Изправяне на леки вдлъбнатинки
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Изправяне на леки вдлъбнатинки
Та накратко: вчера някакъв беше идиот ми е ударил колата в калника и вратата и е избягал. Не е сериозно, а само са се образували леки вдлъбнатинки, но аз съм си такъв, че не мога да трая нещо по колата ми да не в ред. Обиколих днес из Плевен дали някъде има от онези вакуум машини, които изправят леките вдлъбнатинки, но се оказа че тук не съществуват. На бояджия не мога да я оставя, защото ще трябва да чакам 1 ден, а колата се ползва постоянно. Някой ползвал ли е това нещо http://superdeal.bg/offers/CAR-KIT--POP ... -leva.html и дали работи ?
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- m.lesurashki
- Потребител
-
- Кара: e60 - 530xd
- Мечтае да кара: M6 G-Power
Re: Изправяне на леки вдлъбнатинки
Незнам дали работи това чудо , но ако си решил да поръчаш бих взел и аз 1 такъв инструмент.
langadunga
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
m.lesurashki написа:Незнам дали работи това чудо , но ако си решил да поръчаш бих взел и аз 1 такъв инструмент.
В Продавалника ( ОЛХ ) видях, че има няколко и то по 20тина лева http://olx.bg/avtomobili-i-avtochasti-c360?q=dent , но се чудя дали вършат работа
Oo (|||)(|||) oO
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Един познат преди време се опитваше да оправи по-вдлъбнато... и не се получава много много. По-скоро по-сериозните стават по-леко вдлъбнати. А го има и момента, че ако не се лъжа колата беше Фиат
Баварците имат по-яки ламарини, каквото и да си говорим
Ако изкаш да не личи чак толкова, докато намериш пари... може би става. Но ако искаш перфектност... абсурд 
Ако изкаш да не личи чак толкова, докато намериш пари... може би става. Но ако искаш перфектност... абсурд - skipper
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Един познат преди време се опитваше да оправи по-вдлъбнато... и не се получава много много. По-скоро по-сериозните стават по-леко вдлъбнати. А го има и момента, че ако не се лъжа колата беше ФиатБаварците имат по-яки ламарини, каквото и да си говорим
Ако изкаш да не личи чак толкова, докато намериш пари... може би става. Но ако искаш перфектност... абсурд
Alfa е
п.п. Сега пробвах с тая джаджа, но не ми свърши работа вдлъбнатинките са малки като тази http://www.youtube.com/watch?v=muy8Y3wMkP0 3 бройки от юмрук

п.п.2 Чак пък по-яки
Последна промяна skipper на 20 Май 2014, 18:15, променена общо 2 пъти
Oo (|||)(|||) oO
Колега ако се интересуваш мога да ти пратя телефон на един човек, който на мен ми изправи почти до перфектност и ако не знаеш, че там е имало такова нещо няма и да разбереш. Ако си от Плевен обаче ще ти се наложи да пропътуваш 80км в посока..ако се интересуваш пиши на ЛС
На мен ми го оправи без пари понеже я бях оставил за пребоядисване на други детайли и не ми го сметна в сумата..та ще трябва да се разбереш с него и предполагам, че няма да отнеме повече от 1 час, а през това време да пиеш едно кафе
На мен ми го оправи без пари понеже я бях оставил за пребоядисване на други детайли и не ми го сметна в сумата..та ще трябва да се разбереш с него и предполагам, че няма да отнеме повече от 1 час, а през това време да пиеш едно кафе
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Колега ако се интересуваш мога да ти пратя телефон на един човек, който на мен ми изправи почти до перфектност и ако не знаеш, че там е имало такова нещо няма и да разбереш. Ако си от Плевен обаче ще ти се наложи да пропътуваш 80км в посока..ако се интересуваш пиши на ЛС
Дам от Плевен съм. Ако е към Ловеч/Троян прати ЛС, че често пътувам натам по работа.
