Има ли смисъл..?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Re: Има ли смисъл..?
Ако поне веднъж месечно влизаш в мобиле или карс и заглеждаш бмв, продавай форда.
Всички пътища водят към НАДИН 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
randity написа:Здравейте на всички!
Знам, че може би темата ще бъде заключена бързо и ще получа хейт, но търся допитване, понеже съм 50/50.
Имам едно Фокус-че МК1.5. Поставен съм в голяма дилема. Дали да го правя или не. Под правене става въпрос за окачване, джанти, боя, горе-долу стенс визия.
Нещото, което ме мотивира е, че има малко направени такива коли в България.
От другата страна, след като я направя, тази кола си остава вечено моя. Дали ще има човек, който ще даде няколко хиляди за тази кола?!
Та, помогнете да реша тази дилема. Като цяло, мотора е хубав и не се среща често, но дали има смисъл.![]()
П.П. Знам, че е BMW форум, ама ако пусна тази тема във Ford форума е ясно какви ще са отговорите.
П.П.2. Ясно ми е, че ще получа много от тези![]()
![]()
, но се надявам да има и смислени мнения.
Лек и успешен ден!
Продавай шибания кош на предно и най-после си купи кола . Като имаш малко кинти , ще даваш малко газ . У люлн си все пак - колко ще въртиш - вечер по 10-15км . Един път като подкараш кола на задно с директно управление ще забравиш предното . Казва ти го човек слязъл от А6 и купил Е46 - Аудито е два класа отгоре като простор и комфорт ама ... е ауди на предно . Вземи си колата, която ще те кефи и ще наливаш пари с радост . След 2 години когато циганьосаните хондички и голфчета ти станат смешни ще се чудиш за какъв чиф си набивал пари у форд хечбек
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
давай смело с фокусника, стават сполучливо само съборени и с джанти дори - което винаги можеш да коригираш и да върнеш колата в сток вид за пазара..

па и квото и да правиш, никога парите не мож си върна - то това е точно работата, да наливаш за кеф и да си доволен от направеното

па и квото и да правиш, никога парите не мож си върна - то това е точно работата, да наливаш за кеф и да си доволен от направеното
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Айде по-добре да не почваме, че ... отиде темата. За всяка кола важи тва освен разни колекционерски. Просто варел от метал с колела е. Толкоз. Другото са лични пристрастия и кой кво търси.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Аз ще ти дам съвсем друг съвет, не го приемай като наклон.
Щом имаш 1000 лв изкарай някакъв курс, хвани си някакъв занаят, стани добър в тов него, започни да вадиш пари с които живот и здраве ще си правиш по-големи проекти.
Щом имаш 1000 лв изкарай някакъв курс, хвани си някакъв занаят, стани добър в тов него, започни да вадиш пари с които живот и здраве ще си правиш по-големи проекти.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То кеф кеф ама някои коли просто не стават за правене. Ти го правиш, то се разпада.
Аз с кеф бих карал някаква Алфа 75 модела от 85-та. Алфета от 86-та, Ескорт МК2, Сиера МК1 или 2, Фиат Ритмо 125 или 145ТС и още много други по-стари или по-нови ама това е торба без дъно. Колкото и да пълниш нищо не се получава. Адски красиви коли ама за нищо не стават. Освен ако не налееш 100 торби пари не се получава. И дори тогава имаш проблеми.
Фокуса ще го направиш непродаваем и кво..
Все едно да тунинговаш Калибра или Фиат купе.
Аз с кеф бих карал някаква Алфа 75 модела от 85-та. Алфета от 86-та, Ескорт МК2, Сиера МК1 или 2, Фиат Ритмо 125 или 145ТС и още много други по-стари или по-нови ама това е торба без дъно. Колкото и да пълниш нищо не се получава. Адски красиви коли ама за нищо не стават. Освен ако не налееш 100 торби пари не се получава. И дори тогава имаш проблеми.
Фокуса ще го направиш непродаваем и кво..

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Колега махай форда и не се занимавай с глупости
Щом не ти прави удоволствие от карането какво повече има да му мислиш
Няма как да те е яд ако го продадеш и си вземеш БМВ, освен ако не ти е някъв скъп спомен тая кола.

