Търся квартира 2 души, 2/3ст, метро, 400-450лв
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Търся квартира 2 души, 2/3ст, метро, 400-450лв
Директно се извинявам, ако темата не е за този подфорум, моля модераторите да я сложат където е удачно.
На зор съм :/
Двама души си търсим квартира до 450-460 лева.
Дву/тристаен в близост (10-15 минути пеш) до първия лъч на метрото.
Търси се що-годе обзаведен - да има къде да се спи, готви и пере и да има интернет, че сме компютърджии и не ни се чакат 2 седмици да ни окабелят. Бойлер/ТЕЦ - каквото има.
Евентуални квартали - Оборище, Лозенец, Изток, Дианабад, Дървеница, Изгрев, Студентски, Младост 1, Младост 3, Център, Изгрев.
Обвързан съм с Младост 3 за работа - съответно и с метрото, че е близо до офиса.
До 22-ри трябва да се разкарам от общежитието, така че всяка помощ е добре дошла
Приемам съвети и за агенции, макар да търсим към момента без такива
Предайте нататък! Благодаря!

Двама души си търсим квартира до 450-460 лева.
Дву/тристаен в близост (10-15 минути пеш) до първия лъч на метрото.
Търси се що-годе обзаведен - да има къде да се спи, готви и пере и да има интернет, че сме компютърджии и не ни се чакат 2 седмици да ни окабелят. Бойлер/ТЕЦ - каквото има.
Евентуални квартали - Оборище, Лозенец, Изток, Дианабад, Дървеница, Изгрев, Студентски, Младост 1, Младост 3, Център, Изгрев.
Обвързан съм с Младост 3 за работа - съответно и с метрото, че е близо до офиса.
До 22-ри трябва да се разкарам от общежитието, така че всяка помощ е добре дошла
Приемам съвети и за агенции, макар да търсим към момента без такива
Предайте нататък! Благодаря!

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Търся квартира 2 души, 2/3ст, метро, 400-450лв
Не съм брокер ама Оборище, Лозенец. Изток, Дианабад, Център, Изгрев.. за 450 дву-тристаен трябва да е баси дупката ако изобщо има. Пробва ли в имот.бг?
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Разглеждаш обявите и харесваш! Звъниш уговаряш оглед и си готов! Не ти трябва персонален брокер. За до 500 кинта ше намериш по Младост или Дианабад. Има някои много напудрени - директно ги пропускай - менте са само и само да зарибят клиенти. Използват ги за примамка и лсед това ти казват ше ти намерим подобен за тея пари, тралалала и накрая само ти губят времето. Успех!
ПП. 3-стаен малко трудно!
ПП. 3-стаен малко трудно!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не искате ли на общежитие?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Моята девойка си търси преди 2 седмици квартира и направо мамито ми се разката да слушам глупости от брокери. Накрая аз почнах да звъня, защото като чуят че някой е на зор и веднага предлагат пълни боклуци, обявите са пълна лъжа - обява "самостоятелен апартамент 1 стая с баня и малък бокс" примерно, а той е 3 стаен с 2 бани и кухня и трапезария ама примерно с още хора
И ти отиваш за едно и в момента в който ти представя просто "Иван" примерно разбираш че имаш потенциални съквартирантьЕ 
Успех с търсенето...