Oo (|||)(|||) oO
- emppu
- Потребител
-
- Кара: Е39
- Детайли за колата: мнооого стегната :)
Такова нещо като вакум машина няма.Има обратен чук с вакум но се използва много рядко , а и е само за големи и плоски вдлъбнатини.Това за което питаш се казва Paintless dent repair (PDR). Със сигурност има във Пловдив, София и Варна.Може и другаде да има , но поне аз не знам.С тези приспособления от 20 лв. почти нищо не можеш да направиш , или поне не и като хората.Вдлъбнатината се избутва отвътре със специални куки или се издърпва отвън с специално лепило и инструменти.С две думи не е толкова просто колкото изглежда.Информация в нета има много
.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
skipper написа: Някой ползвал ли е това нещо http://superdeal.bg/offers/CAR-KIT--POP ... -leva.html и дали работи ?
Като видиш няколко клипа в тубата и ще ти стане ясно, че е поредната простотия тип "WS Teleshop"
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Малко да ъпна темата
Няколко дена не си бях карал колата и след като я позагледах видях, че по цялата пасажерска страна има леки вдлъбантини. Аз си го обяснявам лично, че е от камъни... Понеже я държа паркирана на поляна пред блока и може някой джигит да се е правил на дрифтър и да я е замерил с порция камъни. Най-странното е, че нямат следи от нараняване по лака.
и наистина са доста леки, но като се загледаш в линията на колата се виждат и това дразни. Има ли някакво решение за тези работи, освен кит и пребоядисване? Там някакви спрейчета за замръзяване и преди това нагорещяване, тези глупости от олх-а за 15лв със силикона или нещо друго? Намирам се във Варна и ако има читав майстор който ще се справи добре с 5-6 такива проблемни места също ме устройва.
и наистина са доста леки, но като се загледаш в линията на колата се виждат и това дразни. Има ли някакво решение за тези работи, освен кит и пребоядисване? Там някакви спрейчета за замръзяване и преди това нагорещяване, тези глупости от олх-а за 15лв със силикона или нещо друго? Намирам се във Варна и ако има читав майстор който ще се справи добре с 5-6 такива проблемни места също ме устройва.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
Стигнахме до извода, че тези моите май се дължат на лапешки игри включващи балон, гърло на бутилка и зелени джанки... и разбира се колата ми за щит.
Продължавам да търся майстор във Варна, който може да ги издърпа обратно.
Продължавам да търся майстор във Варна, който може да ги издърпа обратно.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Във Пловдив момчето,което се занимава с (PDR) е много "ояден".Масово отказва коли,защото много трудно било и много работа....абе въобще много подробен в обясненията си,чак досаден......Относно колко е добър в работата си,ще ви пиша ако приеме да я свърши....
lancerpor написа:Стигнахме до извода, че тези моите май се дължат на лапешки игри включващи балон, гърло на бутилка и зелени джанки... и разбира се колата ми за щит.Продължавам да търся майстор във Варна, който може да ги издърпа обратно.
Не колега, не е нито от камъни, нито от деца. Това се получава, когато жена спре до теб и си избумка вратата, заедно с ръба на предпазната лайсна право в твоята кола. Даже може да не се случило въобще пред блока ти, ами като си спрял в някой мол или по-голям паркинг. Чак като измиеш колата тогава го виждаш.
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
Не съм съгласен... Имам и следи от врати по колата но са с различна форма и в повечето случай има малко количество боя по моята кола. Тези работи ги нямаше преди да си оставя колата пред блока, на широката поляна за 3-4 дена. Единственото ми каране след това беше извънградско и след като се прибрах и я измих ги видях. А и местата са супер странни... няма как да е от врата на кола и то на 5-6 различни по височина места. Както и да е, причината вече не е толкова важна. Важно е както следва за отстраняването им, естествено без да е нужно пребоядисването на 3 детайла.

14 мнения
• Страница 1 от 1