Няма как да те е яд ако го продадеш и си вземеш БМВ, освен ако не ти е някъв скъп спомен тая кола.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39

Live forever or die trying
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
bum_bum написа:Фокуса ще го направиш непродаваем и кво..Все едно да тунинговаш Калибра или Фиат купе.
е то това важи за всички коли.
и Е30-ка да си направиш, никой няма да ти плати 10к като тръгнеш да я продаваш(с мн малки изключения

пък от друга страна, ако след това и искаш нормална цена(щото ако се опитваш да избиеш, няма как нали..), и колата е наистина направена качествено, защо да е я купи някой, който е решил да си купи фокус примерно

въпроса според мен е да ти харесва колата, както казват - кеф цена няма. ако тва е и при теб, прави си я

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Denmark написа:въпроса според мен е да ти харесва колата, както казват - кеф цена няма. ако тва е и при теб, прави си я
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Като видя тази снимка
и се сещам за това
Механджията написа:
и се сещам за това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Е го е, човека ти го каза...
НАПРАВИ ГО, ПРОДАЙ ГО!!!
До колкото разбрах, искаш да направиш нещо само щото малко хора са го правили - тоест искаш да впечатляваш, да изпъкнеш... По добре се регни в форд форума. Не познавам хора дето си правят колите заради другите
Benord написа:Човече,направи го! Ако се обръщаш всеки път когато слезнеш от нея да я погледнеш още веднъж,просто ей така,и това което виждаш те бави и те кара да чувствуваш времето по различен начин,не разбирам даже,защо го обсъждаме! Направи го!
НАПРАВИ ГО, ПРОДАЙ ГО!!!
До колкото разбрах, искаш да направиш нещо само щото малко хора са го правили - тоест искаш да впечатляваш, да изпъкнеш... По добре се регни в форд форума. Не познавам хора дето си правят колите заради другите

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Колега, питаш "дали има смисъл" .
Няма смисъл нито да наливаш пари във Форд, нито в БМВ, нито в която и да е кола. Или поне така ще ти каже всеки прагматичен човек!
Обаче, пуста работа, в тоя форум не сме се събрали баш такива
И все нещо ни сърби по колите!
Аз ти предлагам следното :
Седни у вас, вземи листче и химикал. Сметни хубаво колко пари ще ти излезе да си направиш Фордчето. След това виж за колко може да я продадеш, добави парите, които ще метнеш да я направиш. Събраната сума си помисли добре - може ли да си купиш читава баварка за тези пари, и дали тази баварка ще те удовлетвори? Ако отговора е да - знаеш какво да правиш
Ако отговора е не - е аз съм на тоя хал
И да ти кажа, няма смисъл да се наливат пари с кофи по колата. Сложи едни добре изглеждащи джанти, ако изпадне нещо по-тънко да я снижиш - хубаво! Сложи си "подписа" на колата, но не се оливай. Поне това бих те съветвал аз, това правя с моята барачка и съм доволен 
Няма смисъл нито да наливаш пари във Форд, нито в БМВ, нито в която и да е кола. Или поне така ще ти каже всеки прагматичен човек!
Обаче, пуста работа, в тоя форум не сме се събрали баш такива

Аз ти предлагам следното :
Седни у вас, вземи листче и химикал. Сметни хубаво колко пари ще ти излезе да си направиш Фордчето. След това виж за колко може да я продадеш, добави парите, които ще метнеш да я направиш. Събраната сума си помисли добре - може ли да си купиш читава баварка за тези пари, и дали тази баварка ще те удовлетвори? Ако отговора е да - знаеш какво да правиш

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То парите, които наливаш... са кажи речи същите. Разликата е, че в единия случай ще ги наливаш във Форд Фокус (както разбирам е с малък мотор, да беше нещо ST а-у), а в другия в БМВ. Ако толкова ти беше на сърце Фокуса, изобщо нямаше да пускаш темата
А пък, ако искаш толкова да си различен, вземи си някоя кола от 70-те и готово 

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3