Градушка - Този път беше силно
Модератор: Общи модератори
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Градушка - Този път беше силно
Разбира се че няма да си личи, хората от 2-3 коли една правят и после ни я продаватsurfboard написа:Ако майсторът е добър, възможно ли е да се заличат всичките следи и да не се познае, че колата е преживяла градушка?

- rhase
- младши ентусиаст
-
При мен е леща. Стъкла няма счупени Но пък ламарините са брак всички (според моите разбирания)
Красна Поляна

Красна Поляна

Последна промяна rhase на 08 Юли 2014, 19:15, променена общо 1 път
от 7 години за пръви път не поднових каското миналия месец, понеже се не остава време и сега с напукан преден прозорец и половин кола на вдлъбнатини...на печелившите честито 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Бе преди няколко години имаше пак яка градушка и тогава чух че имало некви машини дето с вакуум изправяли точно такива вдлъбнатини,
Хм,хм...
Моджо написа:Бе преди няколко години имаше пак яка градушка и тогава чух че имало некви машини дето с вакуум изправяли точно такива вдлъбнатини,
има чушки, това след всяка градушка го говорят.
От 20 минути звъня на 20 телеона за авостъкла и на всякъде заето дава.

- Infinite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i compact
Има такава машина в сервиза на Шкода, не помня каква беше цената на панел.
Последна промяна Infinite на 08 Юли 2014, 19:25, променена общо 1 път
Без Провокация Няма Прогрес !
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
В Мусагеница леш ... Бях спрял под дърво и задната част на колата е горе долу ОК, но предния капак и калниците са ужас! Спукани фарове ... стопове, не ми се мисли 

Последна промяна masimo на 08 Юли 2014, 19:33, променена общо 1 път
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
masimo написа:В Мусаценица леш ... Бях спрял под дърво и задната част на колата е горе долу ОК, но предния капак и калниците са ужас! Спукани фарове ... стопове, не ми се мисли
Същото и 98 блок, 30-ката не е толкова зле като съседните , но пак си има вдлъбнатини.
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Ламарините са дроб .... изкъртило е антената
това от стрелбище
Намирам за доста странен факта че в Бояна няма и помен да е валяло....

Намирам за доста странен факта че в Бояна няма и помен да е валяло....

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Давайте акъл къде да си правим стъклата, чета сега по форумите ни Кобра, ни Мустанг, навсякъде се оплакват. Включително и аз, преди врме съм сменял в Кобра челно стъкло и оттогава съм се зарекал при тях повече никога.
Препоръчайте някой стъклар да свърши тая работа, но без течове после, без свистене над 100км/ч и т.н.
Препоръчайте някой стъклар да свърши тая работа, но без течове после, без свистене над 100км/ч и т.н.

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Пред блока в люлин 6 една Е39 и 2 Е46-ци са на решето, като на петицата и предния джам, и едното огледало са счупени...
Аз някакъв луд късмет извадих... Дано да сте по-малко колегите, при които има щети

Аз някакъв луд късмет извадих... Дано да сте по-малко колегите, при които има щети
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Оказа се, че има и загинал възрастен човек в Борисовата градина... Да почива в мир!
Колите в квартала са леш. Няма ламарина, която да е издържала, на 50% колите са или със счупено, или с напукано стъкло...
Изключения няма, имам снимки на един додж рам и една 7-ца, ама няма смисъл да качвам. Все едно с чук е удрял някой по капаци и тавани.
Има и много следи от ударите на градушката по изолацията със стиропор. Всички северни стени са пострадали, има и счупени стъкла на апартаменти и балкони.
Не знам тази година с какво си заслужихме съдбата... Надявам се поне всички да са здрави... ламарини и стъкла се поправят.
Колите в квартала са леш. Няма ламарина, която да е издържала, на 50% колите са или със счупено, или с напукано стъкло...
Изключения няма, имам снимки на един додж рам и една 7-ца, ама няма смисъл да качвам. Все едно с чук е удрял някой по капаци и тавани.
Има и много следи от ударите на градушката по изолацията със стиропор. Всички северни стени са пострадали, има и счупени стъкла на апартаменти и балкони.
Не знам тази година с какво си заслужихме съдбата... Надявам се поне всички да са здрави... ламарини и стъкла се поправят.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Cvetun написа:Немската каска нема бутане.Е36-цата нищо и няма.А валяха ябълки направо.Само на предния капак,явно е паднало нещо доста голямо,защото беше вдлъбнато,но го избутах и се оправи.Иначе всичко ток
Не, че нещо, ама се радвай защото просто си извадил късмет. 2007-ма в Казанлък моята Е36-ца на 100 метра преди да стигна под един мост ми направи ламарините дроб и начупи предното стъкло. Колите, които се бяха скрили под дърветата станаха същата работа защото то дървета не останаха тогава. Стъкларите имаха за 2 години работа напред тогава, а час можеше да си запазиш за след 2 месеца. Добре, че аз имам съсед стъклар и ме вреди на другия ден. Но тенекиите...щом колонките направи като кора за яйца, смятай. Какви Е36-ци, какви работи. Задумка ли яко и на Хитлер колите ще надупчи.

Аз се обаждах в София одеве на Мирафиоритата да ги чуя, нямат нищо пострадало. Ама един прати снимка на познат на Е39-ка...предното стъкло сигурно имаше 20 дупки.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Наистина колега явно е късмет.Но пред блока поогледах колите и не че нещо,но всички бмв-та бяха доста по читави от другите коли.Видимо е,че ламарината на немските коли е по здрава.Пежа,фиатчета,нисанчета .... на решето.е39-ката на един приятел,без никакви поражения,а до него пежо 206,като след воина 

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
Valentin_Peev написа:Някой в Подуяне, как е положението с колите там?
Поне в мойта част, не видях счупени прозорци, но колите са си стабилно помляни. Да почива в мир загиналия в Борисовата, като се сетя че и аз бях там...