Новата Веспа
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Новата Веспа
Колеги имате ли преки впечатления от новата веспа? Гледам по Витошка спират два такива бели скутера и на външен вид много ми харесаха. Гледам по мощните тия 300 кубиковите. С ретро дизайн луксозна изработка и вид хваща окото.
Скутер не съм имал, карал съм, но лично мой не. Сравнявам го с голям мотор за пример ямаха т макс 250 карах спира по-зле от голям мотор.. до 60 км/ч набира добре после забавя...
Като здравина как са? Предполагам с 64г в бранша ще са изпипани дори са инжекцион тия 300cc...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Новата Веспа
Те са супер ама цените ич гледал ли си? Тая ГТС Супер беше към 10к, имаше една и 16. Двигателите не са техни така или иначе. 300ие май беше Пиаджио Квазар. В мола на Цариградско до скоро бяха изложени.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За мен са супер, доста ги гледам из София, но цените са алеле майко 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- spower
- старши ентусиаст
-
В английския ибей и по италиянски сайтове тип нашето мобиле има за по 2,500 и нагоре евра. Страхотни моторетки на външен вид поне.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- spower
- старши ентусиаст
-
Както са ми мотори в главата така днес един колега с бмв ме бутна с мотора...че се позамислих по въпроса с двуколесните...

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Имаме едно такова пред офиса, доста ми харесва. Обаче цените са по-хипстърски и от самия мотор, и никога не бих си помислил да ги дам.
От друга страна тук спира и един Vromos Eco Cruiser, чисто нов, който е електрически и за него съм се замислял сериозно... Струва 1600лв. и изглежда доста яко, пък е и електрически и минавал по 60км. с едно зареждане, което откъдето и да го погледна за София си е чудесно.
От друга страна тук спира и един Vromos Eco Cruiser, чисто нов, който е електрически и за него съм се замислял сериозно... Струва 1600лв. и изглежда доста яко, пък е и електрически и минавал по 60км. с едно зареждане, което откъдето и да го погледна за София си е чудесно.
- spower
- старши ентусиаст
-
vixx написа:Имаме едно такова пред офиса, доста ми харесва. Обаче цените са по-хипстърски и от самия мотор, и никога не бих си помислил да ги дам.
На външен вид доста прилича на веспата купирали са китайците дизайна. Лошото е че максималната скорост е 45км/ч, което означава да бъдеш изпреварван от колите, а това си е риск...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Веспите са скъпи точно заради името си... Ако не държиш да е нов, а просто да е скутер с повече кубици за много къси пари, втора ръка, можеш да си вземеш Априлия Леонардо 250/300 дето са със стар и корав ямаха двигател или Априлия СпортСити пак има избор 200/250/300 но са от новите двигатели на Дерби (май бяха испански).

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
michev написа:Така и не можах да разбера, какво кара хората да предпочетат скутер пред мотоциклет. Карал съм и 50 и 400 кубикови скутери - е не е моята машина.Всичко си е въпрос на личен избор, но на скутер съм като на самоходна табуретка
И аз голям зор имах за скутер, щото си мислех че ще ме е страх някога да вдигна повече от 50км. Сега е с една торба консумативи сменени и вече не ми се кара, щото ми се вози на мотор

lancerpor написа:Веспите са скъпи точно заради името си... Ако не държиш да е нов, а просто да е скутер с повече кубици за много къси пари, втора ръка, можеш да си вземеш Априлия Леонардо 250/300 дето са със стар и корав ямаха двигател или Априлия СпортСити пак има избор 200/250/300 но са от новите двигатели на Дерби (май бяха испански).
Дерби нямат техни двигатели мисля. Поне ГП-тата са с Пиаджио.
- spower
- старши ентусиаст
-
Аз сега съм с 450 кубиково СМ, но като ги загледах тия веспи ми хванаха окото с дизайна си. Като бях в Италия ми направи впечатление, че карат и Moto Guzzi 750 с ретро визия
, което много ми хареса също, но са доста скъпи за момента.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

По-добре някое супер-мото 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Да и аз не мога да разбера тия скутери, айде да съм на 15 - нямам избор ама 300 400 кубика скутер пред мотор - мне.
Относно ретро визията, и мен много ми допадат такива. Мисля ,че cafe racer се казва стила. Британците имат доста такива Norton, triumph. BMW също имат много добър модел 1200 боксер:

Като цяло най-бюджетно е да се метнеш на някой запазен Дукати Монстър.
Относно ретро визията, и мен много ми допадат такива. Мисля ,че cafe racer се казва стила. Британците имат доста такива Norton, triumph. BMW също имат много добър модел 1200 боксер:

Като цяло най-бюджетно е да се метнеш на някой запазен Дукати Монстър.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:Да и аз не мога да разбера тия скутери
Харчи ли 3/100? Провира ли се лесно между коли? Върви ли с литър масло? Консумативите евтини ли са?
Естествено, че ако караш за кеф ще искаш нещо по-голямо и приятно за каране. Скутера е за да идеш да си свършиш работа, да не те бърка от къде точно ще минеш и какво задръстване има и колко точно километра ще минеш. Тоя мотор харчи повече от малка дизелова кола, къде е смисъла от него да пътуваш в града за да си свършиш някаква работа?
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3