Градушка - Този път беше силно
Модератор: Общи модератори
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Градушка - Този път беше силно
Да Илков, все пак за 15 дни и аз мисля да им я закарам. Ще вземат да се направят луди за това "без срок" знам ли...
При мен са слаби щетите не е кой знае каква драма, няколко леки кривини.
При мен са слаби щетите не е кой знае каква драма, няколко леки кривини.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
мда и аз няма да се доверя на тва безсрочие
то и аз съм така Уекинко капака и тавана и изобщо няма и да бързам да я правя само ще я обява,
то сега и по сервизите ще е някаква неземна лудница

то и аз съм така Уекинко капака и тавана и изобщо няма и да бързам да я правя само ще я обява,
то сега и по сервизите ще е някаква неземна лудница

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- rhase
- младши ентусиаст
-
А после колко недоволни ще има от ремонтите. Сега като бързат да прекарат повече клиенти и ще е нещо страшно 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Доволен клиент в БГ е зор работа, то няма от кой и от какво да си доволен 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
rhase написа:А после колко недоволни ще има от ремонтите. Сега като бързат да прекарат повече клиенти и ще е нещо страшно
Аз съм виждал покрив правен след градушка ...
стил "пускай две майки и пълни" - кит на богато и боя
лошото е, че резултата излиза на яве доста след като си подписал протокола, че си взимаш колата без забележки ...
Автопарка у нас взе да дава фира

Варненските коли подводници, софийските очукани ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- rhase
- младши ентусиаст
-
1. Правило - "Ние се правим, че работим. Те се правят, че ни плащат" ...
Въпрос по темата: Има ли колеги с Каско100 или там както се казва най-евтиното каско? Интересува ме дали ще покрие щетите или е само за кражба или ПТП? Чудих се много дали да си правя и от чудене останах без, та да знам дали много да ме е яд или само малко

Въпрос по темата: Има ли колеги с Каско100 или там както се казва най-евтиното каско? Интересува ме дали ще покрие щетите или е само за кражба или ПТП? Чудих се много дали да си правя и от чудене останах без, та да знам дали много да ме е яд или само малко

Явно, градовете не се пазят. Може би заради заради останките от ракетите. Че като паднат над гъсто населен район може да стане страшно.
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Аз лично за първи път виждам такава градушка. Първоначално си помислих, че има някакъв смерч, защото виждах как клоните летят над покрива на отсрещната сграда, а парчетата лед падаха на по-малко от 45°. На моята улица колите не бяха толкова зле, но след като се оттече водата от улицата и можеше да се пресича без да се измокриш, отидох да огледам щетите и имаше доста пострадали коли. Z4-ката, която я паркират наблизо беше станала на гъз. Гюрука накъсан, джамовете на парчета. 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
rhase написа:1. Правило - "Ние се правим, че работим. Те се правят, че ни плащат" ...![]()
http://www.bulstrad.bg/bg/subproduct/%D ... %D0%BE-100 oт сайта на Булстрад.
ЗАСТРАХОВАТЕЛНОТО ПОКРИТИЕ обхваща следните рискове:
Пътно-транспортно произшествие;
Ураган, наводнение, гръм/мълния, градушка;
Свличане/срутване на земни маси;
Натрупване на сняг и лед;
Пожар по време на престой или движение на СПС;
Злоумишлени действия на трети лица;
Противозаконно отнемане на СПС.
Огромно благодаря на колега rhase и аз като него се чудех много време има ли смисъл да се занимавам за е36... направих си я преди време на някакъв процент готова колата и ми сгънаха на улицата както е паркирана калника и предния капак. Сега като я видях тая оферта вече се замислям дали пак да не я изпъна и застраховам.
Дано всички колеги успеят да си получат обещетенията и помнете, че вече и в БГ има колективни искове ако нещата тръгнат на зле.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Кой застраховател си мислиш, ще ти изплати всичко при премия 100лв и кола застрахована цялата за 2000? Най-много да ти дадат 200лв и да си ходиш по живо по здраво, така че и с това каско и без него, същия чеп.
- rhase
- младши ентусиаст
-
Аз точно по тази причина се чудех дали да я застраховам. Заинтригуваха ме думите на брокерката - "Оценявате си колата и според тази оценка ви се определя стойността на каското." Демек - сега ако реша да я правя както трябва, тенекии, боя, лакове - отивам и им казвам, че си я оценявам на 5000лв, плащам 200-250лв каско и съм спокоен донякъде (надявайки се да не ми се налага
)

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
rhase написа:Аз точно по тази причина се чудех дали да я застраховам. Заинтригуваха ме думите на брокерката - "Оценявате си колата и според тази оценка ви се определя стойността на каското." Демек - сега ако реша да я правя както трябва, тенекии, боя, лакове - отивам и им казвам, че си я оценявам на 5000лв, плащам 200-250лв каско и съм спокоен донякъде (надявайки се да не ми се налага)
Ти можеш да си я' оцениш и на 10000лв. Накрая като стане време за плащане се вади Швакето и ако там пише, че е по малко познай коя сума ще ти изплатят.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
b00st написа:Кой застраховател си мислиш, ще ти изплати всичко при премия 100лв и кола застрахована цялата за 2000? Най-много да ти дадат 200лв и да си ходиш по живо по здраво, така че и с това каско и без него, същия чеп.
Ми вече ми размазах един път всичките предни ламарини ... така на приказки е силно да разправяш ще ти дадат 200лв с тях и без тях ... хубаво. Дано не ти се случва от гражданска на някой да ти изплащат ти като си пострадал.
- rhase
- младши ентусиаст
-
maxpower написа:rhase написа:Аз точно по тази причина се чудех дали да я застраховам. Заинтригуваха ме думите на брокерката - "Оценявате си колата и според тази оценка ви се определя стойността на каското." Демек - сега ако реша да я правя както трябва, тенекии, боя, лакове - отивам и им казвам, че си я оценявам на 5000лв, плащам 200-250лв каско и съм спокоен донякъде (надявайки се да не ми се налага)
Ти можеш да си я' оцениш и на 10000лв. Накрая като стане време за плащане се вади Швакето и ако там пише, че е по малко познай коя сума ще ти изплатят.
Затова и не съм и правил

Нека някой колега, който вече се е възползвал от метода със вакуми и т.н. за изправяне на вдлъбнатини да сподели има ли ефект. Аз лично съм доста скептичен.