НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: НВ-ВМХ
Понеже стана дума за захар в дъвките и мислех, че има някакви със захар. Иначе да, голяма част са с аспартам.
Сланина днес имаше в Лесидрен на центъра. Без кожа е, но пък е тънка и става хубава. Био масло има в Балев на примоция с изтичащ срок- 3лв за 200гр.
Сланина днес имаше в Лесидрен на центъра. Без кожа е, но пък е тънка и става хубава. Био масло има в Балев на примоция с изтичащ срок- 3лв за 200гр.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Намерих си пъдпъдъчи яйца и мисля да ги ям сурови,дайте идея с какво да ги смесвам.Мисля да ям по 7-8 на ден като начало,само се чудя с черупки или без?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
За черупките нямам идея. Иначе сурови яйца вървят много с орехи, банан и мед ама и въглехидратите стават доста. Др вариант е да опиташ само яйцата с мляко и стевия.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аз съм приемал счупени черупки от кокоши яйца с мед,срещу хипокалцемия (недостиг на калций)
Та предполагам и тези няма проблем да се консумират със опаковката, само че като лаик естествено не съм сигурен и да не подведа колегата ,да му се запуши ПДФ-а преждевременно
Та предполагам и тези няма проблем да се консумират със опаковката, само че като лаик естествено не съм сигурен и да не подведа колегата ,да му се запуши ПДФ-а преждевременно

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Забърках ги с извара,малко лютеница и малко горчица,направо си беше вкусно
С орехи и банан звучи добре,но ще са ми много въглехидратите. Другата седмица ще ги пробвам и с черупки. Вчера ходих до една ферма за щрауси и се оказа,че едно яйце около 2 кг. е 60 лв. и мисля да ги пробвам и тях сурови. Там без черупка,че е 3 мм. дебела.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
бабъл написа:Забърках ги с извара,малко лютеница и малко горчица,направо си беше вкусноС орехи и банан звучи добре,но ще са ми много въглехидратите. Другата седмица ще ги пробвам и с черупки. Вчера ходих до една ферма за щрауси и се оказа,че едно яйце около 2 кг. е 60 лв. и мисля да ги пробвам и тях сурови. Там без черупка,че е 3 мм. дебела.
Това звучи интересно - я кажи коя е фермата.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
Фермата е до Долна баня,ако някой ходи да пробва крем карамела-уникален е 

Някой поръчвал ли е от тук:
http://www.bodybuilding.com/
и изскачат ли някакво допълнителни такси и задържания по митници?
Вие от къде си поръчвате суплементи - става въпрос само за Витамини
http://www.bodybuilding.com/
и изскачат ли някакво допълнителни такси и задържания по митници?
Вие от къде си поръчвате суплементи - става въпрос само за Витамини
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Плащаш си ДДС като поп, ако е по-голяма сумата и мито. Имаше една врътка да не се плаща ама вече не става.
Можеш ли да препоръчаш някой сайт от ЕУ който да става и да не се занимавам с ДДС и митници ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Всички,
Които са на поносими цени са с мито. Самото освобождаване на пратките се нормален приоритет е в разменните станции и там процедурата е по-опростена но няма как да избегнеш ДДС-то.
Които са на поносими цени са с мито. Самото освобождаване на пратките се нормален приоритет е в разменните станции и там процедурата е по-опростена но няма как да избегнеш ДДС-то.
Здравейте,
може ли някой да ми препоръча марка течна сметана и евентуално от къде може да се купи в София? Гледам ги предлаганите в големите вериги сметани обаче те са с растителни мазнини и някакви подсладители и не ми вършат работа.
може ли някой да ми препоръча марка течна сметана и евентуално от къде може да се купи в София? Гледам ги предлаганите в големите вериги сметани обаче те са с растителни мазнини и някакви подсладители и не ми вършат работа.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
По веригите има Президент ама забравих кой цвят беше животинската. В предвид цената обаче Президент могат да се гръмнат.
За същите пари има "био"в Балев. 250мл е 3 и нещо. Всичко друго е растителна.