Успех с търсенето...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Последното звучи ужасно честно...
Колкото до общежитието - от това се махаме и двамата.
За имот.бг - ровя, видях вече на 2-3 места едни и същи снимки, различен адрес, различни цени.
Звънях преди 2 дни за една обява - брокера: Днеска късно звъниш, трябва да я видя утре и ще звънна, на кой номер да те потърся утре? - давам
Вчера - грам не звъни, днес - звъня - Е, ми той капариран вече. - А що не ми се обадихте? - А, ние обаждания не връщаме
Рай!
Утре продължавам драмата...
Бързи въпроси - събота и неделя брокери/агенции не работят, нали?
Огледите се случват в работно време или извън?
Там където пише че обявата е само за клиенти на агенцията какво точно имат предвид?
Трябва да отида при тях на крака, да им кажа че искам това и тогава?
Плащането на оглед преди или след огледа се прави?
п.с. благодаря за отговорите дотук
Колкото до общежитието - от това се махаме и двамата.
За имот.бг - ровя, видях вече на 2-3 места едни и същи снимки, различен адрес, различни цени.
Звънях преди 2 дни за една обява - брокера: Днеска късно звъниш, трябва да я видя утре и ще звънна, на кой номер да те потърся утре? - давам
Вчера - грам не звъни, днес - звъня - Е, ми той капариран вече. - А що не ми се обадихте? - А, ние обаждания не връщаме

Рай!
Утре продължавам драмата...
Бързи въпроси - събота и неделя брокери/агенции не работят, нали?
Огледите се случват в работно време или извън?
Там където пише че обявата е само за клиенти на агенцията какво точно имат предвид?
Трябва да отида при тях на крака, да им кажа че искам това и тогава?
п.с. благодаря за отговорите дотук

Последна промяна GTS на 18 Юли 2014, 1:05, променена общо 1 път

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Някои работят събота и неделя, даже може би почти всички, същото и за работното време. Това, че обявата е само за клиенти и те сигурно не знаят кво значи
Не му обръщай внимание. Ако плащаш за оглед си луд 

bum_bum написа:Някои работят събота и неделя, даже може би почти всички, същото и за работното време. Това, че обявата е само за клиенти и те сигурно не знаят кво значиНе му обръщай внимание. Ако плащаш за оглед си луд
Наистина повечето работят и събота и неделя. Това "само за клиенти на агенцията" мисля значи, че ако идеш с твой брокер ще ти дадат различна цена, но не съм сигурен за това. И да, огледите одавна не се плащат.
GTS написа:

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Вие се смеете, ама наистина има такива, които си искат пари за оглед. Ако мине 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
TNT написа:Вие се смеете, ама наистина има такива, които си искат пари за оглед. Ако мине
Вярно е! Особено на жени...
Ама то на фона на цялата държава...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Приличен двустаен в изброените квартали за тия пари няма да намериш. Има само разни гробници, а хубавите са от 500 нагоре. Преди месец сменях квартирата и си търсех в тия квартали - водиха ме в един дето е до входа на метростанция Мусагеница, последен етаж, не особено голям - 600 лв искаха.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
streetz написа:Преди месец сменях квартирата и си търсех в тия квартали - водиха ме в един дето е до входа на метростанция Мусагеница, последен етаж, не особено голям - 600 лв искаха.
Скосен със супер тесни коридори и стаи?
Преди 2 години като си търсих квартира ми го предлагаха поне 5 различни брокера, и всичките разправяха, че е много хубав и много бързо ще го вземат, затова да решавам бързо... Явно още никой не се е излъгал

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Възможно е да е същия, но някой живееше сега там и явно беше решил да се изнася. А хазяйката живеела от другата страна на булеварда, беше една суха такава
В момента се избиват да предлагат новото блокче в Студентски срещу Клуб 35, ама то такива скосявания има, че просто е нереално. Да не говорим колко са маломерни - сякаш джудженца ще живеят вътре
И цените започват от 600 лв.
Всичко що е около Студентски си държи цена. Ако е около метрото - още по-здраво я държи

В момента се избиват да предлагат новото блокче в Студентски срещу Клуб 35, ама то такива скосявания има, че просто е нереално. Да не говорим колко са маломерни - сякаш джудженца ще живеят вътре

Всичко що е около Студентски си държи цена. Ако е около метрото - още по-здраво я държи

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Има и тънки квартири, не е невъзможно да си намерите, но е много трудно. И за няколко дни вероятно няма да стане.

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3