Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Модератор: Общи модератори
Re: Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Да, видяхме го как играе последните мачове - разходчици, без да бърза за никъде. Швайнщайгер три поредни пъти му отнема топката. Те затова после му счупиха физиономията и краката... Добре че е немска машина.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Абе и аз съм фен на Меси още като прохождаше в професионалния футбол и ми е голям любимец , но и за мен тази награда която получи е меко казано пресилена. Срещу слабите отбори играеше да пасове , повече пространство от там повече шансове , изтрели и голове. Последва мач с Белгия там удари на камък , после срещу Холандия цял мач не можа да мръдне от персоналния си пазач. На финала имаше 2-3 влизания , но до там нито гол , нито асистенция нищо.
Тази статистика говори според много за цялостното му представяне , явно нещо не могат да му намерят мястото в отбора за да покаже целия си потенциал.
http://worldcup.sportal.bg/news/nojer-i ... .3157.html
Тази статистика говори според много за цялостното му представяне , явно нещо не могат да му намерят мястото в отбора за да покаже целия си потенциал.
http://worldcup.sportal.bg/news/nojer-i ... .3157.html
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Тва беше ебаси и тъпото световно
:cry:

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
За златната топка на световното на Меси - и аз съм му фен, но и аз мисля, че не я заслужаваше в случая.
Може би Робен блесна най-много това първенство и смятам, че той беше човека за тази награда.
Но някъде четох, че основна тежест за този трофей има това, колко пъти през първенството футболистът е получавал "Man of the Match" наградата. А там Меси води убедително. Друг е въпроса, дали и тях е заслужавал, ама...
Може би Робен блесна най-много това първенство и смятам, че той беше човека за тази награда.
Но някъде четох, че основна тежест за този трофей има това, колко пъти през първенството футболистът е получавал "Man of the Match" наградата. А там Меси води убедително. Друг е въпроса, дали и тях е заслужавал, ама...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Честито на феновете на тоталния футбол! Световното имаше справедлив завършек, футболът който радва феновете победи.
Не знам, какво толкова сте ревнали по Аржентина, ами те играят отвратителен футбол, в 15 минута от другата страна на игрището да е само Нойер, жалка работа.
Не знам, какво толкова сте ревнали по Аржентина, ами те играят отвратителен футбол, в 15 минута от другата страна на игрището да е само Нойер, жалка работа.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Le Transporteur написа:Честито на феновете на тоталния футбол! Световното имаше справедлив завършек, футболът който радва феновете победи.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bmw maniqk ivo bmw написа:Ако Меси не я заслужава то кой я заслужава? Такъв уникален играч а вие говорите как не заслужавал.
Дадоха на Меси златната топка за най добър играч на Мондиала.....ама го нема в идеалния отбор на първенството....бахти парадокса

Иначе Тони Кроос и Ариен Робен заслужаваха тая награда повече от Меси

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
bmw maniqk ivo bmw написа:Ако Меси не я заслужава то кой я заслужава? Такъв уникален играч а вие говорите как не заслужавал.
Дано ти сам си свалиш капаците ама...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!