градушката и застрахователите
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
градушката и застрахователите
Следния ми въпрос е да направя справка коя застрахователна фирма колко пари изплаща за определените коли. Всеки да напише на коя застрахователна фирма е и колко пари са му изплатили за предно/странично/задно стъкло, за преден/заден капак, покрив и т.н.
На мен колата (е46 комби) ми пострада предно стъкло, предния капак,покрива, левия мигач, ляв калник, левите врати , задния ляв панел (калник) , едната греда отзад на багажника, емблемата на предния капак. На Евро Инс и очаквам да ми кажат колко пари ще ми изплатят. Преди време се ударих с бмв-то и ми изплатиха 2200лв а ремонта ми излезе 2800лв като 90% частите бяха от моргата и +2500лв труд и боя. Защото чух че някой фирми са изплащали сега от градушката за предно стъкло на е46 по 50-100лв... на мен стъклото струва 230лв някакво менте, от дару кар е 675лв
На мен колата (е46 комби) ми пострада предно стъкло, предния капак,покрива, левия мигач, ляв калник, левите врати , задния ляв панел (калник) , едната греда отзад на багажника, емблемата на предния капак. На Евро Инс и очаквам да ми кажат колко пари ще ми изплатят. Преди време се ударих с бмв-то и ми изплатиха 2200лв а ремонта ми излезе 2800лв като 90% частите бяха от моргата и +2500лв труд и боя. Защото чух че някой фирми са изплащали сега от градушката за предно стъкло на е46 по 50-100лв... на мен стъклото струва 230лв някакво менте, от дару кар е 675лв
Re: градушката и застрахователите
Бул инс ми платиха 960лв предно стъкло за Пежо 307. По точно не са ми ги платили, а ми подписаха и подпечатаха проформа фактура и с нея ходих в Пежо и ми го смениха. За ламарините не знам, чакам възлагателното писмо.

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
само за предното стъкло са платили 960лв ? А колко струва иначе само стъклото ?
толкова струва и както казах, не са ми ги платили в брой, а ми подпечатаха профора фактурата и с нея ми го смениха.

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
А ти къде сменява това стъкло на е46, че ти е струвало 230лв....менте?! Щото аз сменявах преди 2 месеца на същата кола и европейското стъкло ми струваше 140лв.
П.П. Прав си, колега, аз съм се объркал нещо
Сега си видях фактурата, 234лв 
П.П. Прав си, колега, аз съм се объркал нещо

Последна промяна Nasko_ на 16 Юли 2014, 20:35, променена общо 1 път
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
и на мен някво Европейско стъкло ми в Кобра в младост 2 . китайското е 140лв
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Мислиш, както е очукана вече колата, да си направиш каско тепърва, и после да ти платят? Или аз не разбрах правилно въпроса..
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
искам да сравня по колко пари изплащат различните застрахователни фирми примерно аз една и съща кола е46 предно стъкло пример давам измислен от мен : булинс 100лв армеец 120лв левинс 80лв евроинс 50лв и т.н.
8 мнения
• Страница 1 от 1