансов мотив за раждане преди тази възраст.,,
Аз имам при мен няколко работници от ,,братята,,утре ще им покажа тази част и те от другият ден ще спрат да правят на мангалките деца .
Този проблем с децата раждат деца не се решава по този начин ,иска се контрол кой прави секс с непълнолетна да лежи и това да стане практика.
Иначе тази петиция си върви на Атакистите за пред изборните им бъртвежи.
Аз имам при мен няколко работници от ,,братята,,утре ще им покажа тази част и те от другият ден ще спрат да правят на мангалките деца .

Този проблем с децата раждат деца не се решава по този начин ,иска се контрол кой прави секс с непълнолетна да лежи и това да стане практика.
Иначе тази петиция си върви на Атакистите за пред изборните им бъртвежи.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Аз съм за ! Подписах.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз съм за всичко което ще вкара циганите в пътя ,да живеят и работят като нормални хора .Но това специално няма да има никакъв ефект .Тия дето забременяват на 15 години изобщо не знаят че има закон който забранява секса с непълнолетни та камо ли да знае тия подробности за възрастови прагови за помощи и тъй нататък. И да не се дават помощи тия пак ще продължат да правят деца ,да се женят по между си на 12 ,14, 15 години каквито са им етническите традиции.
Най сигурния начин това да се прекрати , е да се разбият с булдозерите циганските гета и от там нататък да не се допуска струпването им в компактни маси .Докато има гета няма как да се интегрират в обществото .В гетата има доста мангал които никога през живота си не са излизали от гетото ! Живеят и се множат по техните си племенни закони така че такива ограничения създават само едно фалшиво спокойствие в обществото че нещо се прави по проблема .
Най сигурния начин това да се прекрати , е да се разбият с булдозерите циганските гета и от там нататък да не се допуска струпването им в компактни маси .Докато има гета няма как да се интегрират в обществото .В гетата има доста мангал които никога през живота си не са излизали от гетото ! Живеят и се множат по техните си племенни закони така че такива ограничения създават само едно фалшиво спокойствие в обществото че нещо се прави по проблема .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Училище,,, Училище му е ,,майката,,,никакво друго решение няма това с циганите.Това не е компактно население,това е един етнос от много различни по вероизповедание и говор хора.Това цигани е общо наименование тези хора са пет/шест много различни по традиции и манталитет хора.Аз имам преки наблюдения върху 2/3 поколения вече цигани и ,,калайджии,, и ,,миллет,, тук от десетина години нещата лека по лека се нареждат понеже 100% от най младото поколение при един от тези разновидности вече ходи на училище и се учи и по възрастните са работливи.Домовете са им чисти в самите махали няма такива мизерии,докато при другите при ,,миллет,, нещата не вървят добре на тези децата им са по улиците училищата ги водят фиктивно на училище понеже без тях пък ще затворят самите училища. Работоспособните от тези са мързеливи ,тарикати,нагли повишената престъпност е именно при тези.Нещата са много сложни и не могат така бързо да се оправят,интеграция му е майката и помощи максимум 3 месеца и след това квалификационни курсове и да се вземат парите от циганските фондациии защото те само прибират пари и малък кръг стават много богати и реално не се работи за интеграцията на техните си хора.Според изследване на Световната банка България няма никакво бъдеще ако не образова и вкара тези млади хора да работят и да внасят осигуровки .Това е нашето бъдеще и трябва някои хора да го разберат да накарат най младите да ходят на даскало а не да се възпитават на улицата в махалата.Колкото и да ми е гадно но аз съм на 100% сигурен че ако на циганите не се обърне внимание тук след 50г ще бъде 1000 пъти по трагично отколкото е сега.За това циганите са проблем и ние не можем да го премахнем за това трябва да му намерим решение и не само ДПС ами и другите партии трябва да влезнат в махалите и да търсят решение а не само гласоподаватели.Лек ден ви желая
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Никой никога няма да предприеме нещо срещу циганите. Това означава после поне два поредни пъти да губи изборите.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Споко ,на бай мангау му харесва в България и без да ходи на училище.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
През соца го бяха измислили- Главно Управление на Строителни Войски- ГУСВ. Там ги вкарваха, научаваха ги на занаят и работа. Даваха им и образование и те строяха за България. После ГУСВ се унищожи УМИШЛЕНО,защо ли? И ето ви последствията с този етнос!
Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
12 мнения
• Страница 1 от 1