Избор на банка за дебитна карта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Re: Избор на банка за дебитна карта

Мнение от MapkoB » 17 Юли 2014, 17:48

А коя банка ще ти даде карта, с която да теглиш без такса в цяла Европа?
Човека питаше за съвет за дебитна карта - аз му предлагам един вариант, той си решава. Аз изгода няма да имам, ако ще всички да си вземете по 10 карти от ПИБ, така че рекламни трикове не търси от мене.
Срещу хакери като вас съм безсилен - точете карти и сметки и се оплаквайте от 10те стотинки за SMS и високите такси :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 17 Юли 2014, 17:50

след 2 забравени карти в смотаните пибовски банкомати си взех карта с клавиатурка от Българо американска банка.
забавна е

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 17 Юли 2014, 18:57

MapkoB написа:А коя банка ще ти даде карта, с която да теглиш без такса в цяла Европа?

Уникредит - теглиш от всички банкомати на банки в групата, а те имат банки в почти всяка европейска страна.

Petrolhead написа:след 2 забравени карти в смотаните пибовски банкомати си взех карта с клавиатурка от Българо американска банка.

И ти, както всички останали, които сме си забравяли картите, си пълен дебил и малоумник, а решението на ПИБ е най-гениалната идея в банковия сектор за последните 500 годни :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 17 Юли 2014, 20:50

Смятайте само в тази тема сме 3-ма човека, като вие по 2 пъти, аз един. Не искам да си представям тия галфони по колко карти вадят на ден от задръстените им банкомати :dummy:
Иначе аз съм към ДСК, предишната ми карта нямаше такси за обслужване, на тази сега е някаква много тънка годишна. И ти дават безплатно Virtual Visa, втора карта, която е само за онлайн плащания и може да си прехвърляш в нея каквито искаш суми.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юли 2014, 20:58

Само аз не мога да разбера защо от банката са тъпите и галфоните, че ВИЕ си забравяте картите :lol: :lol: :lol: То има и хора, които през месец си губят телефоните. При тях кой е виновен. Мобилния оператор ? :dunno: :dunno:
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 17 Юли 2014, 21:18

TNT написа:Само аз не мога да разбера защо от банката са тъпите и галфоните, че ВИЕ си забравяте картите :lol: :lol: :lol: То има и хора, които през месец си губят телефоните. При тях кой е виновен. Мобилния оператор ? :dunno: :dunno:

Ми защото примерно имам 20 неща на главата да върша през деня и лично никога не съм предполагам, че някой ще му дойде бляскавата идея тоя процес да го промени по най-безсмисления начин, щото може да си забравиш парите. Нали до банкомата отивам за да тегля пари, не за да гледам рекламите на дисплея :kuku:
И тва било от съображение за сигурност, все едно някой да реши изведнъж след 100 да ти се разкопчава колана автоматично - съображение за сигурност и като се пребиеш като куче да ти каже ми ти що караш бързо? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 17 Юли 2014, 21:41

Еми ти може и 50 неща да имаш на главата. По твоята логика, ако минеш на червено, щото си разсеян, това е извинение :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Юли 2014, 22:29

TNT написа:Еми ти може и 50 неща да имаш на главата. По твоята логика, ако минеш на червено, щото си разсеян, това е извинение :dunno:

:bowdown:

До колегите по горе: Aз пък тегля от всякв'ви банкомати на главата са ми всякви работи и пак не забравям да си взема кинтчитче, картата и разписката... Кофти мат'риял, ко да ви кажа...
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

User
Аватар

Избор на банка за дебитна карта

Мнение от b00st » 18 Юли 2014, 1:09

TNT написа:Еми ти може и 50 неща да имаш на главата. По твоята логика, ако минеш на червено, щото си разсеян, това е извинение :dunno:

Гледам ги разбираш много, открехни ме малко как пък за последните 7 години не си забравих 1 път картата при стотиците тегления от всякви атм-и и хоп, изведнъж с новата практика на ПИБ става така на техния им банкомат? Случайност, нали.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 18 Юли 2014, 7:39

TNT написа:Само аз не мога да разбера защо от банката са тъпите и галфоните, че ВИЕ си забравяте картите :lol: :lol: :lol: То има и хора, които през месец си губят телефоните. При тях кой е виновен. Мобилния оператор ? :dunno: :dunno:

Аз пък само не мога да разбера защо насила се правите на тъпи, няколко човека в тая тема :dunno:
Когато една банка има противоположна политика на всички останали и клиентите масово са объркани от това, значи клиентите са тъпи ли??? Както и всички останали банки, че не възприемат политиката на въпросната???
А примера с телефоните има толкова общо с картите, колкото ти с дарт вейдър :kuku:

speeder88 написа:Кофти мат'риял, ко да ви кажа...

Е те тук си прав...
Спорите за спора, дори без да имате карта от въпросната банка, вероятно :mhihi:
Ама нищо, давай да се правим на оборотни във форума :bowdown:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 18 Юли 2014, 7:54

drago_pavlov написа:
speeder88 написа:Кофти мат'риял, ко да ви кажа...

Е те тук си прав...
Спорите за спора, дори без да имате карта от въпросната банка, вероятно :mhihi:

8 години - само ПИБ. Не мисля че трябва да продължаваме спора, защото се отплеснахме от истинската същност натемата и ще ни закатинарят.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 18 Юли 2014, 11:50

b00st написа:Гледам ги разбираш много

drago_pavlov написа:Аз пък само не мога да разбера защо насила се правите на тъпи, няколко човека в тая тема :dunno:

В тая държава на всеки някой друг му е виновен. 4 карти имам в мен на 3 различни банки и НИКОГА не ми се е случвало подобно нещо. Случвало ми се е да си забравя ПИН-а :lol: , ама картата никога! Просто за мен е абсолютно глупаво да се обвинява банката, че ВИЕ забравяте.

П.П. Както не ми се е случвало да си забравя портфейл, ключове, телефон, да заключа, да забравя котлона включен и т.н.

П.П.П. По темата както и по-горе казаха - условията са близки на всички банки. Разликата е коя банка колко клона и банкомата има (но при някои банки и от собствен пак има такса), и колко клона работят до късно и през уикенда. В Уникредит последно като си изкарвах карта ми изсипаха, че в момента не предлагали VISA :kuku: , а аз имам една VISA електрон към тях :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 18 Юли 2014, 12:20

TNT написа:В тая държава на всеки някой друг му е виновен. 4 карти имам в мен на 3 различни банки и НИКОГА не ми се е случвало подобно нещо. Случвало ми се е да си забравя ПИН-а :lol: , ама картата никога!

Аз пък имам 5 карти - 2 на ПИБ, една на пощенска, една на уникредит и една на луфтханза :mhihi: и НИКОГА не ми се е случвало да забравя някоя в друг банкомат. Също така НИКОГА не ми се е случвало да си забравя ПИН-а, на която и да е от тях, ПИН-овете на сот-а в офиса и вкъщи също никога не съм ги забравял.
Е, и? Сега ще си ги мерим, кой колко незабравя ли? Или да започна да ти обяснявам колко си тъп, че си си забравил пина...
Ебаси тъпата дискусия стана...

User
Аватар

Мнение от b00st » 18 Юли 2014, 12:27

Е то да си забравиш ПИН-а като краен резултат е абсолютно равносилно на това да си забравиш картата в слота и банкомата да ти я глътне, но ТНТ понеже е изключителен фен на най-яката банка ПиБ, не се усети явно и поста му изпревари иначе безкомпромисната концентрация във всички негови действия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 18 Юли 2014, 12:39

Може да си направите тениски "Анти-ПИБ" :mhihi: :wave:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата