Търся квартира 2 души, 2/3ст, метро, 400-450лв
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Търся квартира 2 души, 2/3ст, метро, 400-450лв
Познати живеят в лозенец при химическия в почти 200кв апартамент, обзаведен за 600лв.
Търсене и търпение му е майката, не се хвърляй набързо!
Търсене и търпение му е майката, не се хвърляй набързо!
Live it like you Love it
- BMW//MPower
- Потребител
-
За без брокер най-добре е да си купиш вестник с обяви.Може да няма снимки ама поне няма да те излъжат понеже са частни обявите.Аз поне до сега така правих.Не знам какво е това чудо на което попадаш,но във Варна такива филми съм нямал.
Успех в търсенето
Успех в търсенето

BMW//MPower написа:За без брокер най-добре е да си купиш вестник с обяви.Може да няма снимки ама поне няма да те излъжат понеже са частни обявите.Аз поне до сега така правих.Не знам какво е това чудо на което попадаш,но във Варна такива филми съм нямал.
Успех в търсенето
Не знам за във Варна, ама в София всички сайтове за обяви са окопирани от някакви пишман "брокери"

Не Мы такие, Жизнь такая
Това с вестниците звучи ОК.
Идея в София как се казват местните издания с такава цел?
Ровя иначе из продавалник, имот.бг, имоти.бг, новадрес.бг и разни други щуротии, но чак за другата седмица се уговориха разни огледи.
Идея в София как се казват местните издания с такава цел?
Ровя иначе из продавалник, имот.бг, имоти.бг, новадрес.бг и разни други щуротии, но чак за другата седмица се уговориха разни огледи.

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз началото на Август ще освобождавам апартамента, в който живеем с жена ми от почти 4 год.
В Дианабад зад Шел за 560лв. Двустаен - хол, спалня и отделна кухня. Бих казал доста приличен със сравнително нови мебели и електроуреди и доста широк. Само дето е подходящ за "семейство" а не за съквартиранти. Все пак ако ти е интересно пиши.
В Дианабад зад Шел за 560лв. Двустаен - хол, спалня и отделна кухня. Бих казал доста приличен със сравнително нови мебели и електроуреди и доста широк. Само дето е подходящ за "семейство" а не за съквартиранти. Все пак ако ти е интересно пиши.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
GTS написа:Идея в София как се казват местните издания с такава цел?
Отиваш при бабка, която продава вестници и питаш.
Познати са в квартира в студентски, нова кооперация, 2 отделни стаи + кухня - 400лв. Знам и за стая + кухна 250лв. пак в студентски. Обзаведени. Проблема е, като трябва да се намери бързо и нямаш познати.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Някой ми беше казал че имало някакви програми за жилища при които като плащаш примерно 500-600лв наем демег си го изплащаш и остава твое?
Има ли нещо такова или?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако не си намерил, утре вечер ще ти дам телефон на сериозна брокерка, намери ни 5 апартамента в Надежда от 250 до 400лв, като последните бяха доста спешни. Работи легално с договор и не взима пари за оглед, само полагащото след сделка.
Между другото между всички Надежди има метро станции и се стига до Младост за около 40мин, а ценит мисля са по-ниски.
Между другото между всички Надежди има метро станции и се стига до Младост за около 40мин, а ценит мисля са по-ниски.
boksioraE39 написа::OT:
Някой ми беше казал че имало някакви програми за жилища при които като плащаш примерно 500-600лв наем демег си го изплащаш и остава твое?
Има ли нещо такова или?
Това са общинските жилища. Ако се запишеш сега за такова, евентуално след 15 години ще ти дадат, а след още 15 ще можеш да си го купиш по тази схема. И наема там е символичен 20-30лв на месец

Не Мы такие, Жизнь такая
Да вметна за вестниците, че са ало, позвънете и подобни, но там обявите са на същите агенции от нет-а
И пак е същата мизерия с много редки изключения за обява на частно лице

И пак е същата мизерия с много редки изключения за обява на частно лице

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
stefanoff написа:boksioraE39 написа::OT:
Има ли нещо такова или?
Това са общинските жилища. Ако се запишеш сега за такова, евентуално след 15 години ще ти дадат, а след още 15 ще можеш да си го купиш по тази схема. И наема там е символичен 20-30лв на месец
Вие виждали ли сте ги тия жилища? На мен да ми дават по 600лв на месец, пак няма да живея там.

520i написа:stefanoff написа:boksioraE39 написа::OT:
Има ли нещо такова или?
Вие виждали ли сте ги тия жилища? На мен да ми дават по 600лв на месец, пак няма да живея там.
Да един приятел от скоро е в такова, най-обикновена панелка, без мангали и прочие. Верно че беше доста мизерна, и бая пари хвърли да си я ремонтира, но наема му е символичен. Инак май си има изцяло цигански блокове с такива общински жилища, дето не е много оферта да се заселваш

Не Мы такие, Жизнь такая
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Ако говорим за Надежда 3: http://www.imoti.net/tristaen-apartamen ... 94819.html
Наем: 420лв/месец.
Кухнята е стара но не е зле, същото е положението с банята.
Наем: 420лв/месец.
Кухнята е стара но не е зле, същото е положението с банята.

Надежда ми идва далече, благодаря за препоръките.
Обвързан съм с Младост 3 за работа, а сутрин знаете какво е прекачването на Сердика.
Опитвам се да го спестя и в двете посоки, доколкото е възможно.
Мястото иначе изглежда готино
, ще го прегледаме със съквартиранта ако се навие.
Обвързан съм с Младост 3 за работа, а сутрин знаете какво е прекачването на Сердика.
Мястото иначе изглежда готино

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
GTS написа:Надежда ми идва далече, благодаря за препоръките.
Мястото иначе изглежда готино, ще го прегледаме със съквартиранта ако се навие.
Не ползваш Сердика, завърташ през Обеля и до Младост по спомен беше 40 мин.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3