Мнения за Мондео ST220
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: Мнения за Мондео ST220
In_Memoriam написа:Фордовете, които са издигнали Форд като марка не са масовите евро л@йна.
Иначе със сигурност на мястото на този ST бих предпочел Е39 с M54B30, а ако трябва да е турбо както каза колегата по-горе някое Volvo или Saab.
Лекинко ще напомня,че в последната криза GM ги спаси правителството,Chrysler ги купи FIAT,само Ford оцеля със собствени сили,като голяма заслуга има Европейския филиал.Това май не става ако продаваш л@йна

JOTTO_DEL ако държиш на Мондео ST провери как са му консумативите спрямо "нормално" Мондео (окачване,спир.система) да не излезе,че 30% повече коне са 2 пъти по-скъпи за поддръжка.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Boraka92 написа:След като пробваш някое Мондео и ти се разправя още с раходки ако искаш погледни някое Волво V70 5-цилиндрово с турбо или Сааб 9-5 - отговарят точно на изискването - бързо комби, което не се набива на очи, комфортно, солидно, ама частите са ...
На Волвото петака е муден, не търпи на много яко каране защото прегрява.Сааб и особено 9-5 с Опел мотор е г/д добре, но като части е мъка за БГ.
Все пак погледни Ауди S4, защото от комбитата с турбо, това е може би най-добрия вариант.За Форда не говоря, защото почвам малко да се чувствам все едно съм във Форд форума.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
немо написа:In_Memoriam написа:Фордовете, които са издигнали Форд като марка не са масовите евро л@йна.
Иначе със сигурност на мястото на този ST бих предпочел Е39 с M54B30, а ако трябва да е турбо както каза колегата по-горе някое Volvo или Saab.
Лекинко ще напомня,че в последната криза GM ги спаси правителството,Chrysler ги купи FIAT,само Ford оцеля със собствени сили,като голяма заслуга има Европейския филиал.Това май не става ако продаваш л@йна :winky
Точно де, европейския филиал е една протеза, а истинските коли са оттатък океана.

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:немо написа:In_Memoriam написа:Фордовете, които са издигнали Форд като марка не са масовите евро л@йна.
Лекинко ще напомня,че в последната криза GM ги спаси правителството,Chrysler ги купи FIAT,само Ford оцеля със собствени сили,като голяма заслуга има Европейския филиал.Това май не става ако продаваш л@йна :winky
Точно де, европейския филиал е една протеза, а истинските коли са оттатък океана.
Ако трябва да сме точни и на двете места са зле нещата, едните почти фалираха, а в Европа затвориха заводи.Щото са много хубави, разбираш ли...
- немо
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Точно де, европейския филиал е една протеза, а истинските коли са оттатък океана.
Ти кара едните и другите и имаш впечатления?Или просто щото мечае да кара Шелби Елинор...?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
немо написа:In_Memoriam написа:Точно де, европейския филиал е една протеза, а истинските коли са оттатък океана.
Ти кара едните и другите и имаш впечатления?Или просто щото мечае да кара Шелби Елинор...?
Едните съм, в другите никога не бих се качил, пък и не е нужно, защото са ясни що за кенефи са. Извинявай ако съм ти засегнал Фиестата.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
In_Memoriam написа:немо написа:In_Memoriam написа:Точно де, европейския филиал е една протеза, а истинските коли са оттатък океана.
Едните съм, в другите никога не бих се качил, пък и не е нужно, защото са ясни що за кенефи са. Извинявай ако съм ти засегнал Фиестата.
Нямам Фиеста,въпреки че с удоволствие бих се метнал на една след 2008

Последна промяна немо на 15 Юли 2014, 23:51, променена общо 1 път
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Предполагам не си очаквал в БМВ форум някой да защитава изобщо кола с предно предаване?

- немо
- кандидат ентусиаст
-
Няма какво да се защитава!Колата или ти доставя някакво удоволствие или не!Предна,задно няма значение!
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Предполагам не си очаквал в БМВ форум някой да защитава изобщо кола с предно предаване?
Не е до предното или задното ,а до Форд и БМВ.Не мисля, че е нужно точно във форума да коментираме такива псевдо автомобили, при положение, че 99% от хората, които се занимава професионално с коли знаят какви гробища са, без извинение.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
е това го кАзах още в началото 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги незнам какво толкова се впрегнахте да спорите и едните и другите имат с какво да се похвалят и с какво да се срамуват.
Онзи ден във Франкфурт на центъра стоях и гледах един Форд GT40 и се почуствах като дете просто нещо уникално е.
Автомобила ми трябва да ми върши работа, да е просторен и удобен за път. С последната ми кола Е46 330д като се прибирах до БГ направо се измъчих, след това се прибирах с Пасат 1,8 125магарета и беше приказка спрямо Е46-цата, пък нека да не беше толкова бърза. Та така колеги, няма какво да се лъжем за бюджет от 3500-4000евро много трудно ще намеря читаво Е39 дизел фейслифт, затова твърдо съм решил да не се хвърлям във филми пак. Този път ще е друга марка пък каквото сабя покаже. 

Онзи ден във Франкфурт на центъра стоях и гледах един Форд GT40 и се почуствах като дете просто нещо уникално е.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
JOTTO_DEL написа:Та така колеги, няма какво да се лъжем за бюджет от 3500-4000евро много трудно ще намеря читаво Е39 дизел фейслифт
Има бе, само търсене трябва. Ама знам ли, при вас сигурно са по-скъпи, че аз гледам в mobile.bg

- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
k-hristov написа:Boraka92 написа:След като пробваш някое Мондео и ти се разправя още с раходки ако искаш погледни някое Волво V70 5-цилиндрово с турбо или Сааб 9-5 - отговарят точно на изискването - бързо комби, което не се набива на очи, комфортно, солидно, ама частите са ...
На Волвото петака е муден, не търпи на много яко каране защото прегрява.Сааб и особено 9-5 с Опел мотор е г/д добре, но като части е мъка за БГ.
Все пак погледни Ауди S4, защото от комбитата с турбо, това е може би най-добрия вариант.За Форда не говоря, защото почвам малко да се чувствам все едно съм във Форд форума.
Аз лично да си призная бензиново Волво не съм карал и предполагам, че кола с тия килограми и мощност 200-250 коня няма как да лети, но за извънградски крузър динамиката най-вероятно стига. Карах на мой колега S60 2.5D 5 цилиндрово 185 коня с 6 скорости ръчка. Еми идеална си е колата ! Всичко вътре подредено адски интуитивно - за сефте се качвам да карам Волво и без да гледам всичко си е там където очаквам, материалите в интериора ми се видяха доста качествени, самата кола се кара дебилно лесно - на 250 000 км и скоростите се сменят с един пръст, съединителя направо не се усеща, вътре удобно седиш все едно в ръкавичка. Вратите дебели по 30 санта и за това не е чудно, че печелят краш тестове наред. Вярно тежичка е и по завои с туй предно няма да е тръпката на живота ама толкоз. Общо взето я приех като шведска петица с предно или направо шведско А6, въпреки че не съм карал таквоз. Мой братовчед кара вече втори Сааб 9-5 сегашния му е комби, вика не е болид от Ф1 ама като надуе турбото и разни коли с двойно повече цилиндри припадат пословично. Харчи на гъз тва е ясно ама нашия плесна един газов инжекцион и сега вика 80% от времето автомата е на "S"

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пасата по-удобен от 46ца?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4